AJK:sta valmistuneet kertovat kokemuksiaan opiskelusta ja sijoittumisestaan työelämässä

Kallatsa_

Lapsuuden haaveammatista tuli totta

Kaisa haaveili jo lapsuudessa luovalla alalla työskentelystä, mutta elämä kuljetti hänet IT-alan pariin. Lapsuuden ja nuoruuden haave sisustussuunnittelijan ammatista ei kuitenkaan jättänyt Kaisaa rauhaan, ja hän alkoi kaipaamaan luovuutta, käsillä tekemistä sekä konkretiaa työhönsä. Niinpä hän päätti hakeutua sisustussuunnittelukoulutukseen, joka johti lopulta oman yrityksen perustamiseen. Lue tarkemmin Kaisan kokemusista opiskelusta ja uran vaihdosta.
Lue lisää
1

Sisustusharrastuksesta oikea työ

Giseldan kiinnostuksen kohteena oli pitkään ollut sisustaminen. Hän toteutti haaveensa ja hakeutui AJK:n sisustussuunnittelukoulutukseen, koska halusi hankkia sisustussuunnittelijan taidot. Tutustu Giseldan kokemuksiin opiskelusta ja siitä, miten sisustusharrastus muuttui työksi.
Lue lisää
SONY DSC

Haave sisustussuunnittelijan urasta toteutui

Työ sisustussuunnittelun ja visuaalisuuden parissa oli ollut Tiinan
pitkäaikainen haave. Hän suoritti AJK:n sisustussuunnittelukoulutuksen ja perustin oman yrityksen, Sisustussuunnittelutoimisto Dejligin. Lue Tiinan kertomus opiskelusta AJK:ssa ja miten haave sisustussuunnittelijan urasta toteutui.
Lue lisää
Anna Pylsy

Anna opiskeli oppisopimuksella visualistiksi

Anna on taustaltaan muotoilija. Hän täydensi ammattitaitoaan opiskelemalla AJK:n tutkintokoulutuksessa visualistiksi. Lue Annan kokemuksia visualistin koulutuksesta ja siitä, miten hän valmistumisen jälkeen päätyi yrittäjäksi.
Lue lisää
A-29

Visuaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi monipuolisiin tehtäviin

Kimmo on suorittanut AJK:ssa oppisopimuksella visualistin tutkinnon. Koulutukseen tullessaan Kimmo toimi visuaalisen markkinoinnin aluepäällikönä ja hänen tavoitteenaan oli täydentää ammattitaitoaan ja suorittaa alan visuallinen ammattitutkinto. Tutustu Kimmon kertomukseen opiskelusta AJK:ssa ja mitä hän tekee työkseen.
Lue lisää