VISUALISTIN PERUSKOULUTUS

4.3.2019 asti

TASOKASTA VISUAALISEN MARKKINOINNIN KOULUTUSTA

LAAJENNA OSAAMISTASI TAI HANKI UUSI AMMATTI

Monipuolinen opetusohjelma, käytännön harjoitukset, ammattitaitoiset opettajat ja alan verkostot tarjoavat sinulle osaamisen visualistin työtehtäviin. Visualistin peruskoulutuksen suoritettuasi olet visuaalisen markkinoinnin ammattilainen, joka suunnittelee ja toteuttaa esillepanoja, näyteikkunoita sekä huolehtii myymälän tai muun tilan visuaalisesta ilmeestä. Visualistin ammattitaidossa visuaalinen silmä ja luovuus yhdistyvät kaupalliseen ajatteluun.

Motivoituneessa opiskeluryhmässä asiantuntevien opettajien ohjauksessa kehityt monipuoliseksi visuaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi.

Visualistin peruskoulutus soveltuu sinulle, jos työskentelet tai haluaisit työskennellä esim.
• myyjä-visualistina/myyjä-somistajana
• myyjänä
• visualistina/somistajana
• messu- ja tapahtumamarkkinoinnin parissa
• yritysten markkinointitehtävissä
• yrittäjänä

JOUSTAVAA OPISKELUA TYÖN OHELLA

Voit opiskella työn ohella ja asuinpaikkakunnasta riippumatta. Koulutukseen sisältyy 16 opintopäivää, jotka järjestetään kaksipäiväisinä lähiopetuspäivinä keskimäärin kerran kuukaudessa. Lähiopetusta on pääsääntöisesti klo 9-16. Opintopäivien välisellä etäopiskelujaksolla työskentelet itsenäisesti erilaisten suunnittelu-, analysointi ja piirtämistehtävien parissa. Käytössäsi opiskelun aikana on verkko-oppimisalusta (Moodle).

OVET AUKI TYÖELÄMÄÄN

AJK:n visualistin peruskoulutuksesta valmistuneet ovat työllistyneet hyvin alan eri tehtäviin. Noin 75 % valmistuneista työskentelee visuaalisen markkinoinnin parissa mm. visualisteina/myyjä-visualisteina, myymäläpäällikköinä, markkinointiin liittyvissä tehtävissä sekä yrittäjinä. Visualistin työnkuvaan kuuluu esimerkiksi myymälöiden visuaalisesta ilmeestä, esillepanoista ja näyteikkunoista huolehtimista, myyntiä, sosiaalisen median ylläpitoa, markkinointimateriaalin tuottamista sekä messujen ja tapahtumien suunnittelua ja toteuttamista.

Visualistin peruskoulutus koostuu mm. seuraavista aihealueista:

VISUAALINEN MARKKINOINTI

VISUALISTIN TYÖ

MARKKINOINTIVIESTINTÄ

POHJA- JA JULKISIVUPIIRTÄMINEN

ESILLEPANON SUUNNITTELU JA TOTEUTUS

NÄYTEIKKUNAN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS

TAPAHTUMAMARKKINOINTI

MESSUT

VÄRIOPPI

VALASITUS

TRENDIT

VISUALISTIN PORTFOLIO

HALUATKO TARKEMPAA TIETOA KOULUTUSOHJELMASTA?

SIJOITA OSAAMISEESI

Visualistin peruskoulutuksen hinta on 2380 € (sis. alv 24%).

Voit maksaa koulutuksen kertamaksuna, kahdessa erässä, neljässä erässä tai kuukausimaksuna.
Opiskelun aloitusmaksu 200 € sisältyy hintaan ja maksetaan ensimmäisen maksuerän yhteydessä.

Maksu kattaa opetuksen ja opetusmateriaalit.

OPISKELIJOIDEN KOMMENTTEJA:

Koulutus on parantanut kaupallista näkemystäni ja visuaalista silmääni yleisesti.

Valmistuin AJK:sta jo neljä vuotta sitten ja muistelen vieläkin lämmöllä ihanaa opiskeluilmapiiriä, samanhenkisiä ihmisiä ja kivoja koulutuspäiviä. Myös opettajat olivat ammattitaitoisia ja opin valtavasti uusia asioita.

Olen saanut varmuutta työni tekemiseen ja pystyn työssäni myös jakamaan oppimaani alueellani työskenteleville myyjävisualisteille.

Kiitos mahtavasta kokemuksesta! Nautin opiskelusta AJK:ssa suunnattomasti ja opettajat erinomaisia. Suosittelen koulutustanne aina, kun mahdollista.

Ylenin heti koulutuksen jälkeen myymälävastaavaksi.

Kouluun oli aina Superkiva tulla ja sieltä kun lähti kotiin, ideaa irtosi vaikka mihin. Ja mikä parasta, olen edelleen innostunut. Ideoin ja suunnittelen kaikenlaista.

Ura visualistiina?
Älä epäröi!