Hääsuunnittelijan koulutuksesta unelmien ammattiin

Olen Annika, 32-vuotias estenomi ja olen työskennellyt viimeisen viiden vuoden ajan B2B-asiakaspalvelussa. Olen luonteeltani luova ja idearikas ihminen, mutta huomasin, että työelämässä en ole ollenkaan päässyt toteuttamaan tätä puolta itsestäni. Hääsuunnittelijan koulutukseen hakeutuminen tuntui päähänpistolta, sillä päätin ilmoittautua koulutukseen vain parin viikon mietinnän jälkeen. En edes muista milloin viimeksi jokin asia olisi tuntunut näin paljon omalta jutulta: Vaikka en ole toiminut hääalalla tai järjestänyt edes omia häitä, olen ollut niistä kiinnostunut jo yli kymmenen vuotta ja seurannut kenttää aktiivisesti. 

Koulutus oli järjestetty hyvin ja kaikki olennaiset asiat juhlien suunnitteluun liittyen käytiin huolellisesti läpi. Opiskelu oli helppoa oman työn ohella. Osallistuin lähiopetukseen AJK:n tiloissa aina kun siihen oli mahdollisuus, sillä kurssikavereihin tutustuminen ja verkostojen luominen oli tärkeää itselleni. Koulutuspäivissä vierailleet puhujat ja opetuspäivien välissä tehdyt kotitehtävät syvensivät oppimista entisestään. 

Hääsuunnittelijan koulutuksen avulla pääsen tekemään enemmän elämässäni sitä, mistä olen kiinnostunut ja mitä oikeasti rakastan. Omaan intohimoon panostaminen ja mielekkäiden asioiden tekeminen on lisännyt energiaa arkeeni ja nostanut itsetuntoani! Olen nyt laittanut alulle Hääsuunnittelu Amalia -nimisen yrityksen ja AJK-Jatkokoulutuksesta olen saanut valtavasti itsevarmuutta yrittäjänä toimimiseen. 

Haluaisin rohkaista kaikkia hakeutumaan koulutukseen, jos se tuntuu omalta jutulta! Elämä on liian lyhyt unelmien lykkäämiseen ja sopivamman hetken odottamiseen!

Annika Markkanen, Hääsuunnittelu Amalia

Tutustu tarkemmin hääsuunnittelijan koulutukseen:

Vieritä ylös