TAPAHTUMATUOTTAJAN KOULUTUSOHJELMA

ASTI

OPI TUOTTAMAAN VAIKUTTAVIA TAPAHTUMIA

TAPAHTUMILLA TEHOA MARKKINOINTIIN

Tapahtumien merkitys osana onnistunutta markkinointiviestintää kasvaa kaiken aikaa. Taidolla suunniteltu ja toteutettu tapahtuma on erinomainen markkinointikeino. Tapahtumatuottajan koulutus antaa sinulle hyvät valmiudet suunnitelmalliseen ja tavoitteelliseen tapahtuman tuottamiseen.

Tapahtumatuottajan koulutusohjelma on tarkoitettu tapahtumatuotannon parissa työskenteleville ja tapahtuma-alan tehtävistä kiinnostuneille. Koulutusohjelma sopii esimerkiksi markkinointiassistenteille ja markkinointisuunnittelijoille, johdon assistenteille, visualisteille ja kaikille tapahtuma-alan yrityksissä työskenteleville.

JOUSTAVAA OPISKELUa TYÖN OHELLA

Voit opiskella työn ohella ja asuinpaikkakunnasta riippumatta. Koulutukseen sisältyy yhdeksän lähiopetuspäivää sekä itsenäistä opiskelua etätehtävien parissa. Koulutuksen aikana jokainen osallistuja laatii tapahtumasuunnitelman vapaavalintaisesta tapahtumasta.

Lähipäivät järjestetään 28.-29.1.2020, 25.-26.2.2020, 19.-20.3.2020, 21.-22.4.2020 ja 4.6.2020.

Opiskelusi tukena on koulutuksen ajan verkko-oppimisalusta (Moodle).

Tapahtumatuottajan koulutus koostuu mm. seuraavista aihealueista:

TAPAHTUMASUUNNITTELU

TRENDIT

TUNNUSLUVUT JA
ANALYSOINTI

HALUATKO TARKEMPAA TIETOA KOULUTUSOHJELMASTA?

SIJOITA OSAAMISEESI

Tapahtumatuottajan koulutuksen hinta yksityisasiakkaille on 2690 € (sis. alv 24 %).

Yritysasiakkaille koulutuksen hintaon 2 690 € + alv 24% (yhteensä 3 335,60 €).

Voit maksaa koulutuksen kertamaksuna, kahdessa erässä tai kuukausimaksuna.
Opiskelun aloitusmaksu 200 € sisältyy hintaan ja maksetaan ensimmäisen maksuerän yhteydessä.

Maksu kattaa opetuksen ja opetusmateriaalit.

Hae tapahtumatuottajan koulutusohjelmaan!

AVOIMET OVET 9.1.2020

Tervetuloa tutustumaan tapahtumatuottajan koulutusohjelmiin ja AJK:n inspiroivaan opiskeluympäristöön 9.1.2020 klo 17. Avoimet ovet on tarkoitettu kaikille tapahtumatuottajan koulutuksesta tai tutkinnosta kiinnostuneille.

Ura tapahtumatuottajana?