AIKA

  • Alkaa 30.8.2023

TOTEUTUS

  • ETÄ

LAAJUUS

  • 10 opetuspäivää
  • 4 verkkomoduulia

HAKUAIKA

  • 16.8.2023 asti

Mitä

Tapahtumien suunnittelu ja toteutus

Tapahtumatuottajan koulutuksessa opit tuottamaan tapahtumia suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti. Koulutuksen aikana opit hallitsemaan koko tapahtumatuottamisen prosessin teorian ja käytännönläheisten tehtävien avulla.

Kenelle

Tapahtumatuotannosta kiinnostuneille

Tapahtumatuottajan koulutus on tarkoitettu tapahtumatuotannon parissa työskenteleville sekä kaikille tapahtuma-alan tehtävistä kiinnostuneille. Koulutus soveltuu erinomaisesti myös kaikille tapahtuma-alan yrityksille, jotka haluavat kasvattaa liiketoimintaansa onnistuneiden tapahtumien avulla.

Miksi

Tapahtuma-alan osaajaksi

Tapahtuma-alan osaajia tarvitaan aina niin tapahtumien tuottamiseen erikoistuneissa yrityksissä että kaikissa organisaatioissa, jotka haluavat tapahtumien avulla kasvattaa liiketoimintaansa. Taidolla suunniteltu ja toteutettu tapahtuma on erinomainen markkinointikeino kaikille organisaatioille.

Miten

Joustavaa monimuoto-opiskelua etänä

Koulutus toteutetaan täysin etäyhteydellä, joten voit opiskella työn ohella ja asunpaikkakunnasta riippumatta. Koulutukseen sisältyy etäopetuspäiviä, itsenäistä verkko-opiskelua sekä työskentelyä etätehtävien parissa. Etäopetuspäivät toteutetaan Zoomin välityksellä ja ovat kestoltaan vaihdellen noin 4-7 tunnin pituisia.


Tapahtumatuottajan koulutuksen aihealueet

Tapahtumasuunnittelu

Tapahtuman käsikirjoitus

Elämyksellisuus ja vastuullisuus

Trendit

Tapahtumalajit

Tapahtumasuunnitelman toteutus

Projektinhallinta

Tapahtuman johtaminen

Tapahtumatekniikka

Tapahtumarakentaminen

Hybridi- ja virtuaalitapahtumat

Tapahtuman arviointi

Jälkimarkkinointi

Budjetointi

Turvallisuus ja luvat

Tarjoilut

Hinta

Koulutuksen hinta on 2 680 € (sis. alv 24%).
Voit maksaa koulutuksen kertamaksuna, kahdessa erässä, neljässä erässä tai kuukausimaksuina. Opiskelupaikan varausmaksu 200 € sisältyy hintaan ja se maksetaan opiskelupaikan vahvistamisen yhteydessä.

Kasvava tarve tapahtuma-alan osaajille

Tapahtumien merkitys osana tavoitteellista markkinointiviestintää kasvaa kaiken aikaa, joten alan osaajia tarvitaan sekä fyysisten että virtuaalisten tapahtumien tuottamiseen niin pienissä kuin isoissakin organisaatioissa. Tapahtumatuottajia tarvitaan tapahtumien tuottamiseen erikoistuneissa yrityksissä ja kaikissa organisaatioissa, jotka haluavat tapahtumien avulla kasvattaa liiketoimintaansa.

Alan huippukouluttajat

Helena Wallo

Tapahtumatohtori, Faustus Oy

Helena on tapahtuma-alan vaikuttaja, kouluttaja, puhuja, bloggaaja sekä intohimoinen tapahtumaihminen. Helenalla on 30 vuoden kokemus alalta ja hän on aikaisemmin toiminut mm. markkinoinnin sekä markkinointiviestinnän tehtävissä, viestintätoimiston hallituksessa sekä kouluttajana. Helenan vahvuuksia ovat rohkeus sekä vuorovaikutuksellinen opetustyyli.

Arttu Kallio

Planning director, TAPAUS

Artulla on noin 12 vuoden monipuolinen kokemus tapahtuma-alalta. Nykyisin hän suunnittelee työkseen yritystapahtumia Tapauksella, jossa hänen tehtäviinsä kuuluu erilaisten tapahtumien ideointi, konseptointi, suunnittelun ohjaaminen sekä myyntiesitysten tekeminen.

Kaisa Eljaala

Senior Account Manager, American Express Meetings & Events

Kaisalla on yli 20 vuoden kokemus tapahtuma-alalta ja silti hän innostuu edelleen alan projekteista, haasteista ja ihmisistä. Kaisa on ollut mukana erilaisissa projekteissa, kuten b2b-, b2c- ja HR-tapahtumissa, isoissa sisä- ja ulkotapahtumissa sekä messuilla. Nykyisin Kaisa vetää tapahtumaliiketoiminta-yksikköä American Express GBT:llä.

Ota tapahtumat haltuun!

Tutustu myös

tutkintokoulutukseen:


“Voin suositella tapahtumatuottajan koulutusta kenelle tahansa, jonka toimenkuvaan tai taipumuksiin kuuluu tapahtumatuotantoa. Koulutuksesta saa hyvän yleisnäkymän siitä, mitä kaikkea ala pitää sisällään.”

– Jaakko Kurttila


Vieritä ylös