• AIKA
  • 2.9.2022-11.11.2023
  • KESTO
  • 14-15 kk
  • LAAJUUS
  • 26 opetuspäivää
  • HAKUAIKA
  • 22.8.2022 asti

Kaksi koulutuspolkua:

1. Sisustussuunnittelijan koulutus

Sisustussuunnittelijan koulutus sopii sinulle, joka haluat kehittyä kodin tilojen suunnittelun ammattilaiseksi. Koulutukseen hakeminen ja osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta alalta. Koulutus antaa hyvät valmiudet uuden uran aloittamiseen sisustussuunnittelijana tai muussa sisustamiseen liittyvässä työssä, mutta sopii myös niille, joilla on jo jonkin verran kokemusta alalta.

2. Sisustussuunnittelijan koulutus, yrittäjyyspainotus

Yrittäjyyspainotteinen sisustussuunnittelijan koulutus sopii sinulle, joka kaipaat neuvoja sisustusalan yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä. Sisustussuunnittelijan koulutus yrittäjyyspainotuksella sisältää kaikki sisustussuunnittelijan koulutuksen opintokokonaisuuden aihealueet, jonka lisäksi siihen kuuluu sisustusalan yrittäjyysopintoja.


Mitä

Kodin tilojen suunnittelun perusteet

Koulutuksen aikana perehdyt kattavasti kodin tilojen sisustussuunnittelun eri osa-alueisiin, kuten tilasuunnitteluun, materiaaleihin, esitystekniikkaan sekä väreihin ja valoon.

Kenelle

Sisustusalasta kiinnostuneille

Koulutus antaa hyvät valmiudet uuden uran aloittamiseen sisustussuunnittelijana tai muussa sisustamiseen liittyvässä työssä, mutta sopii myös niille, joilla on jo jonkin verran kokemusta alalta.

Miksi

Sisustusalan ammattilaiseksi

Sisustussuunnittelijan koulutuksesta saat ammattimaiset valmiudet erityisesti kodin eri tilojen sisustussuunnitteluun. Opit perustiedot ja -taidot tilasuunnittelusta.

Miten

Joustavaa
monimuoto-opiskelua

Voit opiskella työn ohella ja asuinpaikasta riippumatta. Opiskeluun sisältyy 26 opetuspäivää ja itsenäistä opiskelua erilaisten piirtämis- ja suunnittelutehtävien parissa.


HINTA

SISUSTUSSUUNNITTELIJAN KOULUTUS
Sisustussuunnittelijan koulutuksen hinta on 3 728 € (sis. alv. 24%).
Voit maksaa koulutuksen kertamaksuna, kahdessa erässä, neljässä erässä tai kuukausimaksuina. Opiskelupaikan varausmaksu 200 € sisältyy hintaan ja se maksetaan koulutuspaikan vahvistamisen yhteydessä.

SISUSTUSSUUNNITTELIJAN KOULUTUS YRITTÄJYYSPAINOTUKSELLA
Yrittäjyyspainotteisen sisustussuunnittelijan koulutuksen hinta on 3 980 € (sis. alv. 24%).
Voit maksaa koulutuksen kertamaksuna, kahdessa erässä, neljässä erässä tai kuukausimaksuina. Opiskelupaikan varausmaksu 200 € sisältyy hintaan ja se maksetaan koulutuspaikan vahvistamisen yhteydessä.

Sisustussuunnittelijan koulutuksen aihealueet

Tilasuunnittelu

Tekninen piirtäminen

Esitystekniikka

SketchUp

Värisuunnittelu

Valaistussuunnittelu

Sisustusmateriaalit

Sisustustekstiilit

Kalustetietous

Perinne- ja korjaustakentaminen

Tyylihistoria

Trenditietous

Stailaus ja sisustuksen viimeistely

Vastuullisuus ja kestävä kehitys

Asiakkaan kohtaaminen

Projektinhallinta

Yrittäjyyspainotteisen sisustussuunnittelijan koulutuksen aihealueet

Kaikki sisustussuunnittelijan koulutuksen aihealueet (esitetty edellä)

Yrittäjyysverkkokurssi

Sisustussuunnittelijan PROSTART-päivä


Portfolio

Sisustussuunnittelijan koulutuksen aikana työstät omaa aitoa sisustussuunnittelukohdettasi. Suunnitelmapiirroksista, huonekorteista ym. kokoat kattavan kodin tilojen suunnitelman portfolioksi, joka toimii osaamistasi esittelevänä lopputyönä. Portfolio toimii koulutuksen jälkeen hyvänä työnäytteenä esimerkiksi asiakaskontaktien luomisessa.“Opiskelussa parasta oli ehdottomasti oman osaamisen laajentaminen ja urasuunnitelmien vahvistuminen. Samanhenkiset, ihanat opiskelutoverit olivat kirsikkana kakun päällä.”

– Kati Kokljuschkin


Vieritä ylös