OTA

JULKISTEN TILOJEN

SUUNNITTELU HALTUUN

Koulutusohjelma kohti oikeaa työelämää

Laajenna suunnittelu­osaamistasi

Julkisten tilojen suunnittelukurssilla opit suunnittelemaan kahviloita, ravintoloita, toimistoja ja työtiloja. Lisäosaamisen myötä voit tehdä suunnitelmia laajemmalle asiakaskunnalle. Koulutuksen painopiste on tilasuunnittelussa sekä materiaali- ja kalustevalinnoissa. Kurssilla perehdytään myös toimintojen vaatimiin erityisratkaisuihin, ergonomiaan sekä valaistuksen ja akustiikan suunnitteluun julkisissa tiloissa.

Koulutus on tarkoitettu esimerkiksi sisustussuunnittelijoille ja kaikille sisustusalalla työskenteleville, jotka ovat kiinnostuneita julkisten tilojen suunnittelusta.

Julkisten tilojen suunnittelijan koulutusohjelma

JOUSTAVAA OPISKELUA TYÖN OHELLA

Voit opiskella työn ohella ja asuinpaikkakunnasta riippumatta. Koulutukseen sisältyy seitsemän lähiopetuspäivää sekä itsenäistä opiskelua etätehtävien parissa. Lähiopetuspäivät järjestetään 2.-3.10.2018, 30.-31.10.2018, 21.-22.11.2018 ja 4.12.2018. Opiskelusi tukena on käytössä koko koulutuksen ajan verkko-oppimisalusta (Moodle).

ASIANTUNTEVAT KOULUTTAJAT JA MONIPUOLISET YHTEISTYÖVERKOSTOT

Koulutuksen pääopettajana toimii Sisustusarkkitehti Lars Räihä. Lisäksi koulutuksen aikana tehdään yrityskäyntejä ja käydään perehtymässä käytännön toteutuksiin. Vierailukohteita ovat mm. Avaava, Ecophon ja Iguzzini.

Julkisten tilojen sunnittelijan koulutus koostuu mm. seuraavista aihealueista

RAVINTOLASUUNNITTELU

KAHVILASUUNNITTELU

TOIMISTO- JA
TYÖTILASUUNNITTELU
ESTEETTÖMYYS

VALAISTUKSEN
SUUNNITTELU

AKUSTIIKKA

ERGONOMIA

MATERIAALIT

KALUSTEET

LAIT JA SÄÄDÖKSET
 
 

HALUATKO TARKEMPAA TIETOA KOULUTUSOHJELMASTA?

SIJOITA OSAAMISEESI

1325 € + alv 24%
Koulutuksen osallistumismaksu sisältää opetuksen, opetusmateriaalit, vierailut yrityksiin sekä kahvit ja lounaan opintopäivinä.

Täytä ilmoittautumislomake

Ilmoittaudun

Olen

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot:

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Voit perua ilmoittautumisesi veloituksetta kaksi viikkoa (14vrk) ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% kurssimaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, veloitetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan. Sairastapauksissa kurssimaksu voidaan palauttaa kokonaisuudessaan. Kurssimaksu palautetaan myös siinä tapauksessa, jos osallistujia ei ole riittävästi, ja kurssi joudutaan perumaan.