Sisustussuunnittelijan täydennyskoulutuksessa laajennat ja syvennät suunnitteluosaamistasi erilaisilla täydennyskursseilla. Voit valita oman ammattitaitosi kehittämisen kannalta tärkeimmät kurssit tai osallistua vain yhdelle kurssille. Tutustu täydennyskoulutuksiimme alla ja tule hankkimaan inspiraatiota ja ammattitaitoa työhösi.

Sisustussuunnittelijan täydennyskoulutus

Sisustussuunnittelijan täydennyskoulutuskurssit on tarkoitettu AJK-Jatkokoulutuksen sisustussuunnittelukoulutuksessa opiskeleville, koulutuksen suorittaneille ja kaikille sisustussuunnittelualalla työskenteleville, jotka haluavat saada lisää osaamista.

Suunnittele oma sisustussuunnittelun täydennyskoulutus-kokonaisuus

Voit valita laajasta täydennyskoulutuksen lyhytkurssivalikoimasta juuri ne kurssit, joita tarvitset oman ammattitaitosi kehittämiseen ja laajentamiseen. Eri kursseilla opit hallitsemaan mm. suunnitteluprojektejasi asiantuntevasti tai esittelemään suunnitelmasi näyttävästi 2D ja 3D -tekniikalla. Täydennyskoulutuksen lyhytkursseilta saat perusvalmiuksia suunnitella myös julkisia tiloja, kuten ravintoloita, kahviloita, toimistoja ja myymälöitä. Lisäksi saat osaamista kodin tilojen valaistussuunnitteluun.

Täydennyskursseilta ammattitaitoa
A-20
A-29

"Koulutuksen parasta antia olivat hyvät ja mielenkiintoiset luennoitsijat. Joka kerta lähti kotiin hymyissä suin ja reppu täynnä informaatiota."

“Erittäin mielenkiintoiset aihealueet ja laaja valikoima. Upeat, ammattitaitoiset opettajat. Viihtyisä ja mukava ilmapiiri koululla.”

“Olen oppinut paljon uutta ja saanut työhöni uutta tietoa ja taitoa.”