SISUSTUSSUUNNITTELIJANA

SAAN TOTEUTTAA

INTOHIMOANI

Koulutusohjelma työelämän vaatimuksiin

Sisustussuunnittelija toteuttaa unelmia

Sisustussuunnittelijan koulutuksesta saat laaja-alaisen osaamisen erityisesti kodin tilojen ammattitaitoiseen sisustussuunnitteluun. Sisustussuunnittelijana vastaat suunnitteluprosessin läpiviemisestä.

Ammattitaitoosi kuuluu mm. asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden huomioiminen, monipuolinen materiaalituntemus, värien ja valaistuksen käyttö eri tiloissa sekä tilapiirrosten laadinta. Osaat ottaa myös huomioon ekologiset näkökulmat ja sopimusten laadintaan liittyvät asiat. Koulutuksen jälkeen voit työskennellä esimerkiksi sisustusalan yrittäjänä, sisustusneuvojana, sisustussuunnittelijana suunnittelutoimistossa, stailaajana tai sisustusmyyjänä.

AJK:sta valmistuneen sisustussuunnittelijan tarina

Sonja opiskeli sisustussuunnittelua ja perusti oman tilastudion

Sonjan matka sisustus- ja tilasuunnittelun ammattilaiseksi on ollut vaiheikas, mutta antoisa. Aikaisemmin hän on työskennellyt pääosin kaupan alalla tiimijohtamisen ja visuaalisen markkinoinnin parissa. Mielenkiinto tilasuunnittelua kohtaan sai hänet hakeutumaan sisustussuunnittelijan koulutukseen ja lopputuloksena syntyi Tilastudio Sonja Aalto, joka tarjoaa yritysasiakkaille mieleenpainuvia ja myyviä kaupallisia tiloja sekä työhyvinvointia ja yrityskuvaa parantavia toimitiloja. 
Tutustu tarkemmin Sonjan tarinaan.

Yritysyhteistyö on tärkeä osa koulutusohjelmiamme

AJK:sta valmistuneiden sisustus­suunnittelijoiden yhdistys

Valmistuttuasi voit liittyä sissareihin

Sissarit on AJK-Jatkokoulutuksen sisustussuunnittelijan koulutuksesta valmistuneiden oma yhdistys. Yhdistyksen jäsenenä voit verkostoitua muiden sisustusalan toimijoiden kanssa.

AJK:n Sisustussuun­nitelukoulutus lukuina

VALMISTUNUTTA SISUSTUSSUUNNIT- TELIJAA

%

SAI VARMUUTTA SISUSTUSSUUN- NITTELUUN

%

SAI HYVÄT VALMIUDET SISUSTUSSUUNNIT- TELUUN

%

SUOSITTELEE KOULUTUSTA MUILLE

Tämä koulutus on juuri sinua varten!

Ura sisustussuunnittelijana?
Älä epäröi!

YHTEYSTIEDOT

AJK-Jatkokoulutus
Kuortaneenkatu 5
00520 Helsinki

OTA YHTEYTTÄ