AJANKOHTAISTA

Stailaa ja kirjoita – sisustuslehtijutun suunnittelu ja toteuttaminen 2 pv

UUTUUS KURSSI! Kurssilla opit suunnittelemaan ja tekemään inspiroivia ja kiinnostavia sisustuskuvia ja kirjoituksia lehtiin, blogeihin tai nettisivustolle. Tutustut erilaisiin sisustusjuttutyyppeihin ja saat kattavan kuvan siitä, miten sisustusjuttu tehdään alusta loppuun. Kurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat oppia tekemään kiinnostavia sisustusjuttuja lehtiin, blogeihin tai nettisivuille.

lue lisää

Oppisopimuksella visualistiksi

Hanna toteutti haaveensa ja opiskeli oppisopimuksella visualistiksi. Opiskelussa parasta Hannan mielestä olivat loistavat opettajat ja opiskelijaporukka, Vallilan opiskelumiljöö sekä opit, joita hän pääsi hyödyntämään työssään. Mieleen jäi myös yhteinen Habitare-projekti. Lue tarkemmin Hannan tarina visualistin opinnoista AJK:ssa!

lue lisää

Visuaalinen markkinointi myymälässä, 4 pv

Uusi tehokurssi myymälän visuaaliseen markkinointiin. Kurssilla opitaan myymälän visuaalisen ilmeen kehittämistä ja myynnin lisäämistä visuaalisen markkinoinnin keinoin. Kurssilla opitaan suunnittelemaan ja toteuttamaan visuaalisesti houkuttelevia ja myyviä esillepanoja ja näyteikkunoita sekä toimivia ja elämyksellisiä myymälätiloja.

lue lisää

Kylpyhuonekoulutus, 2pv

KURSSI Kylpyhuonekoulutus, 2pv Kahden päivän kylpyhuonekoulutuksen aikana syvennytään kylpyhuonesuunnittelun ja kyplyhuoneen sisustuksen maailmaan. Koulutuksen aikana opit kypyhuonesuunnittelun perusteet. Osaamiseesi kuuluu muun muassa kylpyhuoneremontointiin liittyvä...

lue lisää

Visualistin tutkinto uudistui

Uudistuneessa visualistin tutkintokoulutuksessa pääset suorittamaan Liiketoiminnan ammattitutkinnon, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamistalan. Visuaalisen markkinoinnin osaamisen lisäksi kehität osaamistaan myös liiketoiminnassa, myynnissä ja asiakaspalvelussa.

lue lisää

Visualistin tutkintokoulutuksesta kansainväliselle uralle

Milena lähti hakemaan visualistin tutkintokoulutuksesta varmuutta, teoriaa ja uusia näkökulmia osaamiselleen. Koulutuksen jälkeen hän pääsi visualistiksi ulkomaille. ”Kaupallisten, näyttävien ja hyvin perusteltujen esillepanojen toteuttaminen sujuu nykyään mutkattomasti.”

lue lisää

Matka visuaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi

”Päivät olivat vaihtelevia ja intensiivisiä ja meillä oli ihan mahtava ryhmä, jota oli aina ilo nähdä.” Netta kertoo opiskelustaan visualistiksi AJK:ssa. Tutustu tarkemmin, millaista opiskeluaika oli ja mitä Netta on tehnyt valmistumisen jälkeen.

lue lisää

Sissareiden ja AJK:n sisustusbaari tarjoaa sisustusneuvontaa Habitaressa

Sissareiden (AJK-Sisustussuunnittelijat ry) sekä AJK-Jatkokoulutuksen yhteisen Habitare-osaston teemana on tänä vuonna sisustusbaari. Osastolla 6c80 vietetään happy houria koko Habitaren ajan: Juoman ja ruoan sijaan baarissa on tarjolla henkilökohtaista sisustusneuvontaa sekä sisustusvinkkejä messukävijöiden iloksi. Lisäksi baarissa tarjoillaan ”maistiaisia” eli tarinoita ja tietoa AJK:ssa opiskelusta sisustussuunnittelijan tai visualistin opinnoista kiinnostuneille.

lue lisää

YHTEYSTIEDOT

AJK-Jatkokoulutus
Kuortaneenkatu 5
00520 Helsinki

OTA YHTEYTTÄ