AIKA

  • Seuraava koulutus alkaa 5.10.2022

KESTO

  • 4 kk

LAAJUUS

  • 9 opetuspäivää

ILMOITTAUDU

  • Ilmoittaudu viimeistään 29.9.2022

Mitä

Julkisten tilojen suunnittelun perusteet

Koulutuksen aikana perehdyt kahvila- ja ravintolasuunnitteluun, toimisto- ja työtilasuunnitteluun, myymäläsuunnitteluun sekä julkisen tilan valaistuksen, akustiikan ja esteettömyyden suunnitteluun. Lisäksi saat tietoa, miten hyödyntää palvelumuotoilua tilasuunnittelussa.

Kenelle

Sisustusalalla työskenteleville

Koulutus soveltuu esimerkiksi sisustussuunnittelijoille tai muuten sisustusalalla työskenteleville, jotka ovat kiinnostuneita julkisten tilojen suunnittelusta.

Miksi

Laajenna suunnittelu-osaamistasi

Koulutuksesta saat hyvät perustiedot julkisen ja yksityisen tilan eroista, julkiseen tilaan soveltuvista materiaaleista ja kalusteista sekä mitoituksiin ja säädöksiin liittyvistä seikoista.

Miten

Joustavaa
monimuoto-opiskelua

Voit opiskella työn ohella ja asuinpaikasta riippumatta. Opiskeluun sisältyy 9 opetuspäivää sekä itsenäistä opiskelua erilaisten suunnittelutehtävien parissa.


HINTA


1975 € (sis alv. 24%)
Voit maksaa koulutuksen kertamaksuna, kahdessa erässä tai neljässä erässä.

Koulutuksen aihealueet

Kahvila- ja ravintolasuunnittelu

Toimisto- ja työtilasuunnittelu

Myymäläsuunnittelu ja pop up -myymälät

Palvelumuotoilu tilasuunnittelussa

Esteettömyys

Akustiikka

Julkisten tilojen valaistusKurssin kouluttajat ja yhteistyökumppanit


Kurssin pääkouluttaja

Lars “Lasse” Räihä, sisustusarkkitehti Räihä Interiors

Lassella on pitkä kokemus erilaisista suunnitteluprojekteista. Hän on suunnitellut työuransa aikana lukuisa hotelli-, ravintola- ja toimistotiloja. Lassen kiinnostuksen kohteita ovat materiaalit, tekniset ratkaisut ja tietotekniikka. Hän on varsin hyvin perehtynyt markkinoilla oleviin tuotteisiin ja materiaaleihin, joita käytetään rakentamisessa. Hän toimii aktiivisesti myös alan järjestöissä ja on hallituksen jäsen Ornamossa sekä varajäsenenä SIO:ssa.

Lassen lisäksi kouluttajina toimii useita eri alojen asiantuntijoita ja osa koulutuksesta järjestetään yhteistyössä alan yritysten kanssa. Yhteistyökumppaneina koulutuksessa ovat mm. Avaava, Ecophon ja Fagerhult.


Haluatko lisätietoja?

Vieritä ylös