Haluatko olla siellä

missä tapahtuu?

Koulutusohjelma työelämän vaatimuksiin

OPI TUOTTAMAAN VAIKUTTAVIA TAPAHTUMIA

Tapahtumien merkitys osana onnistunutta markkinointiviestintää kasvaa kaiken aikaa. Taidolla suunniteltu ja toteutettu tapahtuma on erinomainen markkinointikeino. Tapahtumatuottajan koulutusohjelma antaa sinulle hyvät valmiudet suunnitelmalliseen ja tavoitteelliseen tapahtuman tuottamiseen.

Koulutusohjelman aikana opit suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisille kohderyhmille suunnattuja vaikuttavia tapahtumia.
Tapahtumatuottajan koulutusohjelma on tarkoitettu tapahtumatuotannon parissa työskenteleville ja tapahtuma-alan tehtävistä kiinnostuneille. Koulutusohjelma sopii esimerkiksi markkinointiassistenteille ja markkinointisuunnittelijoille, johdon assistenteille, visualisteille ja kaikille tapahtuma-alan yrityksissä työskenteleville.

Seuraava tapahtumatuottajan koulutus alkaa 12.3.2019. Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 4.3.2019. Koulutukseen otetaan osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tapahtumatuottajan koulutus

MONIPUOLISta YHTEISTYÖTÄ JA TAPAHTUMA-ALAN VERKOSTOJA

Tapahtumatuottajakoulutus toteutetaan yhteistyössä Faustus Oy:n kanssa. Lisäksi koulutuksessa on mukana muita tapahtuma-alan yhteistyökumppaneita, jotka tuovat koulutusohjelmaan alan ajantasaisen asiantuntemuksen. Yhteistyökumppaneina toimivat mm.  Tapahtumantekijät, Elämys Group, Bright Finland, Evento, Sponsorointi ja Tapahtumamarkkinointi Ry sekä Musiikkitalo. Koulutuksen pääopettajana toimii Tapahtumatohtori Helena Wallo (Faustus Oy).

Tapahtumatuottajan koulutusohjelma antaa valmiudet suorittaa liiketoiminnan ammattitutkintoon sisältyvä tapahtumatuottajan tutkinnonosa. Tutkinnonosan suoritus tapahtuu yhteistyössä Edupolin kanssa.

JOUSTAVAA OPISKELUA TYÖN OHELLA

Voit opiskella työn ohella ja asuinpaikkakunnasta riippumatta. Koulutukseen sisältyy kuusi lähiopetuspäivää sekä itsenäistä opiskelua etätehtävien parissa. Koulutuksen aikana jokainen osallistuja laatii tapahtumasuunnitelman vapaavalintaisesta tapahtumasta. Lähipäivät järjestetään 12.-13.3.2019, 16.-17.4.2019 ja 4.-5.6.2019. Opiskelusi tukena on käytössä koko koulutuksen ajan verkko-oppimisalusta (Moodle).

Tapahtumatuottajan koulutus koostuu mm. seuraavista aihealueista

TAPAHTUMA-ALA

TUNNUSLUVUT JA
ANALYSOINTI

DOKUMENTOINTI

HALUATKO TARKEMPAA TIETOA KOULUTUKSEN SISÄLLÖSTÄ?

Yhteistyökumppanit osana koulutusta

Bright Finland on alansa johtava toimija. Teemme tapahtumien visuaalista suunnittelua, sisällöntuotantoa ja teknistä toteutusta. Tapahtumamarkkinointi on kasvanut viime vuosina voimakkaasti ja osaajien tarve on jatkuva. Haluamme olla auttamassa alalle tulevia kasvamaan nopeammin ammattilaisiksi tukemaan markkinan kasvua nyt ja tulevaisuudessa. Juho Hiidenmaa

myyntijohtaja, Bright Finland

Tapahtumat ovat vahvasti kasvussa oleva markkinointiviestinnän väline. Tapahtumatuottajista on jatkuva pula, ja uusien alalle tulijoiden on tulevaisuudessa oltava heti valmiita työhön. Koulutus tuo laadukasta osaamista alalle, jossa tavoitteet on asetettava korkealle. Nina Harlin

liiketoimintajohtaja, Evento-lehti

Tapahtumien arvostuksen ja osaamisen edistäminen on tärkeässä osassa Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n toimintaa. Tähän nähden tämäkin koulutus on meille tärkeä ja siksi olemme innokkaasti mukana. Risto Oksanen

toimitusjohtaja, Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry

Ammattitaitoinen tapahtumatuottajien tiimi on tapahtumayrityksen ydin. Ala kasvaa ja kansainvälistyy, ja asiakkaiden vaatimustaso kasvaa kovaa vauhtia. Jo uran alkuvaiheessa tulevaisuuden tuottajatähdiltä odotetaan monipuolisia tietoja ja taitoja. Elämys Group haluaa olla mukana kouluttamassa ja kasvattamassa kansainvälisten tapahtumien ammattilaisia tällle kiinnostavalle ja kiehtovalle alalle. Jussi Viskari

CEO, Elämys Group

SIJOITA OSAAMISEESI

Hinta 2470 € + alv 24%
Maksu kattaa opetuksen lisäksi opetusmateriaalit, kahvit ja lounaan opintopäivinä sekä Tapahtuma on tilaisuus –kirjan.

Koulutuksen voi maksaa yhdessä, kahdessa tai neljässä erässä.

Tutkinnon suorittamisen hinta 300€ + alv 24%. Tapahtumatuotannon tutkinnon osan suorittaminen koulutuksen jälkeen yhteistyössä Edupolin kanssa on vapaaehtoinen.

Tämä koulutus on juuri sinua varten!

Ura tapahtumatuottajana?
Älä epäröi!