TÄYDENNÄ

OSAAMISTASI

AJK:n kurssit

TULEVAISUUDEN MYYMÄLÄ 1 PV

5.3.2020

Oletko miettinyt, millaisiin muutoksiin myymälät joutuvat teknologian kehittymisen ja ostokäyttäytymisen muutoksen seurauksena? Tai miten uusi sukupolvi tulee muuttamaan ostamista? Tulevaisuuden myymälä -kurssilla käsitellään ostokäyttäytymisen muutosta ja tulevaisuuden näkymiä monikanavaisen myymälän näkökulmasta. 

 

SKETCHUP -PERUSKURSSI 2 PV

SkethUp -kurssilla saat perusvalmiudet SketchUp ohjelmaan käyttämiseen ja opit tekemään näyttäviä 3D-mallinuksia.

11.-12.2.2020

SISUSTUSJUTUN SUUNNITTELU 1 PV

25.1.2020

Kurssilla hankit osaamisen inspiroivien ja kiinnostavien sisustuskuvien ja kirjoitusten suunnitteluun. Kurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat oppia tekemään kiinnostavaa sisältöä lehtiin, blogeihin, nettisivuille tai sosiaaliseen mediaan.

 

JULKISTEN TILOJEN SUUNNITTELIJAN KOULUTUSOHJELMA

29.10.2019 – 4.2.2020

Haluatko lisätä ja syventää suunnitteluosaamistasi? Julkisten tilojen suunnittelukurssilla opit suunnittelemaan kahviloita, ravintoloita, toimistoja ja työtiloja. Lisäosaamisen myötä voit tehdä suunnitelmia laajemmalle asiakaskunnalle.

ASUNNON MYYNTISTAILAUS 2 PV

13.-14.3.2020

Ammattimaisella asuntostailauksella voit parantaa asunnon myyntiä tai luoda uutta ilmettä kodin sisustukseen. Tule hankkimaan osaamista ja vinkkejä asuntostailauksen suunnitteluun ja toteuttamiseen.

 

PIHASUUNNITTELUN PERUSTEET 1 PV

28.3.2020

Pihasuunnittelukurssilla perehdyt käytännöllisen ja helppohoitoisen pihan suunnitteluun. Tutustut pihaprojektin eri vaiheisiin, materiaaleihin ja kasvivalintoihin sekä saat paljon ideoita ja vinkkejä pihan suunnitteluun liittyen.

YHTEYSTIEDOT

AJK-Jatkokoulutus
Kuortaneenkatu 5
00520 Helsinki

OTA YHTEYTTÄ