TIKKURILA

Tikkurilan vierailulla sisustussuunnittelija- ja visualistiopiskelijat tutustuvat erilaisiin maalaustekniikoihin sekä maalituotteisiin ja niiden käyttöön erilaisissa tiloissa.

Suositun koulutuspäivän aikana opiskelijat pääsevät myös itse kokeilemaan erilaisia tekniikoita ja erikoistuotteita.

ABL LAATAT

ABL-Laatoilla sisustussuunnittelijaopiskelijat pääsevät seuraamaan mielenkiintoista luentoa laatoista ja niiden erilaisista ominaisuuksista sekä käyttökohteista. Vierailulla opiskelijat pääsevät tutustumaan myös ABL-Laattojen upeaan näyttelytilaan.

HTH-KEITTIÖT

HTH-Keittiöillä opiskelijat saavat ajankohtaista käytännön tietoa keittiösuunnittelusta, kalusteista ja materiaaleista. Vierailulla opiskelijat voivat tutustua mallikeittiöihin.

SVANEFORS

Svaneforsilla sisustussuunnittelijaopiskelijat tutustuvat sisustustekstiileihin Svaneforsin upeassa showroomissa ja kuulevat, mitkä ovat tämänhetkiset trendit tekstiileissä.

KYLPYHUONEKESKUS

Kylpyhuonekeskuksen Kylppäripäivässä opiskelijoille tulevat tutuksi kylpyhuonesuunnittelun eri osa-alueet kuten kalusteet, hanat, suihkut ja laatat. Lisäksi opiskelijat kuulevat kylpyhuonesuunnittelun trendeistä sekä suomalaisen asumisen haasteista.

Kylpyhuonekeskusen näyttelytilassa opiskelijat pääsevät tutustumaan alan eri yrityksiin ja tuotteisiin (Temal, Oras, Pukkila, Hietakari, Rej Desing, Unidrain, Tamsale).

EDUPOLI

AJK-Jatkokoulutus tekee tutkintoyhteistyötä Edupolin kanssa sekä visualistin että tapahtumatuottajan koulutuksen osalta. Visualistin koulutuksessa opiskelija saa valmiudet visualistin tutkinnon (markkinointiviestinnän ammattitutkinto, visuaalisen markkinoijan osaamisala) suorittamiseen.