Vuokrataan koulutustilaa Helsingissä Vallilassa

Tarvitsetko tilaa koulutusta, kokousta tai muuta tilaisuutta varten? AJK-Jatkokoulutus vuokraa viihtyisää koulutustilaa Vallilassa, lähellä Pasilan asemaa.

Viihtyisät ja omalaatuiset koulutustilat

AJK-Jatkokoulutuksessa on kaksi koulutustilaa, joissa on pöydät ja tuolit 24 henkilölle. Lisäksi koulutustiloissamme on videotykki, kannettava tietokone, nopea langaton verkkoyhteys ja fläppitaulu. Käytettävissänne on myös taukotila ja keittiö, jossa mm. jääkaappi, mikro ja kahvinkeittomahdollisuus. Koulutustilaisuuksiin voit myös kätevästi tilata meiltä tarjoilut toiveittesi mukaan.

Koulutustilat Vallilan Tekosilkkikutomossa hyvien kulkuyhteyksien varrella
Tilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa (Kuortaneenkatu 5), vanhassa Tekosilkkikutomon rakennuksessa. Pasilan asemalta on muutaman minuutin kävelymatka. Lähistöltä kulkee myös raitiovaunuja ja useita busseja. Parkkipaikkoja löytyy mm. QParkista (Kuortaneenkatu). Lähistöllä on useita lounasravintoloita.

 

Lopullinen vuokrahinta määräytyy koulutuspäivien määrän ja osallistujamäärän perusteella, pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella!

Jätä yhteystietosi ja pyydä tarjous tiloistamme alla olevalla lomakkeella tai soita/laita sähköpostia:

Nimi

Organisaatio

Sähköposti

Puhelin

Koulutuksen tai muun tilaisuuden ajankohta

Olen kiinnostunut vuokraamaan:Yhden koulutustilanKaksi koulutustilaa

Henkilömäärä

Tilattavat tarjoilut: kerro minkälaiset tarjoilut haluat tilata tilaisuuteesi ja kuinka suurelle henkilömäärälle.

Muu viesti