OPETTAJA

Sosiaalisen median & viestinnän kouluttaja ja konsultti Laura Johansson

Laura opettaa AJK:ssa visualisti- ja tapahtumatuottajaopiskelijoille markkinointiviestintää.

Laura on pidetty sosiaalisen median ja viestinnän kouluttaja ja konsultti, joka ymmärtää asiakkaan näkökulmat ja tarpeet. Aloittelijalle Laura tuo apua oppimiseen, edistyneemmälle hän toimii hyvänä sparraajana. Laura opettaa käytännönläheisesti, mutta silti fokus vahvasti strategiassa ja tulevaisuudessa. Laura on koulutukseltaan KTM (Åbo Akademi, tietojärjestelmät) sekä markkinointiviestinnän tradenomi ja markkinoinnin yo-merkonomi. Hän myös aloittelee tohtorinopintojaan Åbo Akademissa. Laura on ollut yli 10 vuotta yrittäjänä viestintäyritys Lvngroom Oy:ssa.

”Opettaessani sosiaalista mediaa ja viestintää, haluan tarjota jokaiselle opiskelijalle riittävästi innostusta ja haastetta, jotta hän kokee saavansa koulutuksestani jotain aidosti konkreettista hyötyä jo saman päivän aikana. Aloittelijalle madallan kynnystä niin alas, että hän varmasti pääsee alkuun. Edistyneemmälle korotan kynnystä sen verran, että hän oikeasti kokee kehittyvänsä omassa viestinnässään. Tekniset jutut voi aina googlettaa. Tärkeintä on ymmärtää MITÄ voit saavuttaa somella ja miten se kannattaa tehdä.”