AJK-Jatkokoulutuksessa voit opiskella sisustussuunnittelun tai visuaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi helposti työn ohessa ja asuinpaikkakunnasta riippumatta.

Sisustuskoulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat hankkia sisustussuunnittelun monipuolisen peruskoulutuksen ja työskennellä sisustussuunnittelun parissa. Koulutus antaa sinulle monipuoliset ja laaja-alaiset valmiudet erityisesti kodin tilojen sisustussuunnitteluun.

Sisustussuunnittelukoulutuksen suoritettuasi osaat suunnitella viihtyisiä ja toimivia tiloja, sekä tehdä näyttäviä tilasuunnitelmia niin käsin kuin tietokoneellakin piirtäen.

Visualistin tutkintokoulutuksen tavoitteena on antaa laaja-alainen ammatillinen osaaminen visuaalisen markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen. Visualistin tutkinnon suoritettuasi osaat suunnitella ja toteuttaa ammattimaisia tiloja, esillepanoja ja somistuksia sekä laatia ammattimaisia visuaalisia suunnitelmia sekä käsin piirtämällä että tietokoneella.

Visualistin peruskoulutuksen tavoitteena on antaa sinulle laaja-alainen perusosaaminen visuaalisen markkinoinin suunnitteluun ja toteuttamiseen. Kurssin aikana opit edistämään myyntiä visuaalisin keinoin rakentamalla myymälästä, messuosastosta tai muusta tilasta kiinnostavan ja myyvän kokonaisuuden.

 

Haku kevään 2018 koulutusohjelmiin on nyt auki.

Hae sisustussuunnittelukoulutukseen 18.1.2018 mennessä ja visualistikoulutukseen 22.2.2018 mennessä.

 

wELE_8513
ele_8680