OPETTAJA

Yrittäjä Elina Jaakkola (Elinacolors)

Elina Jaakkola opettaa AJK:ssa sisutuslehtijuttujen suunnittelua ja toteuttamista. Lisäksi hän opettaa visualisteille värioppia ja pitää erilaisia väri- ja luovuuskoulutuksia.

Elina on koulutukseltaa Taiteen maisteri ja valmistunut Aalto yliopistosta, pääaineenaan tekstiilisuunnittelu ja sivuaineena visuaalinen journalismi. Elina on tehnyt 15 vuotta sisustusjuttuja lukuisiin eri lehtiin ja medioihin sekä sisustanut ja stailannut yksityisiä koteja. Sen lisäksi hän on pitänyt lukuisia luovan alan kursseja. Elinalla on oma suunnittelualan yritys Elinacolors. Hän kouluttaa, suunnittelee, kirjoittaa sekä konsultoi.

Elina rakastaa värejä ja toivookin, että uskaltaisimme Suomessa käyttää enemmän värejä niin kotien kuin julkisten tilojen ja virastojen sisustamisessa kuin rakentamisessakin. Hän toivoo, että katukuvamme olisi värikkäämpi, sillä suurin osa vuodesta on harmaata ja pimeää.

”Inspiroidun väreistä ja kaikesta kauniista. Missioni on tuoda Suomeen lisää väriä, sillä tutkimusten mukaan värit lisäävät onnellisuuden tuntemuksia ja täten lisäävät ihmisten hyvinvointia.”

elinacolors.com

YHTEYSTIEDOT

AJK-Jatkokoulutus
Kuortaneenkatu 5
00520 Helsinki

OTA YHTEYTTÄ