UUTTA AJK:SSA

Sissareiden ja AJK:n sisustusbaari tarjoaa sisustusneuvontaa Habitaressa

Sissareiden (AJK-Sisustussuunnittelijat ry) sekä AJK-Jatkokoulutuksen yhteisen Habitare-osaston teemana on tänä vuonna sisustusbaari. Osastolla 6c80 vietetään happy houria koko Habitaren ajan: Juoman ja ruoan sijaan baarissa on tarjolla henkilökohtaista sisustusneuvontaa sekä sisustusvinkkejä messukävijöiden iloksi. Lisäksi baarissa tarjoillaan ”maistiaisia” eli tarinoita ja tietoa AJK:ssa opiskelusta sisustussuunnittelijan tai visualistin opinnoista kiinnostuneille.

Sissareiden jäsenten tarjoamaan maksuttomaan sisustusneuvontaan voi osallistua koko messujen ajan ilman ennakkovarausta. Mukaan on hyvä varata pohjapiirustus tai mitat ja kuvia kodista tai kohteesta. Neuvonnan kesto on noin 20 minuuttia/henkilö.

”Sisustusneuvonta on ollut erittäin suosittua aiempina vuosina. Osa messuvierailijoista on jopa kertonut tulleensa paikalle sen vuoksi. Siksi päätimme tänäkin vuonna ilahduttaa Habitare-kävijöitä tarjoamalla neuvontaa ammattitaitoisten suunnittelijoidemme toimesta”, kertoo Sissareiden puheenjohtaja Riina Ahtola.

Sisustusbaarissa ”maistiaisia” eli lisätietoa ja tarinoita AJK:ssa opiskelusta tarjoilevat nykyiset opiskelijat sekä AJK:n henkilökunta. He kertovat opiskelun sisällöstä ja vastaavat mielellään opiskelua koskeviin kysymyksiin.

”AJK:sta valmistuneet opiskelijat ovat työllistyneet hyvin, mistä olen iloinen ja ylpeä. AJK on vakiinnuttanut asemansa laadukkaana sisustussuunnittelijoiden ja visualistien kouluttajana. Tänä syksynä meillä käynnistyy uutena myös tapahtumatuottajan koulutusohjelma”, kertoo AJK-Jatkokoulutusta pitkään luotsannut koulutusjohtaja Iris Heikkonen.

Sisustusbaari-osaston toteutuksesta ovat vastanneet AJK-Jatkokoulutuksen visualistiopiskelijat. Yhteistyökumppaneina osastolla ovat Orient Occident, Sessak, Tikkurila, Kärävä, Hiomapojat, Catalina ja Modeo.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan sisustusbaariin osastolle 6c80!

Opastettuja messukierroksia Habitaressa

Sissareiden toimesta tehdään myös messutarjontaan sukeltavia, opastettuja kierroksia. Kierrosten teemat ovat Uusi vintage (la 15.9. klo 12), Uskalla käyttää värejä (su 16.9. klo 12) ja Pienen tilan pelastajat (su 16.9. klo 13). Kierrosten kesto on n. 30 min ja niille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kierrokset lähtevät liikkeelle Ahead-hallin (halli 6) rappusten alapäästä.

Lisätietoja:
Sissarit ry
, hallituksen puheenjohtaja Riina Ahtola, sissarit@sisustussuunnittelijat.pro / 040 9315 424

AJK-Jatkokoulutus, koulutusjohtaja Iris Heikkonen, iris.heikkonen@ajk-jatkokoulutus.fi / 040 503 3284