Monikanavaisen kaupan koulutusohjelma

25.1.2021 asti

Kouluttaudu monikanavaisen kaupan erikoisosaajaksi

Monikanavaisen kaupan koulutusohjelma

AJK:n ja WERK Retail Oy:n yhteistyössä toteutettavan täysin uudenlaisen koulutusohjelman tavoitteena on päivittää kaupan alan tekijöiden ja visuaalisen markkinoinnin parissa työskentelevien työnkuvaa vastaamaan paremmin nopeasti kehittyvän monikanavaisen kaupan tarpeita.

Nopeasti kasvava Suomen monikanavaisen kaupan ympäristö kaipaa ketteriä ja monialaisia kaupallisia osaajia ja yrittäjiä, jotka osaavat toimia niin fyysisessä kuin digitaalisessa rajapinnassa.

Haluatko saada tarkempaa lisätietoa koulutuksesta? Lataa itsellesi esite:

Kansainvälisen tason brändi- ja asiakaskokemuksia

Ensimmäisenä Suomessa, uusi Monikanavaisen kaupan koulutusohjelma tarjoaa kaupan alan ja visuaalisen markkinoinnin tekijöille sekä yrittäjille inspiroivan näköalapaikan omnichannel-kaupan maailmaan.

Brändi- ja retail-kehityksen huippuosaajien innostavassa valmennuksessa pääset päivittämään jo olemassa olevaa strategista, kaupallista sekä visuaalista osaamistasi vastaamaan kotimaisen ja kansainvälisen kaupan nykyvaatimuksia.

Monikanavaisia konsepteja ja vaikuttavia visuaalisia toteutuksia

Koulutusohjelmassa opit lukemaan tulevaisuuden trendejä ja luomaan kilpailukykyisiä konsepteja monikanavaisen kaupan ympäristöön. Opit ymmärtämään verkkokaupan ja myymälärajapinnan toisiaan tukevan roolin nykypäivän kaupassa ja sen, miten toimiva asiakaskokemus rakennetaan saumattomasti näiden ympärille.

Pääset oppimaan, miten vaikuttava brändi syntyy ja luomaan kaupallisia visuaalisia kokonaisuuksia. Opiskelet verkkokaupan perusteita ja laajennat omaa toimintaympäristöäsi fyysisen kaupan maailmasta myös digitaalisen kaupan puolelle.

Joustavaa hybridiopiskelua

Koulutusohjelmaan sisältyy kymmenen opetuspäivää, itseopiskelua ja etätehtäviä. Opetuspäivät toteutetaan hybridiopiskeluna: voit valita, osallistutko lähiopetukseen Helsingissä vai etäyhteyden (Zoom) välityksellä. Koulutus alkaa helmikuussa 2021.

Opetuspäivät järjestetään: 1.2.2021, 17.2.2021, 3.3.2021, 18.3.2021, 30.3.2021, 13.4.2021, 29.4.2021, 11.5.2021, 26.5.2021 ja 10.6.2021.

Koulutus antaa sinulle valmiudet rakentaa niin omaa brändiäsi ja monikanavaista kauppaa kuin vahvistaa omaa erikoisosaamistasi monikanavaisen kaupan työtehtävissä.

Monikanavaisen kaupan koulutus koostuu mm. seuraavista aihealueista:

KAUPAN TULEVAISUUS JA TRENDIT

OMNICHANNEL-KONSEPTIT

ASIAKASPROFILOINTI

ASIAKASPOLUT

BRÄNDISUUNNITTELU

MONIKANAVAISEN KAMPANJAN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS

VISUAALISEN KUVAMATERIAALIN SUUNNITTELU JA TUOTTAMINEN

VERKKOKAUPAN RAKENTAMINEN JA SHOPIFY-ALUSTA

HALUATKO TARKEMPAA TIETOA KOULUTUSOHJELMASTA?

Monikanavaisen kaupan osaajia tarvitaan

Yrittäjä

Olet kaupan alan yrittäjä tai haaveilet omasta kaupasta ja haluat kehittää omaa omnichannel-brändiä ja sen kilpailukykyä.

Visualisti

Työskentelet visuaalisen markkinoinnin parissa ja haluat päivittää kaupan alan ja visuaalisen työn osaamistasi sekä oivaltaa omat vahvuutesi tulevaisuuden monikanavaisen kaupan ammattilaisena.

Kaupan tekijä

Haluat lisätä ammattitaitoasi monikanavaisen kaupan toimintaympäristössä sekä laajentaa olemassa olevaa työnkuvaasi vastaamaan paremmin alan vaatimuksia.

Opiskele huippukouluttajien ohjauksessa

Ilona Oksanen

Retail-suunnittelija

Ilona on rohkea retail-suunnittelija ja strategi, joka auttaa niin kotimaisia kuin kansainvälisiä kaupan toimijoita löytämään todellinen potentiaalinsa muuttuvassa monikanavaisessa retailin kentässä.

“Nopeasti kasvava Suomen monikanavaisen kaupan ympäristö kaipaa ketterästi ja monialaisesti toimivia kaupallisia osaajia ja yrittäjiä, jotka osaavat toimia niin fyysisessä kuin digitaalisessa rajapinnassa.”

Johanna Souru

Brändisuunnittelija

Johanna on inspiroiva brändi- ja visuaalisen suunnittelun ammattilainen. Johannan luotsaama Studio Souru luo vaikuttavia brändistrategioita ja vahvoja markkinointimateriaaleja yrityksille, jotka haluavat erottua.

“Jokaisella visuaalisella toteutuksella on valtava merkitys brändin vaikuttavuuteen. Siksi vahva visuaalinen osaaminen onkin avainasemassa monikanavaisten brändikokemusten luonnissa.”

Sami Sundberg

Digitaalisen kaupan valmentaja

Sami on digitaalisen markkinoinnin ja verkkokaupan rautainen tekijä ja valmentaja. Sami tuo mukaan  ruohonjuuritason ymmärryksen menestyksekkään verkkokaupan kehityksestä. Päätyönään Sami työskentelee konsultti ja digisuunnittelutalo Crasmanilla.

“Digitaalinen kauppa on tulevaisuuden menestyksen mittari ja mahdollistaa mieletöntöntä kilpailukykyä niin työelämässä kuin liiketoiminnassa.”

Sijoita osaamiseesi

Tarjoamme viimeistään 15.12.2020 ilmoittautuneille koulutuksen hintaan 2025 € (sis. alv 24 %).

Koulutusohjelman normaalihinta on 2325 € (sis. alv 24 %). Voit maksaa koulutuksen kertamaksuna, kahdessa erässä tai kuukausierissä (viisi maksuerää).

Koulutukseen ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella. Ohjelmaan valitaan 24 opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 25.1.2021.

Lähde mukaan inspiroivaan uuteen koulutusohjelmaan ja kehity monikanavaisen kaupan erikoisosaajaksi!

Opi rakentamaan brändiä ja monikanavaista kauppaa!

Varaa paikkasi ohjelmasta