SISUSTUSSUUNNITTELIJANA

INTOHIMOANI

Koulutusohjelma työelämän vaatimuksiin

Sisustussuunnittelija toteuttaa unelmia

Sisustussuunnittelijakoulutuksen suoritettuasi saat laaja-alaisen osaamisen erityisesti kodin tilojen ammattitaitoiseen sisustussuunnitteluun. Sisustussuunnittelijana vastaat suunnitteluprosessin läpiviemisestä.

Ammattitaitoosi kuuluu mm. asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden huomioiminen, monipuolinen materiaalituntemus, värien ja valaistuksen käyttö eri tiloissa sekä tilapiirrosten laadinta. Osaat ottaa myös huomioon ekologiset näkökulmat ja sopimusten laadintaan liittyvät asiat. Koulutuksen jälkeen voit työskennellä esimerkiksi, sisustusalan yrittäjänä, sisustusneuvojana, sisustussuunnittelijana suunnittelutoimistossa, stailaajana tai sisustusmyyjänä.

AJK:sta valmistuneen sisustussuunnitteljan tarina

Lapsuuden
haaveammatista
tuli totta

Kaisa haaveili jo lapsuudessa luovalla alalla työskentelystä, mutta elämä kuljetti hänet IT-alan pariin. Lapsuuden ja nuo- ruuden haave sisustussuunnittelijan ammatista ei kuitenkaan jättänyt Kaisaa rauhaan, ja hän alkoi kaipaamaan luovuutta, käsillä tekemistä sekä konkretiaa työhönsä. Niinpä hän päätti hakeutua sisustussuunnittelukoulutukseen, joka johti lopulta oman yrityksen perustamiseen.
Lue tarkemmin Kaisan kokemuksista opiskelusta ja uran vaihdosta.

Yritysyhteistyö on tärkeä osa koulutusohjelmiamme

AJK:sta valmistuneiden sisustus­suunnittelijoiden yhdistys

Valmistuttuasi voit liittyä sissareihin

Sissarit on AJK-Jatkokoulutuksen sisustussuunnittelijan koulutuksesta valmistuneiden oma yhdistys. Yhdistyksen jäsenenä voit verkostoitua muiden sisustusalan toimijoiden kanssa.

AJK:n Sisustussuun­nitelukoulutus lukuina

VALMISTUNUTTA SISUSTUSSUUNNIT- TELIJAA

SAI VARMUUTTA SISUSTUSSUUN- NITTELUUN

SAI HYVÄT VALMIUDET SISUSTUSSUUNNIT- TELUUN

SUOSITTELEE KOULUTUSTA MUILLE

Tämä koulutus on juuri sinua varten!

Ura sisustussuunnittelijana?
Älä epäröi!