Tietoa tutkinnosta

Tämä osio koskee opiskelijoita, jotka ovat tapahtumatuottajan tutkintotavoitteisessa koulutuksessa.

Suoritat koulutuksen aikana liiketoiminnan ammattitutkinnon, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan, joka on laajuudeltaan 150 osaamispistettä (60 osp).

Tutkinto koostuu kolmesta tutkinnon osasta:
– Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen
– Markkinointiviesinnän toimeksianto (tai myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelu ja toteutus)
– Tapahtumatuotanto

Kannattaa tutustua tutkinnon perusteisiin jo opintojen alkuvaiheessa. Kaikki tutkinnon perusteiden kohdat eivät välttämättä avaudu heti, mutta niitä käydään vielä yhdessä myöhemmin tarkemmin läpi. 

Tutkinto suoritetaan yhteistyössä Careerian kanssa. Olette opiskelijoina myös Careerian opiskelijahallintajärjestelmässä ja saatte tunnukset Careeriaan. Tunnuksilla pääset kirjautumaan mm. Careerian Moodleen ja Wilmaan. Pääset myös halutessasi lataamaan Office-ohjelmistot opiskeluajaksi itsellesi. Careeriassa yhteyshenkilönäsi on Lotta Oljemark, lotta.oljemark@careeria.fi, puh. 040 843 2825.

Tutkintoprosessi lähtee liikkeelle HOKS:ista eli henkilökohtaisesta osaamisen kehittämisen suunnitelmasta. Lotta Oljemark laatii HOKS:in kanssasi Teamsin kautta tai puhelimitse heti opiskelun alkuvaiheessa. Myöhemmin HOKS päivitetään.

Näyttöaineistoa keräät oikeasta työelämästä suunnittelemalla, markkinoimalla ja toteuttamalla tapahtumia. Aineisto dokumentoidaan Careerian ePortfolioon esimerkiksi tekstein, kuvin, kuvakaappauksin ja erilaisin liittein/dokumentein. Saat erikseen ohjausta ePortfolion käyttöönottoon ja täyttämiseen.

Hyödyllisiä linkkejä ja ohjeita:

Kouluttajan/Careerian vinkit “markkinointiviestinnän toimeksianto” -tutkinnonosaan

Careerian sivut: https://careeria.fi/

Vastaa

Vieritä ylös