OPETTAJA

Sisustussuunnittelija Malla Tapio
(Sisustamalla Interior Design Oy)

Malla on sisustussuunnittelija ja trendiluennoitsija, joka suunnittelee yrityksille niiden brändin mukaisia tiloja sekä yksityiskoteja, loma-asuntoja ja muutoskohteita. Lisäksi hän luennoi ja konsultoi asumisen ja sisustamisen trendeistä, väreistä ja materiaaleista. Mallan tavoitteena on tehdä uudet ilmiöt helposti omaksuttaviksi ja kaupallisesti toteutettaviksi sekä hyödynnettäviksi. 

Malla on työskennellyt lähes 30 vuotta kuluttajamieltymysten tulosvastuullisena tulkitsijana hankinnan, tuotekehityksen ja brändinhallinnan tehtävissä. Vahvassa yhteistyössä myynnin ja markkinoinnin kanssa hän on vastannut muodin ja kodin alueen tuotteiden vähittäiskauppavalikoimista kansainvälisille markkinoille. Malla on aina työskennellyt suunnittelijoiden ja muotoilijoiden kanssa varmistaen, että asiakasmieltymykset ja yrityksen kaupalliset tavoitteet toteutuvat strategian mukaisesti vastuullisen esimiehen roolissa. Kaupallisen koulutuksen lisäksi, Malla on sisustussuunnittelija ja muutosmuotoilija, ja lisäksi hän suorittaa parhaillaan palvelumuotoilun, tuotekehityksen ja brändinhallinnan erityisammattitutkintoa. 

AJK:ssa Malla opettaa tuleville sisustussuunnittelijoille, kuinka trendejä voi hyödyntää suunnittelutyössä. Hänestä on erittäin inspiroivaa saada opiskelijoissa syttymään intohimo uteliaisuuteen tunnistaa uudet voittajatrendit ja kannustaa heitä löytämään asiakkailleen sopivat uutuudet. Hän kannustaa kestävän kehityksen eteenpäin viemiseen muotoilun uusien innovaatioiden hyödyntämisen avulla.

”Intohimoni ja vahvuuteni ovat värit ja niiden hyödyntäminen. Siksi inspiroidun lähes kaikesta, jossa värin voimaa on osattu hyödyntää, on se taidetta, karkkipaperi tai parkkihallin seinä. Olen altis ja utelias bongaamaan uusia ilmiöitä ja loputtoman utelias oppimaan uutta. Kirppareiden haukkana yhdistelen sujuvasti vintagea ja muutakin outoa, joka on iskenyt minulle silmää ja hurmannut minut erityislaatuisuudellaan. Kukat ja viherkasvit ovat jokapäiväinen ilon aiheeni.”

sisustamalla.fi

YHTEYSTIEDOT

AJK-Jatkokoulutus
Kuortaneenkatu 5
00520 Helsinki

OTA YHTEYTTÄ