AJK:sta valmistuneet kertovat kokemuksiaan opiskelusta ja sijoittumisestaan työelämässä

Henna_Ahonen
liisa
Teema

Henna opiskeli sisustussuunnittelijaksi ja toimi suunnittelijana Tila-ohjelmassa

Henna opiskeli AJK:ssa sisustussuunnitteljaksi. Koulutuksen jälkeen hän on toiminut menestyvänä sisustussuunnittelijana Tila ja Kesätila -ohjelmissa sekä omassa yrityksessään. Lue Hennan kertomus opiskelusta AJK:ssa ja mitä hän on tehnyt valmistumisen jälkeen.
Lue lisää

Visuaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi Lontooseen

Liisa toteutti lapsuuden haaveensa ja aloitti visuaalisen markkinoinnin opinnot. Suoritettuaan AJK:n visualistin tutkinnon hän sai varmuutta hakeutua Lontooseen töihin ja pääsi menestyksekkäästi Habitatin päävisualistiksi. Tutustu Liisan kertomukseen opiskelusta AJK:ssa.
Lue lisää

Tiina opiskeli AJK:ssa sisustussuunnittelijaksi ja perusti oman yrityksen

Tiina suoritti AJK:ssa sisustussuunnittelukoulutuksen sekä jatkokoulutuksen. Hän suunnitteli jo opiskelemaan tullessaan oman yrityksen perustamista ja koulutuksesta valmistuttuaan hän on toiminut sisustussuunnittelijana omassa yrityksessä. Lue Tiinan kokemuksia opiskelusta AJK:n sisustussuunnittelun koulutusohjelmissa!
Lue lisää
1

Sisustusharrastuksesta oikea työ

Giseldan kiinnostuksen kohteena oli pitkään ollut sisustaminen. Hän toteutti haaveensa ja hakeutui AJK:n sisustussuunnittelukoulutukseen, koska halusi hankkia sisustussuunnittelijan taidot. Tutustu Giseldan kokemuksiin opiskelusta ja siitä, miten sisustusharrastus muuttui työksi.
Lue lisää
Anna Pylsy
IMG_6502
SONY DSC

Anna opiskeli oppisopimuksella visualistiksi

Anna on taustaltaan muotoilija. Hän täydensi ammattitaitoaan opiskelemalla AJK:n tutkintokoulutuksessa visualistiksi. Lue Annan kokemuksia visualistin koulutuksesta ja siitä, miten hän valmistumisen jälkeen päätyi yrittäjäksi.
Lue lisää

Visuaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi monipuolisiin tehtäviin

Kimmo on suorittanut AJK:ssa oppisopimuksella visualistin tutkinnon. Koulutukseen tullessaan Kimmo toimi visuaalisen markkinoinnin aluepäällikönä ja hänen tavoitteenaan oli täydentää ammattitaitoaan ja suorittaa alan visuallinen ammattitutkinto. Tutustu Kimmon kertomukseen opiskelusta AJK:ssa ja mitä hän tekee työkseen.
Lue lisää

Haave sisustussuunnittelijan urasta toteutui

Työ sisustussuunnittelun ja visuaalisuuden parissa oli ollut Tiinan
pitkäaikainen haave. Hän suoritti AJK:n sisustussuunnittelukoulutuksen ja perustin oman yrityksen, Sisustussuunnittelutoimisto Dejligin. Lue Tiinan kertomus opiskelusta AJK:ssa ja miten haave sisustussuunnittelijan urasta toteutui.
Lue lisää