Jenni sai koulutuksesta varmuutta juhlien järjestämiseen

Olen Jenni ja asun perheeni kanssa Seinäjoella. Olen intohimoinen kotileipuri ja juhlien järjestäjä. Olen myöskin insinööri ja tehnyt työuraa elintarviketeollisuudessa. Osallistuessani hää- ja juhlasuunnittelijan koulutukseen siirryin siis luovuuden ja visuaaliseen ympäristöön aivan erilaisesta maailmasta.

Hain koulutukseen, koska juhlien järjestäminen on lapsesta asti ollut sydämen asia ja oikeastaan lähdin hakemaan varmuutta omaan osaamiseeni juhlien järjestäjänä, varmuutta siihen, että voisin joku päivä luottavaisesti tarjota osaamistani muillekin. Varmuutta sain, mutta sain myös valjastaa luovuuden ja tarkkuuden kaiken tekemisen keskiöön, mikä on itselleni kaikkein paras kombo. Ihanana bonuksena sain tutustua samanhenkisiin ihmisiin ja toivonkin, että sparraamme toisiamme myös tulevaisuudessa. 

Koulutusta miettiville voin kertoa, että jos tilanteesi on yhtään sama kuin itselläni, eli että koulutus ja siitä myöhemmin mahdollisesti avautuvat mahdollisuudet pyörivät päivittäin mielessä, niin go for it! Tällöin puhutaan unelmista ja ne on tehty toteutettaviksi. Tästä koulutuksesta niiden realisointi on varsin hyvä aloittaa. 😊 

O.S. Juhlamieli, Facebook

O.S. Juhlamieli, Instagram

Tutustu tarkemmin hääsuunnittelijan koulutukseen:

Vieritä ylös