Elämyksellinen myymälä – ostoelämyksiä asiakkaille

Haluatko luoda asiakkaille ostoelämyksiä tekemällä näyttäviä esillepanoja ja näyteikkunoita?

Kurssin tavoitteena on antaa valmiuksia kaupallisten tuote-esillepanojen ja myyvien näyteikkunoiden rakentamiseen. Opit tekemään houkuttelevia tuote-esillepanoja, jotka ohjaavat asiakaskiertoa ja saavat asiakkaat viihtymään myymälässä.

Kurssiin sisältyy käytännön harjoituksia. Kurssi sopii kaikille myymälässä työskenteleville.

Elämyksellinen myymälä -kurssin sisältö

• tilan käyttö ja ryhmittely
  • värien käyttö sommittelussa
  • valaistus
  • hintaviestintä
  • virikkeellinen asiakaskierto
  • tuotteiden esillepano myymälässä
  • näyteikkunoiden suunnittelu ja toteutus
  • mallinukkien stailaus ja trendit

8.-9.6.2017

350 € (sis. alv 24 %)

Kurssimaksu sisältää opetuksen, kirjan Visualistin työkalupakki sekä aamu- ja iltapäiväkahvit.

Iris Heikkonen
etunimi.sukunimi@ajk-jatkokoulutus.fi

Kurssilaisten palautetta

”Mielestäni oli sopivassa suhteessa teoriaa sekä käytännön juttuja, oli hienoa olla kurssilla ja saada palautetta käytännön tehtävistä!”

”Todella hyödyllinen, mukava ja opettavainen kokonaisuus, oli tosi ihana saada osallistua.”

”On hyvä, että teoria ja työskentely olivat selkeästi erillään eli ensin teoria ja sitten kokeilu. Työskentely oli hyvin antoisaa.”

– palautetta kevään 2014 kurssista

Ilmoittautuminen visuaalisen markkinoinnin lyhytkurssille