TAPAHTUMATUOTTAJAN TUTKINTO

21.1.2020 asti

TASOKASTA TAPAHTUMATUOTTAJA­KOULUTUSTA

TAPAHTUMILLA TEHOA MARKKINOINTIIN

Tapahtumien merkitys osana onnistunutta markkinointiviestintää kasvaa kaiken aikaa. Taidolla suunniteltu ja toteutettu tapahtuma on erinomainen markkinointikeino. Tapahtumatuottajan tutkinto antaa sinulle hyvät valmiudet suunnitelmalliseen ja tavoitteelliseen tapahtuman tuottamiseen.

Tapahtumatuottajan tutkinto on tarkoitettu tapahtumatuotannon parissa työskenteleville ja tapahtuma-alan tehtävistä kiinnostuneille. Tutkintokoulutus sopii esimerkiksi markkinointiassistenteille ja markkinointisuunnittelijoille, johdon assistenteille, visualisteille ja kaikille tapahtuma-alan yrityksissä työskenteleville.

JOUSTAVAA OPISKELUA TYÖN OHELLA

Voit opiskella työn ohella ja asuinpaikkakunnasta riippumatta. Koulutukseen sisältyy noin 20 opintopäivää. Osa opinnoista koostuu valinnaisista opintojaksoista, joten voit valita oman mielenkiintosi ja ammattitaitosi kannalta tärkeimmät kurssit itsellesi. Opintopäivien välisellä etäopintojaksolla opiskelet itsenäisesti erilaisten analysointi- ja suunnittelutehtävien parissa.

Opiskelusi tukena on koulutuksen ajan verkko-oppimisalusta (Moodle).

Arvostettu ammattitutkinto

Tapahtumatuottajan tutkintokoulutuksen aikana suoritat alan ammattitutkinnon (Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala). Tutkinto suoritetaan yhteistyössä Careerian kanssa ja sen laajuus on 150 osaamispistettä.

Tutkinto koostuu kolmesta tutkinnon osasta:

1) Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen

2) Markkinointiviestinnän toimeksianto

3) Tapahtumatuotanto

Ammattitutkinnon suorittaminen edellyttää, että työskentelet yrityksessä, jossa voit suorittaa tutkinnon näytöt tai pystyt hakeutumaan koulutuksen kuluessa työharjoitteluun, jonka aikana suoritat näytöt.

Tapahtumatuottajan tutkintokoulutus koostuu mm. seuraavista aihealueista:

TAPAHTUMASUUNNITTELU

SUUNNITELMIEN
LAATIMINEN JA ESITTÄMINEN

SKETCHUP

HALUATKO TARKEMPAA TIETOA KOULUTUSOHJELMASTA?

SIJOITA OSAAMISEESI

Tapahtumatuottajan tutkinnon hinta on 3 875 € (sis. alv 24%).

Voit maksaa koulutuksen kertamaksuna, kahdessa erässä, neljässä erässä tai kuukausimaksuna. Opiskelun aloitusmaksu 200 € sisältyy ensimmäiseen maksuerään. Maksu kattaa opetuksen lisäksi tarvittavat opiskeluaineistot ja tutkinnon suorittamisen.

TUTKINNON SUORITTAMINEN ON MAHDOLLISTA MYÖS OPPISOPIMUKSELLA

Tutkinnon suorittaminen on mahdollista myös oppisopimuksella. Jos tarvitset työssäsi lisäosaamista tapahtumien tuottamiseen, selvitä, olisiko sinulla mahdollisuus opiskella ja suorittaa tutkinto oppisopimuksellaOppisopimus edellyttää, että sinulla on työpaikka, jossa työskentelet vähintään 25 tuntia viikossa. Jos olet päätoiminen yrittäjä, sinulle voidaan tehdä yrittäjän oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on maksutonta opiskelijalle ja työnantajalle. Tiedustele mahdollisuuttasi oppisopimukseen paikkakuntasi oppisopimustoimistosta.

Ura tapahtumatuottajana?