Ajankohtaista

Visuaalinen markkinointi myymälässä, 4 pv

Visuaalinen markkinointi myymälässä, 4 pv Visuaalinen markkinointi myymälässä, 4pv Mitkä tekijät vaikuttavat ensivaikutelman syntymiseen myymälässä? Miten tehdään kiinnostava ja myyvä esillepano? Millainen näyteikkuna houkuttelee asiakkaan myymälään? Minkälainen on...

lue lisää

Visualistin tutkinto uudistui

Uudistuneessa visualistin tutkintokoulutuksessa pääset suorittamaan Liiketoiminnan ammattitutkinnon, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamistalan. Visuaalisen markkinoinnin osaamisen lisäksi kehität osaamistaan myös liiketoiminnassa, myynnissä ja asiakaspalvelussa.

lue lisää

Tavoite vahvistaa omaa visualistin osaamista toteutui

Milena lähti hakemaan visualistin tutkintokoulutuksesta varmuutta, teoriaa ja uusia näkökulmia osaamiselleen. Koulutuksen jälkeen hän pääsi visualistiksi ulkomaille. ”Kaupallisten, tuottavien, näyttävien ja hyvin perusteltujen esillepanojen toteuttaminen sujuu nykyään mutkattomasti.”

lue lisää

Matka visuaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi

”Päivät olivat vaihtelevia ja intensiivisiä ja meillä oli ihan mahtava ryhmä, jota oli aina ilo nähdä.” Netta kertoo opiskelustaan visualistiksi AJK:ssa. Tutustu tarkemmin, millaista opiskeluaika oli ja mitä Netta on tehnyt valmistumisen jälkeen.

lue lisää

Sissareiden ja AJK:n sisustusbaari tarjoaa sisustusneuvontaa Habitaressa

Sissareiden (AJK-Sisustussuunnittelijat ry) sekä AJK-Jatkokoulutuksen yhteisen Habitare-osaston teemana on tänä vuonna sisustusbaari. Osastolla 6c80 vietetään happy houria koko Habitaren ajan: Juoman ja ruoan sijaan baarissa on tarjolla henkilökohtaista sisustusneuvontaa sekä sisustusvinkkejä messukävijöiden iloksi. Lisäksi baarissa tarjoillaan ”maistiaisia” eli tarinoita ja tietoa AJK:ssa opiskelusta sisustussuunnittelijan tai visualistin opinnoista kiinnostuneille.

lue lisää

Pihasuunnittelun perusteet, 1pv

Pihasuunnittelukurssilla perehdytään olennaisimpiin asioihin, jotka tulee ottaa huomioon käytännöllisen ja helppohoitoisen pihan suunnittelussa. Tutustumme kurssilla pihaprojektin eri vaiheisiin, materiaaleihin ja kasvimaailmaan.

lue lisää

SketchUp -jatkokurssi, 2pv

SketchUp -jatkokurssilla laajennat ja syvennät SketchUp osaamistasi. Kurssi on tarkoitettu SketchUpin perusteet jo osaaville, esimerkiksi AJK-Jatkokoulutuksen SketchUp -kurssin suorittaneille tai perustiedot ja -taidot muuten hankkineille.

lue lisää

SketchUp – kurssi, 2pv

SketchUp on helppokäyttöinen mallinnusohjelma, jolla voidaan tehdä 3D-mallinnusta. SketchUp sopii hyvin erilaisten tilojen luonnosteluun ja mallintamiseen esimerkiksi sisustussuunnittelijan apuvälineeksi.

lue lisää

YHTEYSTIEDOT

AJK-Jatkokoulutus
Kuortaneenkatu 5
00520 Helsinki

OTA YHTEYTTÄ