KURSSI

Julkisten tilojen suunnittelijan koulutusohjelma, 3kk

Uudistettu julkisten tilojen suunnittelijan koulutusohjelma (3kk) järjestetään 2.10.-4.12.2018. Koulutuksen aikana opit suunnittelemaan kahviloita, ravintoloita, toimistoja ja työtiloja sekä perehdyt materiaaleihin, kalusteisiin, valaistukseen, ergonomiaan, akustiikkaan ja kohteiden vaatimiin erityisratkaisuihin.

Koulutusohjelman pääopettajana toimii Sisustusarkkitehti Lars Räihä. Lisäksi koulutuksen aikana vieraillaan alan yrityksissä, mm. Avaava, Ecophon ja Iguzzini.

Julkisten tilojen suunnittelijan koulutus sopii esimerkiksi sisustussuunnittelutyötä tekeville, jotka haluavat täydentää suunnitteluosaamistaan julkisiin kohteisiin ja tarjota näin palveluita laajemmalle asiakaskunnalle.

Täytä ilmoittautumislomake

Ilmoittaudun

Olen

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot:

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Voit perua ilmoittautumisesi veloituksetta kaksi viikkoa (14vrk) ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% kurssimaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, veloitetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan. Sairastapauksissa kurssimaksu voidaan palauttaa kokonaisuudessaan. Kurssimaksu palautetaan myös siinä tapauksessa, jos osallistujia ei ole riittävästi, ja kurssi joudutaan perumaan.