Sisustussuunnittelijan koulutusohjelma

HAKUAIKA

26.8.2020 asti

Tasokasta sisustussuunnittelu­koulutusta

Sisustussuunnittelijan koulutusohjelmassa voit laajentaa suunnitteluosaamistasi tai hankkia kokoaan uuden ammatin suunnittelun parissa. Ammattitaitoiset opettajat, alan verkostot ja laadukas opetusohjelma tarjoavat sinulle osaamisen ja varmuuden tehdä sisustussuunnittelijan työtä. Sisustussuunnittelijan koulutus soveltuu kaikille, jotka haluavat työskennellä sisustussuunnittelun parissa.

Voit opiskella työn ohella ja asuinpaikkakunnasta riippumatta

Sisustussuunnittelijan koulutukseen sisältyy 26 opintopäivää, jotka järjestetään kaksipäiväisinä lähiopetuspäivinä (perjantai-lauantai) keskimäärin kerran kuukaudessa. Lähiopetusta on pääsääntöisesti klo 9-16. Opintopäivien välisellä etäopintojaksolla opiskelet itsenäisesti erilaisten suunnittelu- ja piirtämistehtävien parissa. Koulutuksen ajan työstät aitoa sisustussuunnitteluprojektia valitsemallesi asiakkaalle harjoitustyönä. Projektista kokoat koulutuksen lopputyön, oman suunnitteluportfoliosi. Opiskelusi tukena on käytössä koko koulutuksen ajan verkko-oppimisalusta (Moodle).

OVET AUKI TYÖELÄMÄÄN

AJK:n sisustussuunnittelijan koulutuksesta valmistuneet ovat työllistyneet hyvin alan tehtäviin. Yli puolet toimii sisustusalan työtehtävissä ja yrittäjinä joko pää- tai sivutoimisesti. Valmistuneiden työnkuvaan sisältyy monipuolisesti erilaisia sisustussuunnittelutöitä sekä kodin että julkisten tilojen parissa. Työnkuvaan kuuluu usein myös sisustusneuvontaa, stailausta, myyntiä ja somistusta.

Sisustussuunnittelijan koulutuksen aikana luot verkostoja alan yrityksiin ja muihin toimijoihin. Lisäksi tukenasi ovat työelämässä aktiivisesti mukana olevat opettajat. Valmistuttuasi voit liittyä AJK:sta valmistuneiden sisustussuunnittelijoiden oman yhdistyksen, Sissarit Ry:n, jäseneksi. Yhdistyksen jäsenenä voit verkostoitua muiden sisustusalan toimijoiden kanssa.

Sisustussuunnittelijan koulutus koostuu mm. seuraavista aihealueista:

TILASUUNNITTELU

MATERIAALIT

SUUNNITELMIEN
LAATIMINEN JA ESITTÄMINEN

HALUATKO TARKEMPAA TIETOA KOULUTUSOHJELMASTA?

SIJOITA OSAAMISEESI

Sisustussuunnittelijan koulutuksen hinta on 3 630 euroa.

Voit maksaa koulutuksen kertamaksuna, kahdessa erässä, kolmessa erässä tai kuukausimaksuina. Opiskelun aloitusmaksu 200 € sisältyy hintaan ja maksetaan ensimmäisen maksuerän yhteydessä.

Voit maksaa koulutuksesi:

– kertamaksuna: 3 630 €
– kahdessa erässä: 1. erä 1 915 €
2. erä 1 715 €
– neljässä erässä: 1. erä 1 057,50 €
2.- 4. erä 857,50 €
– kuukausimaksuina: 1. erä 445 €
2.- 14. erä 245 €
yhteensä 3 630 €

Hintoihin sisältyy alv 24 %.
Maksu kattaa opetuksen ja opetusmateriaalit.

Sonja opiskeli sisustussuunnittelua ja perusti oman tilastudion

Sonjan matka sisustus- ja tilasuunnittelun ammattilaiseksi on ollut vaiheikas, mutta antoisa. Aikaisemmin hän on työskennellyt pääosin kaupan alalla tiimijohtamisen ja visuaalisen markkinoinnin parissa. Mielenkiinto tilasuunnittelua kohtaan sai hänet hakeutumaan sisustussuunnittelijan koulutukseen ja lopputuloksena syntyi Tilastudio Sonja Aalto, joka tarjoaa yritysasiakkaille mieleenpainuvia ja myyviä kaupallisia tiloja sekä työhyvinvointia ja yrityskuvaa parantavia toimitiloja.
Tutustu tarkemmin Sonjan tarinaan.

Ura sisustussuunnittelijana?
Älä epäröi!

Sisustussuunnittelijaopiskelijoiden kommentteja

Kiitos koulutuksesta. Sen avulla minulla on yritys ja työ, jota rakastan.

Koulutus on lisännyt verkostojani, joita voin hyödyntää nyt ja tulevaisuudessakin.

Koulutus antoi loistavasti itsevarmuutta.

Kurssi antoi kimmokkeen yksityiseen suunnitteluun oman yrityksen nimissä ja ehdottomasti varmuutta lisää.

Asiantuntevat opettajat ja ihana henkilökunta!

Koulutuksen parasta antia olivat hyvät ja mielenkiintoiset luennoitsijat. Joka kerta lähti kotiin hymyissä suin ja reppu täynnä informaatiota.

Kurssi oli hyvä ja voin suositella sitä muille. Sopi hyvin työssäkäynnin rinnalle.

Kun tekee töitä 50h viikkoon ja silti lähtee ajamaan mielellään kouluun viikonloppuisin – se kertoo jo jotain!

Yritysyhteistyö on tärkeä osa koulutusohjelmiamme

AJK:n Sisustussuun­nitelukoulutus lukuina

VALMISTUNUTTA SISUSTUSSUUNNIT- TELIJAA