Kirjojen tilaus- ja toimitusehdot

Verkkokaupan yhteystiedot

AJK-Jatkokoulutus
Lemuntie 3-5
00510 HELSINKI
info@ajk-jatkokoulutus.fi
y-tunnus: 0932443-1

Tilauksen maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4). Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Toimitus

Tilauksen toimituskulut kotimaahan ovat 5 euroa.

Kirjat postitetaan 3 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Lähetämme tilauksesi postissa ja postitusaika on noin 3 arkipäivää. Arkipyhien ja ruuhkasesonkien aikana toimitusaika voi olla pidempi.  

Tilauksen peruutus ja palautus

AJK-Jatkokoulutuksesta tilatuilla ja EU:n alueelle toimitetuilla kirjoilla on 14 päivän palautusoikeus kuluttaja-asiakkaalle. Sinun on ilmoitettava tilauksen peruutuksesta 14 vuorokauden sisällä AJK-Jatkokoulutukselle sähköpostitse info@ajk-jatkokoulutus.fi. Tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen ei riitä tilauksen peruutukseen.

Jos peruutat tilauksen ja palautat ostamasi kirjan, palautamme sinulle kaikki saamamme suoritukset. Palautus tapahtuu viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saamisesta.

Tuotteet tulee palauttaa postitse osoitteeseen AJK-Jatkokoulutus, Lemuntie 3-5, 00510 Helsinki 14 päivän sisällä peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Sinun tulee vastata palautettavan tuotteen lähettämisestä johtuvista kustannuksista. Palautettavan kirjan tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen. Jos kirja on tullut sen käyttämisen johdosta myyntikelvottomaksi, kuluttaja vastaa tavarasta koko sen arvolla.

Ilmoita palautuspaketissa nimesi, tilausnumerosi, laskun numero, pankin nimi ja tilinumerosi.

Vieritä ylös