Haku syksyn 2017 koulutusohjelmiin on käynnissä

Kiinnostaako sinua sisustussuunnittelu tai oletko aina halunnut visuaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi? AJK-Jatkokoulutuksessa voit tehdä unelmistasi totta. Järjestämme sekä sisustussuunnittelun että visuaalisen markkinoinnin koulutusta jo yli 20 vuoden kokemuksella. Haku syksyllä 2017 alkaviin koulutusohjelmiin on käynnissä. Hakuaika visuaalisen markkinoinnin koulutukseen päättyy 4.9. ja sisustussuunnittelukoulutukseen 8.9.

Molemmat koulutusohjelmat toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joten voit hankkia itsellesi uuden ammatin työn ohessa ja asuinpaikkakunnasta riippumatta. Tutustu koulutuksiin ja hae nyt!

Kouluttaudu sisustussuunnittelijaksi

Sisustuskoulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat hankkia sisustussuunnittelun monipuolisen peruskoulutuksen ja työskennellä sisustussuunnittelun parissa.

Sisustussuunnittelukoulutus antaa sinulle monipuoliset ja laaja-alaiset valmiudet erityisesti kodin tilojen sisustussuunnitteluun. Sisustussuunnittelukoulutuksen suoritettuasi osaat suunnitella viihtyisiä ja toimivia tiloja, sekä tehdä näyttäviä tilasuunnitelmia niin käsin kuin tietokoneellakin piirtäen.

Opiskele visuaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi

Visualistin tutkintokoulutuksen tavoitteena on antaa laaja-alainen ammatillinen osaaminen visuaalisen markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Visualistin tutkinnon suoritettuasi osaat suunnitella ja toteuttaa ammattimaisia tiloja, esillepanoja ja somistuksia. Opit koulutuksen aikana, miten kaupallisia ja houkuttelevia näyteikkunoita ja esillepanoja sekä näyttäviä ja toimivia myymälöitä ja messuosastoja suunnitellaan ja toteutetaan. Osaat laatia ammattimaisia visuaalisia suunnitelmia sekä käsin piirtämällä että tietokoneella.

Visualistin peruskoulutuksen tavoitteena on antaa sinulle laaja-alainen perusosaaminen visuaalisen markkinoinin suunnitteluun ja toteuttamiseen. Kurssin aikana opit edistämään myyntiä visuaalisin keinoin rakentamalla myymälästä, messuosastosta tai muusta tilasta kiinnostavan ja myyvän kokonaisuuden.