VISUALISTINA SAAN

LUOVUUDEN KAUPALLISUUTEEN

Koulutusohjelma työelämän vaatimuksiin

VISUALISTI LISÄÄ MYYNTIÄ

Visualistina suunnittelet ja toteutat kaupallisia ja inspiroivia tiloja ja esillepanoja myymälöissä, messuilla ja erilaisissa tapahtumissa. Visualistin työssä pääset hyödyntämään luovuutta, visuaalisuutta ja kaupallista ajattelua. Visualistin työn tavoitteena on luoda elämyksiä, lisätä tuotteiden myyntiä ja tehdä ostamisesta helppoa ja hauskaa.

Visualistina voit työskennellä erilaisissa myymälöissä ja tavarataloissa visualistina tai visualisti-myyjänä tai myymäläketjuissa myymälä-, esillepano- ja tai konseptisuunnittelijana. Voit työskennellä myös messu- ja tapahtumamarkkinoinnin parissa, yritysten erilaisissa markkinointitehtävissä sekä yrittäjänä.

AJK-Jatkokoulutuksessa voit opiskella visualistin peruskoulutuksen tai visualistin tutkintokoulutuksen, jonka aikana suoritat alan ammattitutkinnon.

Hyvät valmiudet visuaalisen markkinoinnin työtehtäviin

MIHIN VISUALISTIN KOULUTUKSESTA TYÖLLISTYTÄÄN?

AJK:sta valmistuneiden visualistien työnkuvaan kuuluu mm. myymälöiden visuaalinen ilmeestä, esillepanoista ja näyteikkunoista huolehtiminen, myynti, brändinäkyvyys, sosiaalisen median ylläpito, markkinointimateriaalien tuottaminen sekä messujen ja tapahtumien suunnittelu ja toteutus.

AJK:sta valmistuneista visualisteista 94% on sitä mieltä, että koulutus antoi hyvät valmiudet työskennellä visuaalisen markkinoinnin työtehtävissä!

AJK:sta valmistuneen visualistin tarina

NETTA OPISKELI AJK:SSA VISUALISTIKSI

”Päivät olivat vaihtelevia ja intensiivisiä ja meillä oli ihan mahtava ryhmä, jota oli aina ilo nähdä.” Netta kertoo opiskelustaan visualistiksi AJK:ssa sekä urastaan valmistumisen jälkeen. Tutustu tarkemmin Netan tarinaan

Valmistuttuasi voit liittyä Visualisteihin

VISUALISTIT

Visuaalisen markkinoinnin ammattilaisten yhdistyksen tarkoituksena on visuaalisen markkinoinnin tunnetuksi tekeminen sekä alan arvostuksen nostaminen. Yhdistys toimii vuoden 2018 alusta lähtien rekisteröimättömänä ja kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita Visualistien yhdistykseen mukaan!

AJK:n visualistin koulutus lukuina

SAI HYVÄT VALMIUDET TOIMIA VM-ALALLA

ON VISUAALISEN MARKKINOINNIN TYÖSSÄ KOULUTUKSEN JÄLKEEN

KOKEE SAANEENSA VALMIUKSIA EDETÄ URALLAAN

SUOSITTELEE KOULUTUSTA MUILLE

Tämä koulutus on juuri sinua varten!