TÄYDENNÄ

OSAAMISTASI

AJK:n kurssit

KYLPYHUONEKOULUTUS 2 PV

Kahden päivän kylpyhuonekoulutuksessa opit kylpyhuonesuunnittelun perusteet ja kylpyhuoneen kalustamisen parhaat ratkaisut. Koulutus järjestetään yhteistyössä Kylpyhuonekeskuksen kanssa.

VISUAALINEN MARKKINOINTI MYYMÄLÄSSÄ 4 PV

Haluatko saada eväitä myymälän visuaalisen ilmeen kehittämiseen ja myynnin lisäämiseen visuaalisen markkinoinnin keinoin? Kurssilla opit suunnittelemaan ja toteuttamaan visuaalisesti houkuttelevia ja myyviä esillepanoja ja näyteikkunoita sekä toimivia ja elämyksellisiä myymälätiloja.

ASUNTOSTAILAUS 2 PV

Ammattimaisella asuntostailauksella voit parantaa asunnon myyntiä tai luoda uutta ilmettä kodin sisustukseen. Tule hankkimaan osaamista ja vinkkejä asuntostailauksen suunnitteluun ja toteuttamiseen.

SKETCHUP -PERUSKURSSI 2 PV

SkethUp -kurssilla saat perusvalmiudet SketchUp ohjelmaan käyttämiseen ja opit tekemään näyttäviä 3D-mallinuksia.

SKETCHUP -JATKOKURSSI 2 PV

SketchUp -jatkokurssilla laajennat SketchUp osamistasi. Kurssille osallistuminen edellyttää SketchUpin perusteiden hallintaa.

PIHASUUNNITTELUN PERUSTEET 1 PV

Pihasuunnittelukurssilla perehdyt käytännöllisen ja helppohoitoisen pihan suunnitteluun. Tutustut pihaprojektin eri vaiheisiin, materiaaleihin ja kasvivalintoihin sekä saat paljon ideoita ja vinkkejä pihan suunnitteluun liittyen.

JULKISTEN TILOJEN SUUNNITTELIJAN KOULUTUSOHJELMA

Haluatko lisätä ja syventää suunnitteluosaamistasi? Julkisten tilojen suunnittelukurssilla opit suunnittelemaan kahviloita, ravintoloita, toimistoja ja työtiloja. Lisäosaamisen myötä voit tehdä suunnitelmia laajemmalle asiakaskunnalle.

YHTEYSTIEDOT

AJK-Jatkokoulutus
Kuortaneenkatu 5
00520 Helsinki

OTA YHTEYTTÄ