TAPAHTUMATUOTTAJAN KOULUTUSOHJELMA

AIKA

9.2.2022 – 27.10.2022

KESTO

9 KUUKAUTTA,
8 OPETUSPÄIVÄÄ,
4 VERKKOMODUULIA

LAAJUUS

15 OPINTOPISTETTÄ

HAKUAIKA

31.1.2022
ASTI

OPI TUOTTAMAAN VAIKUTTAVIA TAPAHTUMIA

OPI SUUNITTELEMAAN JA TOTEUTTAMAAN VAIKUTTAVIA TAPAHTUMIA

Tapahtumatuottajan koulutuksessa opit suunnitelmallista ja tavoitteellista tapahtumatuottamista. Ammattitaitoiset kouluttajat, tapahtuma-alan yhteistyökumppanit ja laadukas opetusohjelma tarjoavat sinulle osaamisen ja työkalut suunnitella, markkinoida ja toteuttaa erilaisia fyysisiä sekä virtuaalisia tapahtumia.

Tapahtumatuottajan koulutus on tarkoitettu tapahtumatuotannon parissa työskenteleville sekä kaikille tapahtuma-alan tehtävistä kiinnostuneille. Koulutuksen aikana opit hallitsemaan koko tapahtumatuottamisen prosessin. Voit opiskella tapahtumatuottajaksi joustavasti työn ohella ja asuinpaikkakunnasta riippumatta. 

TEHOKASTA JA JOUSTAVAA KOULUTUSTA TYÖN OHELLA

Tapahtumatuottajan koulutus toteutetaan monimuotototeutuksena, jossa etäopetuspäivät ja verkko-opiskelu vuorottelevat. Koulutukseen sisältyy noin kahdeksan etäopetuspäivää, neljä verkko-opiskelumoduulia sekä itsenäistä työskentelyä tehtävien parissa. Etäopetuspäivät toteutetaan Zoomin välityksellä ja päivien pituus on noin 4-7 tuntia. Verkko-opiskelumoduulit koostuvat opetusvideoista, kirjallisista materiaaleista sekä soveltavista etätehtävistä.  

Koulutuksen pääopettajana toimii Tapahtumatohtori Helena Wallo (Faustus Oy). Lisäksi kouluttajana toimii lukuisia tapahtuma-alan yritysten edustajia, jotka tuovat koulutusohjelmaan tapahtuma-alan ajantasaisen asiantuntemuksen.

TAPAHTUMA-ALAN OSAAJIA TARVITAAN

Tapahtumien merkitys osana tavoitteellista markkinointiviestintää kasvaa kaiken aikaa, joten tapahtuma-alan osaajia fyysisten sekä virtuaalisten tapahtumien  suunnitteluun ja toteuttamiseen tarvitaan yhä enemmän niin pienissä kuin isoissakin organisaatioissa. Taidolla suunniteltu ja toteutettu tapahtuma on erinomainen markkinointikeino, joten koulutuksen jälkeen pystyt entistä tehokkaammin kasvattamaan organisaatiosi liiketoimintaa tapahtumien avulla. Tapahtumatuottajia tarvitaan niin tapahtumien tuottamiseen erikoistuneissa yrityksissä että kaikissa organisaatioissa, jotka haluavat tapahtumien avulla kasvattaa liiketoimintaansa.

Tapahtumatuottajan koulutus koostuu mm. seuraavista aihealueista:

TAPAHTUMASUUNNITTELU

TAPAHTUMA-
SUUNNITELMAN
TOTEUTUS

PROJEKTIN
HALLINTA

TAPAHTUMAN
ARVIOINTI

VIESTINTÄ JA
SOSIAALINEN MEDIA

BUDJETOINTI

TURVALLISUUS JA LUVAT

ELÄMYKSELLISYYS JA
VISUAALISUUS

TAPAHTUMATEKNIIKKA

JÄLKIMARKKINOINTI

TAVOITTEIDEN
ASETTAMINEN

TAPAHTUMAN
KÄSIKIRJOITUS

DOKUMENTOINTI

VIRTUAALITAPAHTUMAT

 

TAPAHTUMA-ALAN
TRENDIT

TUNNUSLUVUT JA
ANALYSOINTI

HALUATKO TARKEMPAA TIETOA KOULUTUSOHJELMASTA?

Opiskele huippukouluttajien ohjauksessa

Helena Wallo

Helena Wallo

Tapahtumatohtori, Faustus Oy

Helena opettaa AJK:ssa tapahtumatuotantoa ja –markkinointia. Helena on kouluttaja, puhuja, bloggaaja sekä intohimoinen tapahtumaihminen. Aikaisemmin Helena on toiminut mm. markkinoinnin sekä markkinointiviestinnän tehtävissä, viestintätoimiston hallituksessa sekä kouluttajana. Helenan vahvuuksia ovat rohkeus ja värikkyys sekä vuorovaikutuksellinen opetustyyli.

Arttu Kallio

Arttu Kallio

Planning director, TAPAUS

Arttu opettaa AJK:ssa virtuaalitapahtumia ja luovaa suunnittelua. Artulla on noin 12 vuoden monipuolinen kokemus tapahtuma-alalta, ja nykyisin hän suunnittelee työkseen yritystapahtumia Tapauksella, missä hänen tehtäviinsä kuuluu erilaisten tapahtumien ideointi, konseptointi, suunnittelun ohjaaminen sekä myyntipresentaatioiden tekeminen.

Kaisa Eljaala

Kaisa Eljaala

Senior Account Manager, American Express Meetings & Events

Kaisa opettaa tapahtumien sisällön suunnittelua, projektijohtamista, budjetointia ja tapahtumien ohjaamista. Kaisalla on yli 20 vuoden kokemus tapahtuma-alalta ja silti hän innostuu alan projekteista, haasteista ja ihmisistä. Kaisan kohdalle on osunut hyvin erityyppisiä projekteja: b2b, b2c, HR, isoja ulkotapahtumia, messuja, isoja sisätapahtumia. Nykyisin Kaisa vetää tapahtumaliiketoimintayksikköä American Express GBT:llä. 

 SIJOITA OSAAMISEESI

Tapahtumatuottajan koulutuksen hinta on 2 680 € (sis. alv 24 %).

Voit maksaa koulutuksen kertamaksuna, kahdessa erässä, neljässä erässä tai kuukausimaksuna.
Opiskelupaikan varausmaksu 200 € sisältyy hintaa ja maksetaan opiskelupaikan varaamisen yhteydessä.

Hae tapahtumatuottajan koulutusohjelmaan!

JAAKKO KERTOO OPISKELUSTAAN TAPAHTUMATUOTTAJAN KOULUTUKSESSA

Jaakko kertoo, että hän sai tapahtumatuottajan koulutuksesta paljon uusia ideoita tapahtumien tuottamiseen. Jaakko piti opetuspäiviä antoisina ja inspiroivina ja kertoo oppineensa, mitä kaikkea tapahtuman tuottamiseen sisältyy.
Lue Jaakon koko tarina!

Ura tapahtumatuottajana?

Yhteistyöverkostot osana koulutusta

Bright Finland on alansa johtava toimija. Teemme tapahtumien visuaalista suunnittelua, sisällöntuotantoa ja teknistä toteutusta. Tapahtumamarkkinointi on kasvanut viime vuosina voimakkaasti ja osaajien tarve on jatkuva. Haluamme olla auttamassa alalle tulevia kasvamaan nopeammin ammattilaisiksi tukemaan markkinan kasvua nyt ja tulevaisuudessa.Juho Hiidenmaa

myyntijohtaja, Bright Finland

Tapahtumat ovat vahvasti kasvussa oleva markkinointiviestinnän väline. Tapahtumatuottajista on jatkuva pula, ja uusien alalle tulijoiden on tulevaisuudessa oltava heti valmiita työhön. Koulutus tuo laadukasta osaamista alalle, jossa tavoitteet on asetettava korkealle.Nina Harlin

liiketoimintajohtaja, Evento-lehti

Ammattitaitoinen tapahtumatuottajien tiimi on tapahtumayrityksen ydin. Ala kasvaa ja kansainvälistyy, ja asiakkaiden vaatimustaso kasvaa kovaa vauhtia. Jo uran alkuvaiheessa tulevaisuuden tuottajatähdiltä odotetaan monipuolisia tietoja ja taitoja. Elämys Group haluaa olla mukana kouluttamassa ja kasvattamassa kansainvälisten tapahtumien ammattilaisia tällle kiinnostavalle ja kiehtovalle alalle.Jussi Viskari

CEO, Elämys Group

Tapahtumien arvostuksen ja osaamisen edistäminen on tärkeässä osassa Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n toimintaa. Tähän nähden tämäkin koulutus on meille tärkeä ja siksi olemme innokkaasti mukana.Risto Oksanen

toimitusjohtaja, Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry

YHTEYSTIEDOT

AJK-Jatkokoulutus
Kuortaneenkatu 5
00520 Helsinki

OTA YHTEYTTÄ