Alkuvuoden tarjous: kaikki verkkokurssit -24%

Aloita uusi vuosi opiskelemalla uutta ja inspiroivaa!


Visuaalisen alan verkkokursseja

Tarjoamme mielenkiintoisia kurssisisältöjä sekä ammattilaisille että harrastelijoille. Verkkokurssivalikoimastamme löydät niin sisustusaiheiset kuin esimerkiksi yrittäjyyteen ja tapahtumatuotantoon liittyvät verkkokurssit.

Verkossa opiskelu on joustava ja helppo tapa oppia uutta tai päivittää omaa osaamista. Voit opiskella omaan tahtiin ajasta ja paikasta riippumatta.

Kurssitarjous -24%

Alennushinnat ovat voimassa 24.1.2024 asti ja niitä ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Poimintoja verkkokurssivalikoimastamme:

Sisustussuunnittelun perusteet:
Kattava ja inspiroiva tietopaketti oman kodin sisustajille ja remontoijille. Kurssilta saat varmuutta sisustusvalintoihin sekä vinkkejä oman tyylin löytämiseksi.

Onnistu visualistiyrittäjänä:
Visualistiyrittäjän verkkokurssi on suunnattu kaikille visualisteille ja muille luovan alan ammattilaisille, jotka haluavat kirkastaa yritysideaansa ja saada vinkkejä yrittäjyyden alkutaipaleelle.

Tapahtumatuottajan verkkokurssi: Tapahtumatuottajan verkkokurssi on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia suunnittelemaan ja toteuttamaan vaikuttavia tapahtumia. Kurssi sopii erinomaisesti kaikille tapahtumien parissa työskenteleville, jotka haluavat kehittää omaa tapahtuma-alan osaamistaan

Vieritä ylös