TAPAHTUMATUOTTAJAN KOULUTUSOHJELMA

15 OPINTOPISTETTÄ

OPI TUOTTAMAAN VAIKUTTAVIA TAPAHTUMIA

TAPAHTUMILLA TEHOA MARKKINOINTIIN

Tapahtumien merkitys osana onnistunutta markkinointiviestintää kasvaa kaiken aikaa. Taidolla suunniteltu ja toteutettu tapahtuma on erinomainen markkinointikeino. Tapahtumatuottajan koulutusohjelma antaa sinulle hyvät valmiudet suunnitelmalliseen ja tavoitteelliseen tapahtuman tuottamiseen.

Koulutusohjelman aikana opit suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisille kohderyhmille suunnattuja vaikuttavia tapahtumia.

Tapahtumatuottajan koulutusohjelma on tarkoitettu tapahtumatuotannon parissa työskenteleville ja tapahtuma-alan tehtävistä kiinnostuneille. Koulutusohjelma sopii esimerkiksi markkinointiassistenteille ja markkinointisuunnittelijoille, johdon assistenteille, visualisteille ja kaikille tapahtuma-alan yrityksissä työskenteleville.

MONIPUOLISTA YHTEISTYÖTÄ JA TAPAHTUMA-ALAN VERKOSTOJA

Tapahtumatuottajakoulutus toteutetaan yhteistyössä Faustus Oy:n kanssa. Lisäksi koulutuksessa on mukana muita tapahtuma-alan yhteistyökumppaneita, jotka tuovat koulutusohjelmaan alan ajantasaisen asiantuntemuksen. Yhteistyökumppaneina toimivat mm.  Tapahtumantekijät, Elämys Group, Bright Finland, Evento, Sponsorointi ja Tapahtumamarkkinointi Ry sekä Musiikkitalo. Koulutuksen pääopettajana toimii Tapahtumatohtori Helena Wallo (Faustus Oy).

Tapahtumatuottajan koulutusohjelma antaa valmiudet suorittaa liiketoiminnan ammattitutkintoon sisältyvä tapahtumatuotannon tutkinnonosa. Tutkinnonosan suoritus tapahtuu yhteistyössä Careerian kanssa.

JOUSTAVAA OPISKELUa TYÖN OHELLA

Voit opiskella työn ohella ja asuinpaikkakunnasta riippumatta. Koulutukseen sisältyy kuusi lähiopetuspäivää sekä itsenäistä opiskelua etätehtävien parissa. Koulutuksen aikana jokainen osallistuja laatii tapahtumasuunnitelman vapaavalintaisesta tapahtumasta. Lähipäivät järjestetään 8.-9.10.2019, 19.-20.11.2019 ja 14.-15.1.2020. Opiskelusi tukena on käytössä koko koulutuksen ajan verkko-oppimisalusta (Moodle).

Tapahtumatuottajan koulutus koostuu mm. seuraavista aihealueista:

TAPAHTUMA-ALA

TRENDIT

TUNNUSLUVUT JA
ANALYSOINTI

HALUATKO TARKEMPAA TIETOA KOULUTUSOHJELMASTA?

SIJOITA OSAAMISEESI

Koulutuksen hinta: 2470 € + alv 24%
Maksu kattaa opetuksen lisäksi opetusmateriaalit sekä kahvit ja lounaan opintopäivinä.

Koulutuksen voi maksaa yhdessä, kahdessa tai neljässä erässä.

Ilmoittautuminen 8.10.2019 alkavaan koulutukseen päättyy 4.10.2019. Koulutukseen otetaan osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutuksen jälkeen on mahdollista suorittaa tapahtumatuotannon tutkinnon osa yhteistyössä Careerian kanssa. Voit tiedustella tutkinnon osan suorittamisen hintaa opintotoimistosta.

Ilmoittaudu tapahtumatuottajan koulutusohjelmaan!

YHTEISTYÖKUMPPANIT OSANA KOULUTUSTA

Bright Finland on alansa johtava toimija. Teemme tapahtumien visuaalista suunnittelua, sisällöntuotantoa ja teknistä toteutusta. Tapahtumamarkkinointi on kasvanut viime vuosina voimakkaasti ja osaajien tarve on jatkuva. Haluamme olla auttamassa alalle tulevia kasvamaan nopeammin ammattilaisiksi tukemaan markkinan kasvua nyt ja tulevaisuudessa.Juho Hiidenmaa

myyntijohtaja, Bright Finland

Tapahtumat ovat vahvasti kasvussa oleva markkinointiviestinnän väline. Tapahtumatuottajista on jatkuva pula, ja uusien alalle tulijoiden on tulevaisuudessa oltava heti valmiita työhön. Koulutus tuo laadukasta osaamista alalle, jossa tavoitteet on asetettava korkealle.Nina Harlin

liiketoimintajohtaja, Evento-lehti

Ammattitaitoinen tapahtumatuottajien tiimi on tapahtumayrityksen ydin. Ala kasvaa ja kansainvälistyy, ja asiakkaiden vaatimustaso kasvaa kovaa vauhtia. Jo uran alkuvaiheessa tulevaisuuden tuottajatähdiltä odotetaan monipuolisia tietoja ja taitoja. Elämys Group haluaa olla mukana kouluttamassa ja kasvattamassa kansainvälisten tapahtumien ammattilaisia tällle kiinnostavalle ja kiehtovalle alalle.Jussi Viskari

CEO, Elämys Group

Tapahtumien arvostuksen ja osaamisen edistäminen on tärkeässä osassa Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n toimintaa. Tähän nähden tämäkin koulutus on meille tärkeä ja siksi olemme innokkaasti mukana.Risto Oksanen

toimitusjohtaja, Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry

OPISKELIJOIDEN KOMMENTTEJA

Erittäin inspiroiva koulutus!

Tämän kurssin jälkeen katsoo ja analysoi tapahtumia aivan uudesta näkökulmasta.

Monipuolinen koulutus. Vinkkejä ja tietoa sai monesta näkökulmasta.

Sain koulutuksesta paljon hyviä eväitä tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen.

Ura tapahtumatuottajana?