KURSSI

Asunnon myyntistailaus, 2pv

Ammattimaisella asuntostailauksella voit parantaa asunnon myyntiä tai luoda uutta ilmettä kodin sisustukseen. Tule hankkimaan osaamista ja vinkkejä asuntostailauksen suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Kurssin aikana perehdyt asuntostailaukseen suunnittelusta toteutukseen. Saat ideoita, kuinka tuot esiin asunnon parhaat puolet. Kurssin aikana tutustut mm. myytävien asuntojen stailaukseen. Opit kuinka voit parantaa asunnon myyntiä ja nopeuttaa myyntiaikaa. Näet, miten kalusteiden sijoittelulla, pienesineillä ja tekstiileillä voi vaikuttaa kodikkuuteen ja tilan tuntuun. Kurssilla toteutetaan stailaussuunnitelma opittuja asioita hyödyntäen.

Asunnon myyntistailauskurssi soveltuu kaikille stailaajan työstä kiinnostuneille, sisustussuunnittelijoille, sisustusalaa opiskeleville ja kiinteistönvälitysalalla työskenteleville.

Kurssin sisältö

1.päivä

• Stailauksen suunnittelu ja toteutus
  • Stailauksen eri osa-alueet
  • Stailauksen tarve kohteessa
  • Stailauksen kartoitus yksiöstä isoon omakotitaloon
  • Stailaus asukkaan omilla tavaroilla ja lainatavaroilla
  • Stailaustyötä helpottavat vinkit

2.päivä

• Valmiin stailauksen markkinointi
  • Stailauksen hinnoittelu
  • Stailaustarjouksen laatiminen
  • Stailaajan ja kuvaajan yhteistyö
  • Kuvausjärjestelyt
  • Kuvaus- vai myyntistailaus
  • Oman työn mainostaminen ja tekijänoikeudet

AJANKOHTA
13.-14.3.2020
klo 9-16

OPETTAJA
Riina Ahtola, Lila Visio – sisustussuunnittelija/ sisustustoimittaja/ visualisti ja stailaaja

PAIKKA

HINTA
375 € + alv 24%
Kurssimaksu sisältää opetuksen, kurssilla jaettavat opintomateriaalit sekä aamu- ja iltapäiväkahvit.

LISÄTIETOJA ANTAA
Riina Ahtola
Lila Visio
riina.ahtola@lilavisio.fi
www.lilavisio.fi

Iris Heikkonen
etunimi.sukunimi[a]ajk-jatkokoulutus.

Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin.

Täytä ilmoittautumislomake

Ilmoittaudun

Olen

Ilmoittautumisehdot

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot:

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Voit perua ilmoittautumisesi veloituksetta kaksi viikkoa (14vrk) ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% kurssimaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, veloitetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan.