TAPAHTUMATUOTTAJANA SAAN

SUUNNITELLA JA TOTEUTTAA

VAIKUTTAVIA TAPAHTUMIA

Opiskele tapahtuma-alan ammattilaiseksi

 TAPAHTUMATUOTTAJA

Tapahtumatuottaja suunnittelee ja toteuttaa erilaisia liiketoimintaa tukevia tapahtumia. Tapahtumatuottajan ammatissa tarvitaan luovuutta, orgnisointikykyä ja analyyttisyyttä. Tapahtumatuottajan koulutus antaa sinulle monipuolisia työkaluja vaikuttavien tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Koulutuksen aikana opit hallitsemaan koko tapahtumatuottamisen prosessin teorian, käytännön harjoitusten ja henkilökohtaisen ohjauksen avulla. Saat valmiudet suunnitella, markkinoida ja toteuttaa eri kohderyhmille suunnattuja tapahtumia. 

AJK-Jatkokoulutuksessa voit opiskella tapahtumatuottajaksi suorittamalla joko tapahtumatuottajan koulutuksen tai tutkinnon, jonka aikana suoritat alan virallisen ammattitutkinnon.

Hanki hyvät valmiudet tapahtumatuottajan työhön

 

Mitä tapahtumatuottajalta vaaditaan?

Tapahtumakoulutuksen pääopettaja Helena Wallo kertoo, mitä osaamista nykypäivän tapahtumatuottajalta vaaditaan. 

 

AJK:sta valmistuneen tapahtumatuottajan tarina

KATJA OPISKELI AJK:SSA TAPAHTUMATUOTANTOA

”Tapahtumatuottajan kurssilla kiteytyi loistavasti koko tapahtumajärjestämisen elinkaari. Kokonaiskuvan hahmottamisesta ja koko prosessin ymmärtämisestä on suuri apu käytännön työssä. Oli myös hyvin avartavaa huomata, miten laaja tapahtuma-ala oikeastaan onkaan. 

Sain koulutuksesta paljon konkreettisia oppeja, joita voin soveltaa käytännön työssäni. Toiveeni on työllistyä tulevaisuudessa tapahtuma-alan yritykseen tapahtumatuottajaksi. Kurssi antoi tähän hyvät eväät ja uutta puhtia työnhakuun.”

Ammattitaitoiset kouluttajat ja tapahtuma-alan verkostot

Tapahtuma-alan verkostot

Tapahtumatuottajakoulutus toteutetaan yhteistyössä Faustus Oy:n kanssa. Koulutuksen pääopettajana toimii Tapahtumatohtori Helena Wallo (Faustus Oy).

Lisäksi koulutuksessa on mukana muita tapahtuma-alan yhteistyökumppaneita, jotka tuovat koulutusohjelmaan alan ajantasaisen asiantuntemuksen. Yhteistyökumppaneina toimivat mm.  Elämys Group, Bright Finland, Evento, Tapaus Oy, Sponsorointi ja Tapahtumamarkkinointi Ry sekä Musiikkitalo.

Tapahtumatuottajan tutkinnon suoritus tapahtuu yhteistyössä Careerian kanssa.

Yhteistyöverkostot osana koulutusta

Bright Finland on alansa johtava toimija. Teemme tapahtumien visuaalista suunnittelua, sisällöntuotantoa ja teknistä toteutusta. Tapahtumamarkkinointi on kasvanut viime vuosina voimakkaasti ja osaajien tarve on jatkuva. Haluamme olla auttamassa alalle tulevia kasvamaan nopeammin ammattilaisiksi tukemaan markkinan kasvua nyt ja tulevaisuudessa.Juho Hiidenmaa

myyntijohtaja, Bright Finland

Tapahtumat ovat vahvasti kasvussa oleva markkinointiviestinnän väline. Tapahtumatuottajista on jatkuva pula, ja uusien alalle tulijoiden on tulevaisuudessa oltava heti valmiita työhön. Koulutus tuo laadukasta osaamista alalle, jossa tavoitteet on asetettava korkealle.Nina Harlin

liiketoimintajohtaja, Evento-lehti

Ammattitaitoinen tapahtumatuottajien tiimi on tapahtumayrityksen ydin. Ala kasvaa ja kansainvälistyy, ja asiakkaiden vaatimustaso kasvaa kovaa vauhtia. Jo uran alkuvaiheessa tulevaisuuden tuottajatähdiltä odotetaan monipuolisia tietoja ja taitoja. Elämys Group haluaa olla mukana kouluttamassa ja kasvattamassa kansainvälisten tapahtumien ammattilaisia tällle kiinnostavalle ja kiehtovalle alalle.Jussi Viskari

CEO, Elämys Group

Tapahtumien arvostuksen ja osaamisen edistäminen on tärkeässä osassa Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n toimintaa. Tähän nähden tämäkin koulutus on meille tärkeä ja siksi olemme innokkaasti mukana.Risto Oksanen

toimitusjohtaja, Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry

YHTEYSTIEDOT

AJK-Jatkokoulutus
Kuortaneenkatu 5
00520 Helsinki

OTA YHTEYTTÄ