Valmistuneiden tarinat

UNELMA TAPAHTUMATUOTTAJAN URASTA JA YRITTÄJYYDESTÄ TOTEUTUI

Saga hakeutui AJK:hon opiskelemaan tapahtumatuotantoa saadakseen arvokasta kokemusta, osaamista ja verkostoja aloittaa ja kehittää yrityksen liiketoimintaa huippuun.

KOHTI UUTTA URAA VISUALISTINA

Mervi vaihtoi alaa ja opiskeli AJK:ssa tutkintoon johtavan visualistin koulutuksen. Lue, miten opiskelu ja työharjoittelut sujuivat pandemian keskellä.

TAPAHTUMATUOTTAJAN OPINNOT

Eeva-Liisa valmistui liiketoiminnan ammattitutkinnosta, tapahtumatuotantoon suuntautuvista opinnoista. Lue, miten Eeva-Liisa päätyi opiskelemaan AJK:hon ja millaista tapahtumatuotannon opiskelu oli.

MIA OPISKELI AJK:SSA VISUALISTIKSI

”Lähiopetuspäivät olivat tehokkaita ja monipuolisia päiviä, joista jäi usein äärimmäisen motivoitunut ja innostunut olo.” Tutustu tarkemmin, mitä Mia kertoo opiskelukokemuksistaan visualistin tutkintokoulutuksesta.

SISUSTUSSUUNNITTELUSTA UUSI AMMATTI

Kati on aina ollut kiinnostunut sisustamisesta ja työskenneltyään vuosia kaupallisen alan tehtävissä hän halusi alkaa toteuttamaan unelmiaan ja päätyi opiskelemaan sisustussuunnittelua AJK-Jatkokoulutukseen. Lue hänen opiskelukokemuksistaan.

KIPA OPISKELI AJK:SSA TAPAHTUMATUOTTAJAKSI

”Saimme tietoa, jossa itse tapahtuma-alan ammattilaisetkin olivat uuden äärellä.” Tutustu Kipan kokemuksiin tapahtumatuottajaopinnoista AJK:ssa.

EEVIN MATKA SISUSTUSSUUNNITTELUN AMMATTILAISEKSI

Eevi kertoo omasta opiskelustaan ja sisustusalan yrittäjäksi alkamisesta.

OPPISOPIMUKSELLA VISUALISTIKSI

Hanna toteutti haaveensa ja opiskeli oppisopimuksella visualistiksi. Opiskelussa parasta Hannan mielestä olivat loistavat opettajat ja opiskelijaporukka, Vallilan opiskelumiljöö sekä opit, joita hän pääsi hyödyntämään työssään.

UNELMA SISUSTUSSUUNNITTELIJAN
URASTA TOTEUTUI

Työ sisustussuunnittelun ja visuaalisuuden parissa oli ollut Tiinan pitkäaikainen haave. Hän suoritti AJK:n sisustussuunnittelijan koulutuksen ja perustin oman yrityksen, Sisustussuunnittelutoimisto Dejligin.

MATKA VISUAALISEN MARKKINOINNIN AMMATTILAISEKSI

”Päivät olivat vaihtelevia ja intensiivisiä ja meillä oli ihan mahtava ryhmä, jota oli aina ilo nähdä.” Netta kertoo opiskelustaan visualistiksi AJK:ssa. Tutustu tarkemmin, millaista opiskeluaika oli ja mitä Netta on tehnyt valmistumisen jälkeen.

SISUSTUSHARRASTUKSESTA
OIKEA TYÖ

Giseldan kiinnostuksen kohteena oli pitkään ollut sisustaminen. Hän toteutti haaveensa ja hakeutui AJK:n sisustussuunnittelijan koulutukseen, koska halusi hankkia sisustussuunnittelijan taidot.

SIIRI OPISKELI AJK:SSA VISUALISTIKSI

Vaatemuotoilijataustan omaava Siiri opiskeli AJK:ssa visualistiksi ja sai opintojen myötä uusia mahdollisuuksia edetä visualistin urallaan.

LAPSUUDEN HAAVEAMMATISTA TULI TOTTA

Kaisa toteutti lapsuuden haaveensa ja hakeutui IT-alalta sisustussuunnittelijan koulutukseen, joka johti lopulta oman yrityksen perustamiseen.

VISUALISTIN TUTKINTOKOULUTUKSESTA KANSAINVÄLISELLE URALLE

Milena lähti hakemaan visualistin tutkintokoulutuksesta varmuutta, teoriaa ja uusia näkökulmia osaamiselleen. Koulutuksen jälkeen hän pääsi visualistiksi ulkomaille. ”Kaupallisten, näyttävien ja hyvin perusteltujen esillepanojen toteuttaminen sujuu nykyään mutkattomasti.”

ANNA OPISKELI OPPISOPIMUKSELLA VISUALISTIKSI

Anna on taustaltaan muotoilija. Hän täydensi ammattitaitoaan opiskelemalla AJK:ssa visualistiksi. Lue Annan kokemuksia visualistin koulutuksesta ja siitä, miten hän valmistumisen jälkeen päätyi yrittäjäksi.

JAAKKO OPISKELI AJK:SSA TAPAHTUMATUOTANTOA

Jaakko suoritti AJK:ssa tapahtumatuottajan koulutuksen. Lue tarkemmin, mitä Jaakko kertoo koulutukseen hakeutumisesta ja opiskelusta tapahtumatuottajaksi.