TAPAHTUMATUOTTAJAN TUTKINTO

21.9.2020 asti

TASOKASTA TAPAHTUMATUOTTAJA­KOULUTUSTA

OPI SUUNITTELEMAAN JA TOTEUTTAMAAN VAIKUTTAVIA TAPAHTUMIA

Tapahtumatuottajan tutkintokoulutuksessa opit suunnitelmallista ja tavoitteellista tapahtumatuottamista. Ammattitaitoiset kouluttajat, tapahtuma-alan yhteistyökumppanit ja laadukas opetusohjelma tarjoavat sinulle osaamisen ja työkalut suunnitella, markkinoida ja toteuttaa erilaisia onnistuneita tapahtumia.

Tapahtumatuottajan tutkintokoulutus on tarkoitettu tapahtumatuotannon parissa työskenteleville sekä kaikille tapahtuma-alan tehtävistä kiinnostuneille.

TEHOKASTA JA JOUSTAVAA KOULUTUSTA TYÖN OHELLA

Koulutuksen aikana opit hallitsemaan koko tapahtumatuottamisen prosessin teorian, käytännön harjoitusten ja henkilökohtaisen ohjauksen avulla. Voit opiskella tapahtumatuottajaksi työn ohella ja asuinpaikkakunnasta riippumatta. Koulutukseen sisältyy lähiopetuspäiviä, verkko-opiskelua sekä itsenäistä opiskelua etätehtävien parissa. Osa opinnoista koostuu valinnaisista opintojaksoista, joista voit valita oman mielenkiintosi ja ammattitaitosi kehittymisen kannalta tärkeimmät kurssit itsellesi.

Koulutuksen pääopettajana toimii Tapahtumatohtori Helena Wallo (Faustus Oy). Lisäksi kouluttajana toimii myös lukuisia tapahtuma-alan yritysten edustajia, jotka tuovat koulutusohjelmaan tapahtuma-alan ajantasaisen asiantuntemuksen.

TAPAHTUMA-ALAN OSAAJIA TARVITAAN

Tapahtumien merkitys osana tavoitteellista markkinointiviestintää kasvaa kaiken aikaa, joten tapahtuma-alan osaajia tarvitaan yhä enemmän niin pienissä kuin isoissakin organisaatioissa. Taidolla suunniteltu ja toteutettu tapahtuma on erinomainen markkinointikeino, joten koulutuksen jälkeen pystyt entistä tehokkaammin kasvattamaan organisaatiosi liiketoimintaa tapahtumien avulla. Tapahtumatuottajia tarvitaan niin tapahtumien tuottamiseen erikoistuneissa yrityksissä että kaikissa organisaatioissa, jotka haluavat tapahtumien avulla kasvattaa liiketoimintaansa.

AMMATTITUTKINNON SUORITTAMINEN OSOITTAA, ETTÄ OLET TAPAHTUMA-ALAN AMMATTILAINEN

Tapahtumatuottajan tutkintokoulutuksen aikana suoritat alan ammattitutkinnon (Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala). Tutkinto suoritetaan yhteistyössä Careerian kanssa.Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä.

Tutkinto koostuu kolmesta tutkinnon osasta:
1) Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen (30 osp)
2) Markkinointiviestinnän toimeksianto (60 osp)
3) Tapahtumatuotanto (60 osp)

Ammattitutkinnon suorittaminen edellyttää, että työskentelet yrityksessä, jossa voit suorittaa tutkinnon näytöt tai pystyt hakeutumaan koulutuksen kuluessa työharjoitteluun, jonka aikana suoritat näytöt.

Tapahtumatuottajan tutkintokoulutus koostuu mm. seuraavista aihealueista:

TAPAHTUMASUUNNITTELU

SUUNNITELMIEN
LAATIMINEN JA ESITTÄMINEN

SKETCHUP

HALUATKO TARKEMPAA TIETOA TAPAHTUMATUOTTAJAN TUTKINNOSTA?

SIJOITA OSAAMISEESI

Tapahtumatuottajan tutkinnon hinta on 3 875 € (sis. alv 24%).

Voit maksaa tutkintokoulutuksen kertamaksuna, kahdessa erässä, neljässä erässä tai kuukausimaksuna. Opiskelun aloitusmaksu 200 € sisältyy ensimmäiseen maksuerään. Maksu kattaa opetuksen lisäksi tarvittavat opiskeluaineistot ja tutkinnon suorittamisen.

TUTKINNON SUORITTAMINEN ON MAHDOLLISTA MYÖS OPPISOPIMUKSELLA

Liiketoiminnan ammattitutkinnon, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan suorittaminen on mahdollista myös oppisopimuksella. Jos tarvitset työssäsi lisäosaamista tapahtumien tuottamiseen, selvitä, olisiko sinulla mahdollisuus opiskella ja suorittaa tutkinto oppisopimuksella. Oppisopimus edellyttää, että sinulla on työpaikka, jossa työskentelet vähintään 25 tuntia viikossa tai olet päätoiminen yrittäjä. Oppisopimuskoulutus on yleensä maksutonta opiskelijalle ja työnantajalle. Tiedustele mahdollisuuttasi oppisopimukseen paikkakuntasi oppisopimustoimistosta. Muistathan myös laittaa AJK-Jatkokoulutukseen hakemuksen, jos tulet opiskelemaan oppisopimuksella.

JAAKKO KERTOO OPISKELUSTAAN TAPAHTUMATUOTTAJAN KOULUTUKSESSA

Jaakko kertoo, että hän sai tapahtumatuottajan koulutuksesta paljon uusia ideoita tapahtumien tuottamiseen. Jaakko piti opetuspäiviä antoisina ja inspiroivina ja kertoo oppineensa, mitä kaikkea tapahtuman tuottamiseen sisältyy.
Lue Jaakon koko tarina!

Haluatko kehittää osaamistasi tapahtumauotannossa?

Yhteistyöverkostot osana koulutusta

Bright Finland on alansa johtava toimija. Teemme tapahtumien visuaalista suunnittelua, sisällöntuotantoa ja teknistä toteutusta. Tapahtumamarkkinointi on kasvanut viime vuosina voimakkaasti ja osaajien tarve on jatkuva. Haluamme olla auttamassa alalle tulevia kasvamaan nopeammin ammattilaisiksi tukemaan markkinan kasvua nyt ja tulevaisuudessa.Juho Hiidenmaa

myyntijohtaja, Bright Finland

Tapahtumat ovat vahvasti kasvussa oleva markkinointiviestinnän väline. Tapahtumatuottajista on jatkuva pula, ja uusien alalle tulijoiden on tulevaisuudessa oltava heti valmiita työhön. Koulutus tuo laadukasta osaamista alalle, jossa tavoitteet on asetettava korkealle.Nina Harlin