Kuinka stailata asunto myyntikuntoon?

Stailaus voi nopeuttaa asunnon myyntiä ja nostaa asunnon parhaat puolet esiin. Hyvin tehty stailaus jää mieleen ja auttaa erottumaan joukosta. Se herättää mielenkiinnon, luo mielikuvia ja puhuttelee aisteja. Mistä asunnon myyntistailaus tulisi sitten aloittaa? Poimi tästä ammattistailaaja Riina Ahtolan vinkit asunnon stailaukseen:

  • LÖYDÄ STAILAAMISEN PUNAINEN LANKA. Se voi olla väri, materiaali, muoto tai kuvio. Lähde rakentamaan stailausta tämän idean ympärille.
  • HUOMIOI YMPÄRISTÖ. Rakennuksen arkkitehtuuri ja miljöö antavat vihjeitä myös stailauksen ja sisustuksen tyyliin. Pitsihuvila kaipaa jotakin herkkää ja romanttista, moderni kivitalo puolestaan jotain selkeää ja graafista.
  • KÄYTÄ VÄREJÄ OIKEIN. Älä tuhlaa koko väripalettia yhteen asuntoon. Yhdisteltävien sävyjen on hyvä olla harmoniassa keskenään. Jos olet mustavalkoisen ystävä muista, että yksittäiset väripilkut tuovat iloa ja ulottuvuutta stailaukseen.

Lisää vinkkejä saat kaksipäiväiseltä Asuntostailauskurssilta, joka järjestetään 13.-14.3.2020. Kouluttajana toimii ammattistailaaja ja sisustussuunnittelija Riina Ahtola / Lila Visio.

Vieritä ylös