TAPAHTUMATUOTTAJAN TUTKINTO

AIKA

29.9.2020 – 17.11.2021

KESTO

15 KUUKAUTTA,
20 OPINTOPÄIVÄÄ

LAAJUUS

150 OSAAMISPISTETTÄ

HAKUAIKA

21.9.2020 asti

TASOKASTA TAPAHTUMATUOTTAJA­KOULUTUSTA

TAPAHTUMILLA TEHOA MARKKINOINTIIN

Tapahtumatuottajan tutkintokoulutuksessa opit suunnitelmallista ja tavoitteellista tapahtumatuottamista. Saat valmiudet suunnitella, markkinoida ja toteuttaa eri kohderyhmille suunnattuja tapahtumia. Ammattitaitoiset kouluttajat, tapahtuma-alan yhteistyökumppanit ja laadukas opetusohjelma tarjoavat sinulle osaamisen ja työkalut suunnitella ja toteuttaa erilaisia onnistuneita tapahtumia.

 

JOUSTAVAA OPISKELUA TYÖN OHELLA

Voit opiskella tapahtumatuotantoa työn ohella ja asuinpaikkakunnasta riippumatta. Koulutukseen sisältyy noin 20 lähiopetuspäivää sekä itsenäistä opiskelua etätehtävien parissa. Koulutuksen pääopettajana toimii Tapahtumatohtori Helena Wallo (Faustus Oy). Lisäksi koulutuksessa on mukana muita tapahtuma-alan yhteistyökumppaneita, jotka tuovat koulutusohjelmaan alan ajantasaisen asiantuntemuksen. Osa opinnoista koostuu valinnaisista opintojaksoista, joten voit valita oman mielenkiintosi ja ammattitaitosi kannalta tärkeimmät kurssit itsellesi.

Koulutuksen aikana opit hallitsemaan koko tapahtumatuottamisen prosessin teorian, käytännön harjoitusten ja henkilökohtaisen ohjauksen avulla. Opiskelusi tukena on koulutuksen ajan verkko-oppimisalusta (Moodle).

 Arvostettu ammattitutkinto

Tapahtumatuottajan tutkintokoulutuksen aikana suoritat alan ammattitutkinnon (Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala). Tutkinto suoritetaan yhteistyössä Careerian kanssa ja sen laajuus on 150 osaamispistettä.

Tutkinto koostuu kolmesta tutkinnon osasta:

1) Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen (30 osp)

2) Markkinointiviestinnän toimeksianto (60 osp)

3) Tapahtumatuotanto (60 osp)

Ammattitutkinnon suorittaminen edellyttää, että työskentelet yrityksessä, jossa voit suorittaa tutkinnon näytöt tai pystyt hakeutumaan koulutuksen kuluessa työharjoitteluun, jonka aikana suoritat näytöt.

Tapahtumatuottajan tutkintokoulutus koostuu mm. seuraavista aihealueista:

TAPAHTUMASUUNNITTELU

TAPAHTUMASUUNNITELMAN
TOTEUTUS

PROJEKTIN
HALLINTA

TAPAHTUMAN ARVIOINTI

VIESTINTÄ JA
SOSIAALINEN MEDIA

BUDJETOINTI

TURVALLISUUS JA LUVAT

ELÄMYKSELLISYYS JA
VISUAALISUUS

TAPAHTUMATEKNIIKKA

JÄLKIMARKKINOINTI

TAPAHTUMAN
KÄSIKIRJOITUS

DOKUMENTOINTI

TAPAHTUMAMUOTOILU

TAPAHTUMAN
JOHTAMINEN

TAPAHTUMA-ALAN
TRENDIT

TAPAHTUMALAJIT

MARKKINOINTIVIESTINTÄ

MESSUT

SUUNNITELMIEN
LAATIMINEN JA ESITTÄMINEN

SKETCHUP

HALUATKO TARKEMPAA TIETOA KOULUTUSOHJELMASTA?

SIJOITA OSAAMISEESI

Tapahtumatuottajan tutkinnon hinta on 3 875 € (sis. alv 24%).

Voit maksaa koulutuksen kertamaksuna, kahdessa erässä, neljässä erässä tai kuukausimaksuna. Opiskelun aloitusmaksu 200 € sisältyy ensimmäiseen maksuerään. Maksu kattaa opetuksen lisäksi tarvittavat opiskeluaineistot ja tutkinnon suorittamisen.

TUTKINNON SUORITTAMINEN ON MAHDOLLISTA MYÖS OPPISOPIMUKSELLA

Liiketoiminnan ammattitutkinnon, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan suorittaminen on mahdollista myös oppisopimuksella. Jos tarvitset työssäsi lisäosaamista tapahtumien tuottamiseen, selvitä, olisiko sinulla mahdollisuus opiskella ja suorittaa tutkinto oppisopimuksella. Oppisopimus edellyttää, että sinulla on työpaikka, jossa työskentelet vähintään 25 tuntia viikossa. Jos olet päätoiminen yrittäjä, sinulle voidaan tehdä yrittäjän oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on maksutonta opiskelijalle ja työnantajalle. Tiedustele mahdollisuuttasi oppisopimukseen paikkakuntasi oppisopimustoimistosta. Muistathan myös laittaa AJK-Jatkokoulutukseen hakemuksen, jos tulet opiskelemaan oppisopimuksella.

Jaakko opiskeli AJK:ssa tapahtumatuotantoa

Jaakko kertoo, että AJK:n tapahtumatuottajan koulutuksen opiskelupäivät olivat antoisia ja inspiroivia sekä antoivat paljon uusia ideoita. Tutustu tarkemmin Jaakon tarinaan.

Yhteistyöverkostot osana koulutusta

Bright Finland on alansa johtava toimija. Teemme tapahtumien visuaalista suunnittelua, sisällöntuotantoa ja teknistä toteutusta. Tapahtumamarkkinointi on kasvanut viime vuosina voimakkaasti ja osaajien tarve on jatkuva. Haluamme olla auttamassa alalle tulevia kasvamaan nopeammin ammattilaisiksi tukemaan markkinan kasvua nyt ja tulevaisuudessa.Juho Hiidenmaa

myyntijohtaja, Bright Finland

Tapahtumat ovat vahvasti kasvussa oleva markkinointiviestinnän väline. Tapahtumatuottajista on jatkuva pula, ja uusien alalle tulijoiden on tulevaisuudessa oltava heti valmiita työhön. Koulutus tuo laadukasta osaamista alalle, jossa tavoitteet on asetettava korkealle.Nina Harlin

liiketoimintajohtaja, Evento-lehti

Ammattitaitoinen tapahtumatuottajien tiimi on tapahtumayrityksen ydin. Ala kasvaa ja kansainvälistyy, ja asiakkaiden vaatimustaso kasvaa kovaa vauhtia. Jo uran alkuvaiheessa tulevaisuuden tuottajatähdiltä odotetaan monipuolisia tietoja ja taitoja. Elämys Group haluaa olla mukana kouluttamassa ja kasvattamassa kansainvälisten tapahtumien ammattilaisia tällle kiinnostavalle ja kiehtovalle alalle.Jussi Viskari

CEO, Elämys Group

Tapahtumien arvostuksen ja osaamisen edistäminen on tärkeässä osassa Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n toimintaa. Tähän nähden tämäkin koulutus on meille tärkeä ja siksi olemme innokkaasti mukana.Risto Oksanen

toimitusjohtaja, Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry

Ura tapahtumatuottajana?

YHTEYSTIEDOT

AJK-Jatkokoulutus
Kuortaneenkatu 5
00520 Helsinki

OTA YHTEYTTÄ