• AIKA
  • Ilmoittaudu viimeistään 28.4.2022

UUTTA Suomessa – kurssi onnistuneiden häiden järjestämiseen

OSALLISTU KAKSIPÄIVÄISELLE HÄÄSUUNNITTELUKURSSILLE

Hääsuunnittelukurssin tavoitteena on helpottaa häiden järjestäjän tehtävää. Kurssin jälkeen osallistujalla on käsitys siitä, mitä kaikkea häiden järjestämisessä tulee ottaa huomioon.

Hääsuunnittelukurssilta saat lukuisia vinkkejä ja ideoita häiden järjestämiseen tiiviissä paketissa suoraan alan asiantuntijalta, hääsuunnittelija Eija Holmberg-Lehdolta. Opit myös huomioimaan sudenkuopat, joita kukaan ei halua häissään kohdata.

Kurssi antaa myös hyvät pohjatiedot sinulle, joka olet kiinnostunut hää- ja juhlasuunnittelusta.

Varaa paikkasi ainutlaatuiselta hääsuunnittelukurssilta ja varmista, että häiden suunnittelu ja toteutus sujuvat mutkattomasti!

KURSSI SOPII KAIKILLE HÄITÄ SUUNNITTELEVILLE

KURSSI SOVELTUU:

• Omia häitä suunnitteleville
  • Kaasoille, bestmaneille ja muille apujoukoille sekä hääparin lähipiirille
  • Hää- ja juhlasuunnittelualasta kiinnostuneille
  • Hää- ja juhlasuunnittelun osaamista työssään tarvitseville

VOIT OSALLISTUA ETÄYHTEYDELLÄ TAI PAIKAN PÄÄLLÄ HELSINGISSÄ

Hääsuunnittelukurssi toteutetaan hybriditoteutuksella eli voit valita, osallistutko etäyhteydellä (Zoom) vai viihtyisissä koulutustiloissamme Helsingin Vallilassa (Kuortaneenkatu 5).

KURSSIN AIKATAULU

Opetuspäivä 1: Perjantai 6.5.2022 klo 16-20

Ensimmäisen opetuspäivän aiheita – tutustu tarkemmin sisältöön

Mitä, missä, milloin?

• Hääjuhlan teema
  • Ajankohta

Budjetti

• Mitä kaikki maksaa?

Juhlapaikka

• Mitä otettava huomioon, mistä löytyy?
  • Vihkimisen varaus

Tarjoilut

• Millä tavalla tarjoilut hoidetaan?
  • Catering
  • Istumajärjestys
  • Pöytien kattaminen

Opetuspäivä 2: Lauantai 7.5.2022 klo 9-16

Toisen opetuspäivän aiheita – tutustu tarkemmin sisältöön

Kutsut

• Ketä kutsutaan?
  • Milloin kutsut lähetetään?
  • Lahjat
  • Pukukoodit
  • Protokolla

Häiden visuaalinen ilme

• Paperitarvikkeet (mm. kutsut, menut, istumapaikkakortit, vieraskirja)
  • Koristelut ja kukat

Juhlapäivän ohjelma

• Aikataulutus
  • Vinkkejä ohjelmasisältöön
  • Musiikki
  • Lapsivieraiden huomioiminen

Juhlapäivän toteutus

• Päivän taltioiminen
  • Hääparin valmistautuminen
  • Käytännön asioiden hoitaminen
  • Koristeleminen

Juhlien jälkeen

• Laskut
  • Kiitoskortit

OPETTAJANA HÄÄ- JA JUHLASUUNNITTELIJA EIJA HOLMBERG-LEHTO

Kouluttajana toimii kokenut hää- ja juhlasuunnittelija Eija Holmberg-Lehto. Hän on tehnyt satoja erilaisia tilaisuuksia viimeisen 20 vuoden aikana. Eija on kirjoittanut kirjan Unohtumattomat häät (Otava) sekä luonut Tapahtumajärjestäjän oppaan (SPEK). Hän on toiminut häämessujen suunnittelutoimikunnassa konsulttina, järjestänyt erilaisia tietoiskuja, sekä pitänyt “kysy / vastaa” -palstaa Häät-lehden verkkosivuilla. Eija on ollut myös Kuppilat kuntoon -ohjelmassa laittamassa hääkartanon valmiiksi Jyrki Sukulan kanssa. Nykyään hän toimii myös sisustusalan yrittäjänä ja sisustussuunnittelijana.

HINTA

HÄÄMESSUTARJOUS: Ilmoittaudu mukaan 31.3. mennessä, niin saat -20% alennuksen kurssista, jolloin hinnaksi jää 208 € (sis.alv 24%).

Hääkurssin normaali hinta on 260 € / per osallistuja (sis. alv. 24 %). Mikäli samasta seurueesta tulee useampi osallistuja, saavat loput osallistujat -20 % alennuksen kurssihinnasta. Hintaan sisältyy opetus, opetusmateriaalit sekä opetustallenne, joka on osallistujien katsottavissa kolmen kuukauden ajan.

VIISI HYVÄÄ SYYTÄ OSALLISTUA HÄÄSUUNNITTELUKURSSILLE

1. SAAT VÄLINEET ONNISTUNEIDEN HÄIDEN SUUNNITTELUUN

Häiden suunnittelu saattaa tuntua isolta ja haastavalta projektilta. Kurssin myötä hahmotat paremmin, mitä kaikkea suunnitteluun kuuluu. Saat käyttöösi hääsuunnittelun muistilistan. Pystyt pitämään langat käsissä ja nauttimaan paremmin suunnitteluvaiheesta!

2. TIEDÄT, MITÄ HÄÄT MAKSAVAT JA PYSYT BUDJETISSA

On varsin yleistä, että häiden kustannukset ylittyvät suunnitellusta. Kurssilta saat osaamista hääbudjetin laatimiseen sekä käyttöösi budjettipohjan.

3. OSAAT VÄLTTÄÄ KOMPASTUSKIVET, JOIHIN KUKAAN EI HALUA TÄRKEÄNÄ PÄIVÄNÄ OSUA

Kurssilta saat konkreettisia vinkkejä ja välineitä häiden järjestämiseen sekä lukuisia ideoita koristeluihin ja hääpäivän ohjelmaan, jotka auttavat sinua unohtumattomien häiden järjestämisessä.

4. PÄÄSET VERKOSTOITUMAAN

Saat parhaat vinkit suoraan ammattilaiselta. Kurssiohjelmaan on jätetty aikaa myös osallistujien kysymyksille ja keskustelulle. Kurssin jälkeen keskustelu jatkuu kurssilaisille perustetussa omassa Facebook-ryhmässä.

5. AINUTLAATUINEN MAHDOLLISUUS HANKKIA OSAAMISTA

AJK-Jatkokoulutuksen uusi hääsuunnittelukurssi tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi hää- ja juhlasunnittelussa.

VARAA PAIKKASI KURSSILTA JA JÄRJESTÄ UNOHTUMATTOMAT HÄÄT

Vieritä ylös