TAPAHTUMATUOTTAJAN KOULUTUSOHJELMA

AIKA

29.9.2020 – 17.2.2021

KESTO

5 KUUKAUTTA,
9 OPETUSPÄIVÄÄ

LAAJUUS

15 OPINTOPISTETTÄ

HAKUAIKA

21.9.2020
ASTI

OPI TUOTTAMAAN VAIKUTTAVIA TAPAHTUMIA

OPI SUUNITTELEMAAN JA TOTEUTTAMAAN VAIKUTTAVIA TAPAHTUMIA

Tapahtumatuottajan koulutuksessa opit suunnitelmallista ja tavoitteellista tapahtumatuottamista. Ammattitaitoiset kouluttajat, tapahtuma-alan yhteistyökumppanit ja laadukas opetusohjelma tarjoavat sinulle osaamisen ja työkalut suunnitella, markkinoida ja toteuttaa erilaisia onnistuneita tapahtumia.

Tapahtumatuottajan koulutus on tarkoitettu tapahtumatuotannon parissa työskenteleville sekä kaikille tapahtuma-alan tehtävistä kiinnostuneille.

TEHOKASTA JA JOUSTAVAA KOULUTUSTA TYÖN OHELLA

Koulutuksen aikana opit hallitsemaan koko tapahtumatuottamisen prosessin teorian, käytännön harjoitusten ja henkilökohtaisen ohjauksen avulla. Voit opiskella tapahtumatuottajaksi työn ohella ja asuinpaikkakunnasta riippumatta. Koulutukseen sisältyy lähiopetuspäiviä, verkko-opiskelua sekä itsenäistä työskentelyä etätehtävien parissa.

Syksyn 2020 koulutuspäivät toteutetaan hybridiopetuksena: voit valita, osallistutko lähiopetukseen vai etäyhteyden (Zoom) välityksellä. 

Koulutuksen pääopettajana toimii Tapahtumatohtori Helena Wallo (Faustus Oy). Lisäksi kouluttajana toimii myös lukuisia tapahtuma-alan yritysten edustajia, jotka tuovat koulutusohjelmaan tapahtuma-alan ajantasaisen asiantuntemuksen.

TAPAHTUMA-ALAN OSAAJIA TARVITAAN

Tapahtumien merkitys osana tavoitteellista markkinointiviestintää kasvaa kaiken aikaa, joten tapahtuma-alan osaajia tarvitaan yhä enemmän niin pienissä kuin isoissakin organisaatioissa. Taidolla suunniteltu ja toteutettu tapahtuma on erinomainen markkinointikeino, joten koulutuksen jälkeen pystyt entistä tehokkaammin kasvattamaan organisaatiosi liiketoimintaa tapahtumien avulla. Tapahtumatuottajia tarvitaan niin tapahtumien tuottamiseen erikoistuneissa yrityksissä että kaikissa organisaatioissa, jotka haluavat tapahtumien avulla kasvattaa liiketoimintaansa.

Tapahtumatuottajan koulutus koostuu mm. seuraavista aihealueista:

TAPAHTUMASUUNNITTELU

TAPAHTUMA-
SUUNNITELMAN
TOTEUTUS

PROJEKTIN
HALLINTA

TAPAHTUMAN
ARVIOINTI

VIESTINTÄ JA
SOSIAALINEN MEDIA

BUDJETOINTI

TURVALLISUUS JA LUVAT

ELÄMYKSELLISYYS JA
VISUAALISUUS

TAPAHTUMATEKNIIKKA

JÄLKIMARKKINOINTI

TAVOITTEIDEN
ASETTAMINEN

TAPAHTUMAN
KÄSIKIRJOITUS

DOKUMENTOINTI

TAPAHTUMAN
JOHTAMINEN

TAPAHTUMA-ALAN
TRENDIT

TUNNUSLUVUT JA
ANALYSOINTI

HALUATKO TARKEMPAA TIETOA KOULUTUSOHJELMASTA?

 SIJOITA OSAAMISEESI

Tapahtumatuottajan koulutuksen hinta on 2 890 € (sis. alv 24 %).

Voit maksaa koulutuksen kertamaksuna, kahdessa erässä tai kuukausimaksuna.
Opiskelun aloitusmaksu 200 € sisältyy hintaan ja maksetaan ensimmäisen maksuerän yhteydessä.

Maksu kattaa opetuksen ja opetusmateriaalit.

Hae tapahtumatuottajan koulutusohjelmaan!

JAAKKO KERTOO OPISKELUSTAAN TAPAHTUMATUOTTAJAN KOULUTUKSESSA

Jaakko kertoo, että hän sai tapahtumatuottajan koulutuksesta paljon uusia ideoita tapahtumien tuottamiseen. Jaakko piti opetuspäiviä antoisina ja inspiroivina ja kertoo oppineensa, mitä kaikkea tapahtuman tuottamiseen sisältyy.
Lue Jaakon koko tarina!

Ura tapahtumatuottajana?

Yhteistyöverkostot osana koulutusta

Bright Finland on alansa johtava toimija. Teemme tapahtumien visuaalista suunnittelua, sisällöntuotantoa ja teknistä toteutusta. Tapahtumamarkkinointi on kasvanut viime vuosina voimakkaasti ja osaajien tarve on jatkuva. Haluamme olla auttamassa alalle tulevia kasvamaan nopeammin ammattilaisiksi tukemaan markkinan kasvua nyt ja tulevaisuudessa.Juho Hiidenmaa

myyntijohtaja, Bright Finland

Tapahtumat ovat vahvasti kasvussa oleva markkinointiviestinnän väline. Tapahtumatuottajista on jatkuva pula, ja uusien alalle tulijoiden on tulevaisuudessa oltava heti valmiita työhön. Koulutus tuo laadukasta osaamista alalle, jossa tavoitteet on asetettava korkealle.Nina Harlin

liiketoimintajohtaja, Evento-lehti

Ammattitaitoinen tapahtumatuottajien tiimi on tapahtumayrityksen ydin. Ala kasvaa ja kansainvälistyy, ja asiakkaiden vaatimustaso kasvaa kovaa vauhtia. Jo uran alkuvaiheessa tulevaisuuden tuottajatähdiltä odotetaan monipuolisia tietoja ja taitoja. Elämys Group haluaa olla mukana kouluttamassa ja kasvattamassa kansainvälisten tapahtumien ammattilaisia tällle kiinnostavalle ja kiehtovalle alalle.Jussi Viskari

CEO, Elämys Group

Tapahtumien arvostuksen ja osaamisen edistäminen on tärkeässä osassa Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n toimintaa. Tähän nähden tämäkin koulutus on meille tärkeä ja siksi olemme innokkaasti mukana.Risto Oksanen

toimitusjohtaja, Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry

YHTEYSTIEDOT

AJK-Jatkokoulutus
Kuortaneenkatu 5
00520 Helsinki

OTA YHTEYTTÄ