Yhteistyökumppanit visualistin koulutuksessa

CAREERIA

Careeria (ent. Edupoli) tekee AJK:n kanssa tutkintoyhteistyötä visualistin tutkintokoulutuksessa. Opetus ja ohjaus tapahtuvat AJK-Jatkokoulutuksessa. Careeria vastaa arviointitilaisuuksista ja tutkintotodistuksen laatimisesta. Tutkintoyhteistyön ansiosta tutkinto-opiskelijat ovat oikeutettuja KELA:n opintotukeen ja Koulutusrahaston aikuiskoulutustukeen. 

GRANO

Grano on graafisen alan markkinajohtaja ja Suomen monipuolisin painotalo, jossa AJK:n visualistiopiskelijat vierailevat säännöllisesti. Granossa on vähittäiskaupalle ja brändeille suunnattu Grano Retail & Creative -palvelu, joka kattaa ratkaisut luovasta suunnittelusta rakennesuunnitteluun sekä digitaaliseen markkinointiin ja mittaamiseen. Granossa opiskelijat pääsevät kuulemaan ja näkemään monipolisesti erilaisista myymälä- ja tapahtumamarkkinoinnin mahdollisuuksista. 

FISKARS GROUP

Visualistiopiskelijat ovat päässeet harjoittelemaan esillepanojen ja näyteikkunoiden tekemistä AJK:ssa Iittalan ja Arabian ajattomilla ja laadukkailla tuotteilla. Visualistiopiskelijat ovat myös osallistuneet muotoilukierrokselle Iittala & Arabia Design Centressä. Kierroksella opiskelijat pääsivät inspiroitmaan Design Lab Gallerian näyttelyyn, Arabian Designmuseoon sekä Fiskars-paviljongin upeisiin installaatioihin. Lisäksi opiskelijat pääsivät kurkistamaan taiteilijoiden tiloihin ja teoksiin. 

MARIMEKKO

Visualistiopiskelijat tutustuvat Marimekon visuaalisen markkinointiin myymälässä Eeva Rantalan opastuksella. Opiskelijat kuulevat myymälän eri alueiden esillepanoperiaatteista ja myymälävisualistin arjesta Marimekolla. Eeva on opiskellut AJK:ssa visuaalista markkinointia ja työskentelee Marimekon aluevisualistina.

Lukuisat opiskelijat ovat saaneet työharjoittelun kautta mahdollisuuden oppia käytännössä Marimekon visuaalisen markkinoinnin toimintatapoja.

TIKKURILA

Tikkurilan vierailulla visualisti opiskelijat tutustuvat erilaisiin maalaustekniikoihin sekä maalituotteisiin ja niiden käyttöön erilaisissa tiloissa.

Suositun koulutuspäivän aikana opiskelijat pääsevät myös itse kokeilemaan erilaisia tekniikoita ja erikoistuotteita.

VEROMODA / PIECES

Visualistiopiskelijat harjoittelevat mallinukkien pukemista ja stailausta Vero Modan trendikkäillä vaatteilla ja Pieces asusteilla.

YHTEYSTIEDOT

AJK-Jatkokoulutus
Kuortaneenkatu 5
00520 Helsinki

OTA YHTEYTTÄ