VISUALISTINA SAAN

LUOVUUDEN KAUPALLISUUTEEN

Koulutusohjelma työelämän vaatimuksiin

VISUALISTI LISÄÄ MYYNTIÄ

Visualistina suunnittelet ja toteutat kaupallisia ja inspiroivia tiloja ja esillepanoja myymälöissä, messuilla ja erilaisissa tapahtumissa. Visualistin työssä pääset hyödyntämään luovuutta, visuaalisuutta ja kaupallista ajattelua. Visualistin työn tavoitteena on luoda elämyksiä, lisätä tuotteiden myyntiä ja tehdä ostamisesta helppoa ja hauskaa.

Visualistina voit työskennellä erilaisissa myymälöissä ja tavarataloissa visualistina tai visualisti-myyjänä tai myymäläketjuissa myymälä-, esillepano- ja tai konseptisuunnittelijana. Voit työskennellä myös messu- ja tapahtumamarkkinoinnin parissa, yritysten erilaisissa markkinointitehtävissä sekä yrittäjänä.

AJK-Jatkokoulutuksessa voit opiskella visualistin koulutuksen tai visualistin tutkintokoulutuksen, jonka aikana suoritat alan ammattitutkinnon.

Hyvät valmiudet visuaalisen markkinoinnin työtehtäviin

MIHIN VISUALISTIN KOULUTUKSESTA TYÖLLISTYTÄÄN?

AJK:sta valmistuneiden visualistien työnkuvaan kuuluu mm. myymälöiden visuaalinen ilmeestä, esillepanoista ja näyteikkunoista huolehtiminen, myynti, brändinäkyvyys, sosiaalisen median ylläpito, markkinointimateriaalien tuottaminen sekä messujen ja tapahtumien suunnittelu ja toteutus.

AJK:sta valmistuneista visualisteista 94% on sitä mieltä, että koulutus antoi hyvät valmiudet työskennellä visuaalisen markkinoinnin työtehtävissä!

AJK:sta valmistuneen visualistin tarina

SIIRI OPISKELI AJK:SSA VISUALISTIKSI

Parasta opiskelussa oli ammattitaitoiset opettajat ja eri taustoista tulevat opiskelukaverit, jotka rikastuttivat opintoja tuomalla erilaisia näkökulmia omaan työhön.” Siiri kertoo opiskelustaan visualistiksi AJK:ssa sekä urastaan valmistumisen jälkeen. Tutustu tarkemmin Siirin tarinaan!

Yhteistyöverkostot osana koulutusta

AJK:n visualistin koulutus lukuina

SAI HYVÄT VALMIUDET TOIMIA VM-ALALLA

ON VISUAALISEN MARKKINOINNIN TYÖSSÄ KOULUTUKSEN JÄLKEEN

KOKEE SAANEENSA VALMIUKSIA EDETÄ URALLAAN

SUOSITTELEE KOULUTUSTA MUILLE

Koulutusta oppisopimuksella tai omakustanteisesti

AMMATTITAIDON HANKKIMINEN OPPISOPIMUKSELLA TAI OMAKUSTANTEISESTI

AJK:ssa voit opiskella oppisopimuksella visualistin tutkintokoulutuksen. Oppisopimus edellyttää, että sinulla on työpaikka, jossa työskentelet vähintään 25 tuntia viikossa. Jos olet päätoiminen yrittäjä, sinulle voidaan tehdä yrittäjän oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on maksutonta opiskelijalle ja työnantajalle. Tiedustele mahdollisuuttasi oppisopimukseen paikkakuntasi oppisopimustoimistosta.

Voit opiskella visualistin koulutuksen tai tutkinnon myös omakustanteisesti ilman oppisopimusta.

Tämä koulutus on juuri sinua varten!