Opiskelijoiden kommentteja ja kokemuksia koulutuksistamme

“Olen oppinut paljon uutta ja saanut työhöni uutta tietoa ja taitoa.”

“Erittäin mielenkiintoiset aihealueet ja laaja valikoima. Upeat, ammattitaitoiset opettajat. Viihtyisä ja mukava ilmapiiri koululla.”

”Koulutuksen parasta antia olivat hyvät ja mielenkiintoiset luennoitsijat. Joka kerta lähti kotiin hymyissä suin ja reppu täynnä informaatiota.”

Lukutauko

Sisustussuunnittelopiskelijoiden kommentteja ja kokemuksia koulutuksistamme

”Kurssi antoi kimmokkeen yksityiseen suunnitteluun oman yrityksen nimissä ja ehdottomasti varmuutta lisää. ”

”Kun tekee töitä 50h viikkoon ja silti lähtee ajamaan mielellään kouluun viikonloppuisin – se kertoo jo jotain!”

”Koulu kokonaisuudessaan ollut positiivinen yllätys. Alkuun mietitytti kuinka etäopiskelu onnistuu kun lähipäiviä on niin vähän mutta mennyt oikein hyvin. Apua saa aina tarvittaessa joko puhelimitse tai sähköpostilla.”

”Monimuoto-opiskelun toteutus toimi moitteettomasti, kurssilla ammattitaitoiset opettajat ja kiinnostavia vierailukohteita.”

“Opiskelu onnistuu hyvin työn ohessa.”

“Olen oppinut paljon uutta ja saanut työhöni uutta tietoa ja taitoa.”

“Ensimmäistä kertaa elämässä historiantunnit olivat mielenkiintoisia. Loistavaa asiantuntemusta huumorilla ryyditettynä!”.”

“Piirustusopetus yllätti täysin. Se oli tavattoman mielenkiintoista. Opettaja oli innostunut, selkeä ja asiantunteva.”

“Kurssin päävetäjä oli loistava! Ihanan realistinen ja käytännönläheinen. Asiantuntemus ja pitkä kokemus sisustusalalla näkyvät opetuksessa.”

“Opettajat ovat asiantuntevia ja jakavat ns. hiljaista tietoa. Sitä ei voi lukea oppikirjoista. Opettajien lisäksi muilta opiskelijoilta on tullut paljon arvokasta tietoa.”

Visualistiopiskelijoiden kommentteja ja kokemuksia koulutuksistamme

”Olen oppinut joka tunnilla paljon uutta. Koulussa on hyvä ilmapiiri ja opettajat ovat kivoja. Tänne on aina mukava tulla.”

“Näyteikkunaopetus oli aivan mahtavaa!”

“Koulutuksen monipuolisuus on yllättänyt positiivisesti. Erialojen opettajat ovat osaavia ja tutustumiskäynnit antavat kivaa vaihtelua penkillä istumiseen.”

“Koulutus oli monipuolinen ja innostava.”

“Tuli tunne, että kaikista oppilaista huolehdittiin hyvin, yhdessä ja erikseen.”

“Ihanaa, kun oppilaita oli eri paikoista. On mukava opiskella osaavassa porukassa ja oppii myös toisilta.”

“Koulutus oli innostava ja mukaansatempaava.”

“Konkreettista tekemistä teorian lisäksi sopivassa suhteessa – kokonaisuus kattava.”

”Oli aina mukava tulla kouluun. Opettajat olivat asiantuntevia ja käytännön harjoitukset hyviä.”

Opettajat

”Hyvät ja mielenkiintoiset luennoitsijat. Joka kerta lähti kotiin hymyissä suin ja reppu täynnä informaatiota.”

”Ihanat, mielenkiintoiset ja ammattitaitoiset opettajat.“

”Loistavat, ammattitaitoiset opettajat. Innostava opetus. Vaihtelevat tunnit.”

Kokemuksia kurssien vaikutuksesta mm. työllistymiseen

”Työnkuvaani kuuluu myymälän yleisilmeestä huolehtiminen, kampanjoiden pystytys, mallinukkien pukeminen, kaikki myymälän graafinen materiaali, myyjien koulutus esillepanoihin, esillepanot, myyjän työtehtävät jne.”

”Työnkuvaan kuuluu tilanhallintaa (eli tila vs tuotteistus) sekä esillepanojen suunnittelua, kehittämistä, kouluttamista ja ohjaamista sekä yhdessä käytännön tekemistä myös.”

”Todistus on tärkeä asiakkaiden silmissä.”

”Minulla ei ollut aiemmin mitään alan koulutusta, joten kurssin jälkeen uskalsin laittaa käyntikorttiin titteliksi Sisustussuunnittelija. :)“

”Olen saanut useamman työkeikan ravintolasisustajana sekä tuotemerkkien showroom -suunnittelijana. Jatkan myös tv- ja elokuva-alan töitäni sisustussuunnittelun ohessa.“

”Teen tila- ja pintamateriaalisuunnitelmia, värisuunnittelua, tilasuunnittelua, kaluste- ja irtovalaisinvalintoja, tekstiilisuunnittelua, juhlasuunnittelua…””

“Toimin sisustusliikkeessä myyjänä: myyntiä, asiakaspalvelua, tilauksia, toimituksia, somistusta, SOMEa (facebook/blogi).”

”Koen että opinnoista AJK:ssa oli hyötyä ja sain rohkeutta perustaa sisustusalan yrityksen. Ilman opintoja tuskin olisin uskaltautunut. Olen myös tehnyt sisustuskonsultaatioita.”

“Koulutus oli asiantuntevaa, mutta samalla myös hauskaa.”

“Erittäin hyvä ja kannustava ilmapiiri on luonut innostavan  pohjan opiskeluun.”

“Opettajat ovat päteviä. Käytännönharjoitukset tukevat opetusta. Etätehtävät ovat haastavia. Järjestelyt ovat hyvät, kiitos!”