TIEDOTE

AJK:n koulutusjärjestelyt epidemia-aikana

AJK:n kaikki koulutukset toteutetaan myös korona-aikana.

Marraskuusta 2020 lähtien olemme toteuttaneet opetukset pääosin etäyhteydellä. Pyrimme järjestämään mahdollisimman laadukasta koulutusta myös poikkeusaikana! Haluamme toimia vastuullisesti ja tarjota opiskelijoillemme, kouluttajillemme ja toimistotiimille mahdollisimman turvallisen opiskelu- ja työympäristön näinä poikkeuksellisina aikoina. Kun epidemiatilanne sallii, palaamme takaisin hybridimalliin, jossa opiskelijoillamme on mahdollisuus valita, osallistuuko hän opetukseen lähiopetuksena vai etäyhteyden kautta.

Olemme tiedottaneet ja ohjeistaneet opiskelijoitamme ja kouluttajiamme toimenpiteistä, joilla pyrimme takaamaan mahdollisen turvallisen opiskeluympäristön. Koulutustilojenne siivousta on tehostettu, noudatamme turvavälejä, velvoitamme kasvomaskin käyttöön ja AJK:n tiloissa saa olla ainoastaan täysin terveenä.

Opiskelijoiden ja opettajien koronatiedotteet:

Opiskelijoiden koronatiedote

Kouluttajien koronatiedote