TULEVAISUUDEN MYYMÄLÄ

Tulevaisuuden myymälä, 1 pv

Teknologian kehittyminen ja ostokäyttäytymisen muutos pakottavat myymälät suuriin muutoksiin. Kaikkien myymälöiden, myös ketjumyymälöiden, on pystyttävä notkeisiin ja nopeisiin ratkaisuihin.

Kurssilla käsitellään ostokäyttäytymisen muutosta ja tulevaisuuden näkymiä monikanavaisen myymälän näkökulmasta. Uusi sukupolvi luo uudenlaisia haasteita myymälöille. Tulevaisuuden myymälään tullaan hakemaan entistä enemmän elämyksiä. Kurssilla opit, miten entistä vahvempi elämys aisteille luodaan niin, että sillä on myös kaupallinen agenda. Opit myös, miten palvelumuotoilua voidaan hyödyntää myymäläympäristöissä.

SISÄLTÖ

  • ostokäyttäytymisen muutos
  • tulevaisuuden monikanavainen myymälä
  • elämyksien luominen ja visuaalinen viestintä
  • palvelumuotoilu myymäläympäristössä

AJANKOHTA
5.3.2020, klo 9-16

KURSSI ON TÄYNNÄ. VOIT ILMOITTAUTUA JONOON.

KOULUTTAJAT
Visualisti Virve Arvola, Skissi
Visualisti-yrittäjä Virve Arvolalla on rautainen osaaminen, jonka taustalla on monipuolinen asiakaskunta, joka ulottuu pikkuputiikeista isoihin teollisuusyrityksiin. Pitkä kokemus antaa pohjaa ennakoida alan muutoksia vahvalla intuitiolla. Virve ei pelkää haastaa mainonnan rajoja tai mennä niistä reilusti yli. Visuaalinen viestintä on Arvolalle enemmän kuin markkinointia – se on taiteenlaji, jota hän elää ja hengittää kaiken aikaa ja kaikkialla.

Palvelumuotoilija Virve Penttilä, Rune & Berg Desing Oy
Virve Penttilä on palvelumuotoilun ammattilainen, jonka suurin mielenkiinnon kohde on fyysisten ympäristöjen asiakaslähtöinen kehittäminen. Virve toimii palvelumuotoilijana Rune&Berg Design Oy:ssa, jonka kautta hänellä on kokemusta lukuisista palvelumuotoiluprojekteista. Aikaisemmin Virve on työskennellyt myös visuaalisen markkinoinnin ja tilasuunnittelun parissa.

PAIKKA
AJK-Jatkokoulutus, Kuortaneenkatu 5, Helsinki

HINTA
225 € + alv 24 % / osallistuja
Mikäli yrityksestänne tulee koulutukseen useampia osallistujia, voit pyytää tarjouksen kurssin hinnasta.

LISÄTIETOJA ANTAA
Iris Heikkonen
040 503 3284
etunimi.sukunimi[a]ajk-jatkokoulutus.fi

Koulutuksen maksaja

Maksan koulutuksen:

9 + 11 =