TIEDOTE

AJK:n koulutusjärjestelyt epidemia-aikana

AJK:n kaikki koulutukset toteutetaan myös korona-aikana.

Alkusyksystä noudatimme hybridimallia, jossa opiskelijoillamme on mahdollisuus valita, osallistuuko hän opetukseen lähiopetuksena vai etäyhteyden kautta. Marraskuun alusta lähtien toteutamme suurimman osan opetuksesta etäyhteydellä. Joitakin käytännönharjoittelua sisältäviä päiviä toteutamme vain lähiopetuksena, jolloin olemme jakaneet opiskelijat pienryhmiin.

Pyrimme järjestämään mahdollisimman laadukasta koulutusta myös poikkeusaikana! Haluamme toimia vastuullisesti ja tarjota opiskelijoillemme, kouluttajillemme ja toimistotiimille mahdollisimman turvallisen opiskelu- ja työympäristön näinä poikkeuksellisina aikoina. Kun epidemiatilanne sallii, palaamme takaisin hybridimalliin.

Olemme tiedottaneet ja ohjeistaneet opiskelijoitamme ja kouluttajiamme toimenpiteistä, joilla pyrimme takaamaan mahdollisen turvallisen opiskeluympäristön. Koulutustilojenne siivousta on tehostettu, noudatamme turvavälejä, velvoitamme kasvomaskin käyttöön ja AJK:ssa opiskellaan ainoastaan terveenä. Jos opiskelija tai kouluttaja sairastuu kesken lähiopetuspäivän, hänen on poistuttava tiloista.  Pidämme kirjaa paikalla olevista opiskelijoista ja kouluttajista, jotta koronavirustartunnan ilmetessä mahdolliset altistuneet voidaan jäljittää.

Opiskelijoiden ja opettajien koronatiedotteet:

Opiskelijoiden koronatiedote

Kouluttajien koronatiedote