OPETTAJA

Vastuullisuusasiantuntija ja yrittäjä Anna Piskonen
(Craft Connected)

Anna opettaa AJK:ssa sisustussuunnittelijoille vastuullista sisustussuunnittelua.

Hän tarjoaa koulutusta ja asiantuntijapalveluita kestävän kehityksen ja vaikuttavuuden saralla, ja erityisesti hän on kiinnostunut liiketoiminnan sosiaalisesta vaikuttavuudesta. Yhteistyökumppaneidensa kanssa Bhutanissa ja Intiassa Anna luo vastuullista ja perinteisiä käsityötaitoja vaalivaa sisustustekstiilien mallistoa.

Anna on työskennellyt ihmisoikeus- ja kehitysyhteistyötehtävissä Suomessa ja ulkomailla ja päässyt ruohonjuuritasolla näkemään, mikä merkitys vastuullisella liiketoiminnalla on ihmisen ja ympäristön hyvinvoinnille. Craft Connected -toiminimen Anna perusti sisutussuunnitteluopintojen jälkeen ja sen kautta hän haluaa edistää positiivista muutosta kohti kestävämpää ja vastuullisempaa liiketoimintaa luovilla aloilla.  

Annaa inspiroi, kuinka perinteiset käsityötaidot, kestävä kehitys ja vastuullinen liiketoiminta voivat kietoutua yhteen kokonaisuudeksi, josta läikkyy hyvää niin meille ihmisille kuin ympäristöllekin.

”Millaista käyttämätöntä potentiaalia perinteisten käsityöläisten keskuudesta voisikaan löytyä kestävän kehityksen innovaatioiden kehittämiseksi!”

 

YHTEYSTIEDOT

AJK-Jatkokoulutus
Kuortaneenkatu 5
00520 Helsinki

OTA YHTEYTTÄ