Tammikuun tarjous: kaikki verkkokurssit alennushintaan

Aloita uusi vuosi opiskelemalla uutta!


Visuaalisen alan verkkokursseja

Verkkokurssivalikoimastamme löytyy sisustusaiheisia, visuaalisen alan yrittäjyyteen liittyviä sekä tapahtumatuotannon verkkokursseja. Kaikki verkkokurssit on tuotettu osaavien kouluttajiemme kanssa. Sopivia sisältöjä löytyy sekä ammattilaisille että harrastelijoille.

Verkossa opiskelu on joustava ja helppo tapa oppia uutta tai päivittää omaa osaamista. Voit opiskella omaan tahtiin ajasta ja paikasta riippumatta.

Alennushinnat ovat voimassa 31.1.2023 asti ja niitä ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Poimintoja verkkokurssivalikoimastamme:

Sisustussuunnittelun perusteet:
Kattava ja inspiroiva tietopaketti oman kodin sisustajille ja remontoijille. Kurssilta saat varmuutta sisustusvalintoihin sekä vinkkejä oman tyylin löytämiseksi.

Onnistu visualistiyrittäjänä:
Visualistiyrittäjän verkkokurssi on suunnattu kaikille visualisteille ja muille luovan alan ammattilaisille, jotka haluavat kirkastaa yritysideaansa ja saada vinkkejä yrittäjyyden alkutaipaleelle.

Tapahtumatuottajan verkkokurssi: Tapahtumatuottajan verkkokurssi on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia suunnittelemaan ja toteuttamaan vaikuttavia tapahtumia. Kurssi sopii erinomaisesti kaikille tapahtumien parissa työskenteleville, jotka haluavat kehittää omaa tapahtuma-alan osaamistaan

Vieritä ylös