OPETTAJA

Sisustusarkkitehti
Lars ’Lasse’ Räihä

(Räihä
Interiors)

http://www.raihainteriors.fi/

Lasse opettaa AJK:ssa projektinhallintaa ja julkisten tilojen sisustussuunnittelua. Lasse tekee sisustussuunnittelua kotitoimistosta käsin puolisonsa ja kollegansa kanssa. He suunnittelevat sekä koteja että julkisia tiloja. Viimeaikaisista projekteista mainitsemisen arvoinen on Jávri Lodge, pieni boutique hotelli Saariselällä, Lapissa. Lassella on pitkä kokemus erilaisista projekteista ja aikaisemmin hän on ollut mukana mm. Sokos hotellien kunnostusprojekteissa, suunnitellut ravintoloita ja kahviloita sekä useita koteja.

Lasse toimii aktiivisesti alan järjestöissä ja on hallitusjäsen Ornamossa ja hallituksen varajäsen SIO:ssa.

Lassen kiinnostuksen kohteita ovat materiaalit, tekniset ratkaisut ja tietotekniikka. Hän on varsin hyvin perehtynyt markkinoilla oleviin tuotteisiin ja materiaaleihin, joita käytetään rakentamisessa.

Innostun kaikista eniten, kun kohtaan jonkin oivalluksen, joka ratkaisee asian luovalla tavalla. Pyrin myös omassa suunnittelutyössäni löytämään suunnitteluratkaisuja, jotka tuntuvat tuoreilta ja oivaltavilta. Vaikka työssä joutuu suurimmaksi osaksi soveltamaan valmiita toimintamalleja, on uusien ratkaisujen löytäminen aina yhtä innostavaa.”

YHTEYSTIEDOT

AJK-Jatkokoulutus
Kuortaneenkatu 5
00520 Helsinki

OTA YHTEYTTÄ