AIKA

  • Alkaa 30.8.2023

TOTEUTUS

  • ETÄ

LAAJUUS

  • 13 etäopetuspäivää
  • 4 verkkomoduulia

HAKUAIKA

  • 16.8.2023 asti

Tutkinto suoritetaan oppisopimuksella

Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala suoritetaan oppisopimuksella. Jos tarvitset työssäsi lisäosaamista tapahtumien tuottamiseen, selvitä, olisiko sinulla mahdollisuus opiskella ja suorittaa tutkinto oppisopimuksella.

Oppisopimus edellyttää, että sinulla on työpaikka, jossa työskentelet vähintään 25 tuntia viikossa tai olet päätoiminen yrittäjä. Jos olet päätoiminen yrittäjä, sinulle voidaan tehdä yrittäjän oppisopimus.

Oppisopimuskoulutuksen osallistumismaksu on 250 €.

Näin haet oppisopimuskoulutukseen:
1. Ehdota työnantajallesi oppisopimusta (minimityötunnit: 25 h / vko).
Oppisopimus on työnantajalle maksuton.

2. Ole yhteydessä Mercuria Pro:hon:
Koulutusasiantuntija Saija Pitkänen
Yhteystiedot: saija.pitkanen(at)mercuria.fi

3. Lähetä hakemus AJK-Jatkokoulutukseen nettisivujemme hakulomakkeen kautta

Mitä

Tapahtumien tuottamista

Tapahtumatuottajan tutkintokoulutuksessa perehdyt onnistuneiden tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen. Lisäksi saat valmiuksia markkinointiviestintään erityisesti sosiaalisessa mediassa.

Kenelle

Tapahtumatuotannon parissa työskenteleville

Tapahtumatuottajan koulutus on tarkoitettu tapahtumatuotannon tai markkinoinnin parissa työskenteleville.

Tutkintoon johtava koulutus sopii kaikille, jotka järjestävät tapahtumia työssään tai ovat laajentamassa työrooliaan tapahtumiin. Koulutus sopii esimerkiksi markkinointiassistenteille ja markkinointisuunnittelijoille, johdon assistenteille, visualisteille, yrittäjille (yrittäjän oppisopimus) ja kaikille tapahtuma-alan yrityksissä työskenteleville.

Miksi

Tapahtuma-alan osaajaksi

Tapahtuma-alan osaajista on nyt pulaa ja tapahtumatuottajia tarvitaan niin tapahtumien tuottamiseen erikoistuneissa yrityksissä kuin kaikissa organisaatioissa, jotka haluavat kasvattaa liiketoimintaansa tapahtumien avulla. Taidolla suunniteltu ja toteutettu tapahtuma on erinomainen markkinointikeino kaikille organisaatioille.

Miten

Joustavaa monimuoto-opiskelua etänä

Voit opiskella tutkintoon johtavan koulutuksen työn ohella sekä täysin etäyhteydellä. Koulutukseen sisältyy etäopetuspäiviä, verkko-opiskelua sekä itsenäistä opiskelua etätehtävien parissa. Etäopetuspäivät toteutetaan Zoomin välityksellä ja ovat kestoltaan 4-7 tuntia.


Ammattitutkinto suoritetaan oppisopimuksella. Oppisopimuksen osallistumismaksu on 250 €.


Tapahtumatuottajan koulutuksen aihealueet

Tapahtumasuunnittelu

Tapahtuman käsikirjoitus

Elämyksellisuus ja vastuullisuus

Trendit

Tapahtumalajit

Messut

Tapahtumasuunnitelman toteutus

Projektinhallinta

Tapahtuman johtaminen

Tapahtumatekniikka

Tapahtumarakentaminen

Hybridi- ja virtuaalitapahtumat

Tapahtuman arviointi

Jälkimarkkinointi

Viestintä ja sosiaalinen media

Budjetointi

Liiketoiminta

Turvallisuus ja luvat

Tarjoilut

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Tutkintoon johtava koulutus tähtää siihen, että suoritat alan ammattitutkinnon (Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala). Tutkinto suoritetaan yhteistyössä Mercuria Pro:n kanssa. Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä.

Tutkinto koostuu kolmesta tutkinnon osasta:
1) Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen (30 osp)
2) Markkinointiviestinnän toimeksianto (60 osp)
3) Tapahtumatuotanto (60 osp)

Ammattitutkinnon suorittaminen edellyttää, että työskentelet yrityksessä, jossa voit suorittaa tutkinnon näytöt.

Tapahtuma-alan osaajille on tarvetta

Tapahtumien merkitys osana tavoitteellista markkinointiviestintää kasvaa kaiken aikaa, joten tapahtuma-alan osaajia sekä fyysisten että virtuaalisten tapahtumien tuottamiseen tarvitaan yhä enemmän niin pienissä kuin suurissakin organisaatioissa. Tapahtumatuottajia kaivataan sekä tapahtumien tuottamiseen erikoistuneissa yrityksissä että kaikissa organisaatioissa, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa tapahtumien avulla.


Alan huippukouluttajat

Helena Wallo

Tapahtumatohtori, Faustus Oy

Helena on tapahtuma-alan vaikuttaja, kouluttaja, puhuja, bloggaaja sekä intohimoinen tapahtumaihminen. Helenalla on 30 vuoden kokemus alalta ja aikaisemmin hän on toiminut mm. markkinoinnin sekä markkinointiviestinnän tehtävissä, viestintätoimiston hallituksessa sekä kouluttajana. Helenan vahvuuksia ovat rohkeus ja värikkyys sekä vuorovaikutuksellinen opetustyyli.

Arttu Kallio

Planning director, TAPAUS

Artulla on noin 12 vuoden monipuolinen kokemus tapahtuma-alalta, ja nykyisin hän suunnittelee työkseen yritystapahtumia Tapauksella, missä hänen tehtäviinsä kuuluu erilaisten tapahtumien ideointi, konseptointi, suunnittelun ohjaaminen sekä myyntiesitysten tekeminen.

Kaisa Eljaala

Senior Account Manager, American Express Meetings & Events

Kaisalla on yli 20 vuoden kokemus tapahtuma-alalta ja silti hän innostuu alan projekteista, haasteista ja ihmisistä. Kaisa on ollut mukana erityyppisissä projekteissa: b2b, b2c, HR, isot ulkotapahtumat, messut, isot sisätapahtumat. Nykyisin Kaisa vetää tapahtumaliiketoiminta-yksikköä American Express GBT:llä.


Ota tapahtumat haltuun!


“Hakeuduin koulutukseen, jotta saisin arvokasta kokemusta, osaamista ja verkostoja aloittaa ja kehittää yritykseni liiketoimintaa huippuunsa.”

– Saga Oesch


Meillä on myös tapahtumatuottajan koulutus ilman oppisopimusta ja tutkintovaatimuksia. Voit tutustua siihen täällä.


Vieritä ylös