UUTTA AJK:SSA

Visualistin tutkinto uudistui

Uusi visualistin tutkinto, Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala, tarjoaa opiskelijalle aikaisempaa laaja-alaisemman osaamisen tämän päivän työelämän vaatimuksiin. Visualisti työskentelee yleisimmin myymälässä, jossa hänen työnkuvaansa sisältyy myymälän visuaalisesta ilmeestä, esillepanoista ja näyteikkunoista huolehtimisen lisäksi yhä useammin myös myyntityöhön osallistumista.

Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala on 150 osaamispisteen laajuinen tutkinto. Jos haluat suorittaa visualistin osaamiseen erikoistuvan ammattitutkinnon, niin tutkinto koostuu seuraavista kolmesta tutkinnon osasta:

1) Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen (30 osp),

2) Myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelu ja toteuttaminen (60 osp) sekä

3) Tilan ja esillepanon visuaalinen suunnittelu ja toteutus (60 osp)

Visualistin tutkintokoulutuksessa opiskelija kehittää visuaalisen markkinoinnin osaamisen lisäksi osaamistaan myös liiketoiminnassa, myynnissä ja asiakaspalvelussa. Tutkinto antaakin erinomaiset valmiudet työskennellä kaupan alalla erilaisissa visuaalisen markkinoinnin sekä myynnin ja asiakaspalvelun työtehtävissä.

AJK-Jatkokoulutuksen yhteistyö Careerian (ent. Edupoli) kanssa jatkuu. AJK-Jatkokoulutus vastaa tutkintokoulutuksen järjestämisestä ja Careeria tutkinnon näyttöjen arvioinnista sekä myöntää tutkintotodistuksen.

Seuraava visualistin tutkintokoulutus AJK-Jatkokoulutuksessa käynnistyy 15.3.2019. Tutustu koulutukseen ja hanki visualistin laaja-alainen ammattitaito!