Sisustussuunnittelua ja visuaalista markkinointia

Joustavaa ja taloudellista monimuoto-opiskelua

Monimuoto-opiskelu koostuu opintopäivistä, ohjatusta etäopiskelusta ja itsenäisestä työskentelystä. Opiskelu on mahdollista työssäkäynnin ohella asuinpaikkakunnasta riippumatta. Kaikkiin pitkiin koulutusohjelmiimme sisältyy keskimäärin kaksi opintopäivää kuukaudessa. Etäopiskeluun kuuluu kirjallista opiskelumateriaalia sekä monipuolista itsenäistä työskentelyä erilaisten tehtävien parissa.

Opettajina alan ammattilaiset

Opettajamme ovat eri alojen kokeneita ammattilaisia, jotka tuovat koulutukseen oman vahvan ammatillisen ja ajankohtaisen asiantuntemuksensa. Suurin osa opettajistamme toimii opetustyön ohella visuaalisen markkinoinnin ja sisustusalan työtehtävissä tai alan yrittäjinä. Opettajat tuovat siis koulutuksiin oman ajankohtaisen tietonsa ja kokemuksensa suoraan työelämästä.

Vakiintuneet yritysyhteistyökumppanit

Osa opetuksesta tapahtuu alan yrityksissä. AJK:lla on useita vakiintuneita yhteistyökumppiyrityksiä, jotka opettavat oman alansa ammattitietoutta, mm. Tikkurila ja  ABL-Laatat. Tutustumiskäynti- ja materiaaliesittely -yhteistyötä teemme mm. seuraavien yritysten kanssa: Stockmann, Grano, Svanefors, Tilasi, Orient Occident, Suomen Betonileimasin, Nordstock, Dekomarkkinointi, Lauritzon, Ilmapallokeskus.

Messu- ja tapahtumapuolella AJK:lla on vakiintunut yhteistyö mm. Myymälä- ja  Forma -messujen kanssa. Jokainen visualistin tutkinto-opiskelija osallistuu ainakin yhden messuosaston suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Oppisopimusten ja työssäoppimisjaksojen kautta yhteistyö monien tavaratalojen ja erikoiskaupan ketjujen kanssa on vakiintunutta ja tiivistä. Visualistiopiskelijoita osallistuu vuosittain Stockmannin joulun sekä Hullujen päivien –kampanjan rakentamiseen.

Koulutusta omakustanteisesti, oppisopimuksella ja yrityskohtaisesti

Koulutusta toteutetaan kaikille avoimena maksullisena koulutuksena, oppisopimuskoulutuksena sekä yrityksen tarpeisiin räätälöitynä koulutuksena.

Monipuoliset työmahdollisuudet

AJK:sta valmistuneet ovat työllistyneet omien alojensa työtehtäviin erittäin hyvin ja koulutusohjelmamme ovat työelämässä tunnettuja ja arvostettuja.

Sisustussuunnittelukoulutuksesta valmistuneet toimivat mm. sisustussuunnittelijoina alan yrityksissä taikka omassa yrityksessä. Lisätietoa sisustussuunnittelukoulutuksesta valmistuneiden työllistymisestä löydät täältä

Visuaalisen markkinoinnin koulutuksesta valmistuneet toimivat mm. visualisteina, visuaalisen markkinoinnin suunnittelijoina ja esillepanosuunnittelijoina. Lisätietoa visuaalisen markkinoinnin opinnoista valmistuneiden työllistymisestä löydät täältä.