AJANKOHTAISTA

Visuaalinen markkinointi myymälässä, 4 pv

Uusi tehokurssi myymälän visuaaliseen markkinointiin. Kurssilla opitaan myymälän visuaalisen ilmeen kehittämistä ja myynnin lisäämistä visuaalisen markkinoinnin keinoin. Kurssilla opitaan suunnittelemaan ja toteuttamaan visuaalisesti houkuttelevia ja myyviä esillepanoja ja näyteikkunoita sekä toimivia ja elämyksellisiä myymälätiloja.

lue lisää

Kylpyhuonekoulutus, 2pv

KURSSIKylpyhuonekoulutus, 2pv Kahden päivän kylpyhuonekoulutuksen aikana syvennytään kylpyhuonesuunnittelun ja kyplyhuoneen sisustuksen maailmaan. Koulutuksen aikana opit kypyhuonesuunnittelun perusteet. Osaamiseesi kuuluu muun muassa kylpyhuoneremontointiin liittyvä...

lue lisää

Visualistin tutkinto uudistui

Uudistuneessa visualistin tutkintokoulutuksessa pääset suorittamaan Liiketoiminnan ammattitutkinnon, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamistalan. Visuaalisen markkinoinnin osaamisen lisäksi kehität osaamistaan myös liiketoiminnassa, myynnissä ja asiakaspalvelussa.

lue lisää

Tavoite vahvistaa omaa visualistin osaamista toteutui

Milena lähti hakemaan visualistin tutkintokoulutuksesta varmuutta, teoriaa ja uusia näkökulmia osaamiselleen. Koulutuksen jälkeen hän pääsi visualistiksi ulkomaille. ”Kaupallisten, tuottavien, näyttävien ja hyvin perusteltujen esillepanojen toteuttaminen sujuu nykyään mutkattomasti.”

lue lisää

Matka visuaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi

”Päivät olivat vaihtelevia ja intensiivisiä ja meillä oli ihan mahtava ryhmä, jota oli aina ilo nähdä.” Netta kertoo opiskelustaan visualistiksi AJK:ssa. Tutustu tarkemmin, millaista opiskeluaika oli ja mitä Netta on tehnyt valmistumisen jälkeen.

lue lisää

Sissareiden ja AJK:n sisustusbaari tarjoaa sisustusneuvontaa Habitaressa

Sissareiden (AJK-Sisustussuunnittelijat ry) sekä AJK-Jatkokoulutuksen yhteisen Habitare-osaston teemana on tänä vuonna sisustusbaari. Osastolla 6c80 vietetään happy houria koko Habitaren ajan: Juoman ja ruoan sijaan baarissa on tarjolla henkilökohtaista sisustusneuvontaa sekä sisustusvinkkejä messukävijöiden iloksi. Lisäksi baarissa tarjoillaan ”maistiaisia” eli tarinoita ja tietoa AJK:ssa opiskelusta sisustussuunnittelijan tai visualistin opinnoista kiinnostuneille.

lue lisää

YHTEYSTIEDOT

AJK-Jatkokoulutus
Kuortaneenkatu 5
00520 Helsinki

OTA YHTEYTTÄ