OPETTAJA

Vastuullisuusasiantuntija ja yrittäjä Anna Piskonen, Craft Connected

Anna opettaa AJK:ssa vastuullista sisustussuunnittelua.

Vastuullisuusasiantuntija ja yrittäjä Anna Piskonen tarjoaa koulutusta ja asiantuntijapalveluita kestävän kehityksen ja vaikuttavuuden saralla, erityisenä kiinnostuksenkohteenaan liiketoiminnan sosiaalinen vaikuttavuus. Yhteistyökumppaneidensa kanssa Bhutanissa ja Intiassa Anna luo vastuullista, ja perinteisiä käsityötaitoja vaalivaa sisustustekstiilien mallistoa.

Anna on työskennellyt ihmisoikeus- ja kehitysyhteistyötehtävissä Suomessa ja ulkomailla ja päässyt ruohonjuuritasolla näkemään, mikä merkitys vastuullisella liiketoiminnalla on ihmisen ja ympäristön hyvinvoinnille. Craft Connected -toiminimensä Anna perusti sisutussuunnitteluopintojensa jälkeen ja sen kautta hän haluaa edistää positiivista muutosta kohti kestävämpää ja vastuullisempaa liiketoimintaa luovilla aloilla.

”Olen inspiroitunut siitä, kuinka perinteiset käsityötaidot, kestävä kehitys ja vastuullinen liiketoiminta voivat kietoutuvat yhteen kokonaisuudeksi, josta läikkyy hyvää niin meille ihmisille kuin ympäristöllekin. Millaista käyttämätöntä potentiaalia perinteisten käsityöläisten keskuudesta voisikaan löytyä kestävän kehityksen innovaatioiden kehittämiseksi!”

YHTEYSTIEDOT

AJK-Jatkokoulutus
Kuortaneenkatu 5
00520 Helsinki

OTA YHTEYTTÄ