Liiketoiminnan ammattitutkinto, TAPAHTUMATUOTTAJA

AIKA

9.2.2022 – 18.4.2023

KESTO

15 KUUKAUTTA,
14 OPETUSPÄIVÄÄ
5 VERKKOMODUULIA

TUTKINNON LAAJUUS

150 OSAAMISPISTETTÄ

HAKUAIKA

31.1.2022 asti

TASOKASTA TAPAHTUMATUOTTAJA­KOULUTUSTA

OPI SUUNITTELEMAAN JA TOTEUTTAMAAN VAIKUTTAVIA TAPAHTUMIA

Tapahtumatuottajan koulutuksessa opit suunnitelmallista ja tavoitteellista tapahtumatuottamista. Ammattitaitoiset kouluttajat, tapahtuma-alan yhteistyökumppanit ja laadukas opetusohjelma tarjoavat sinulle osaamisen ja työkalut suunnitella, markkinoida ja toteuttaa erilaisia onnistuneita tapahtumia.

Tapahtumatuottajan koulutus on tarkoitettu tapahtumatuotannon parissa työskenteleville sekä kaikille tapahtuma-alan tehtävistä kiinnostuneille.

 

TEHOKASTA JA JOUSTAVAA KOULUTUSTA TYÖN OHELLA

Koulutuksen aikana opit hallitsemaan koko tapahtumatuottamisen prosessin teorian, käytännön harjoitusten ja henkilökohtaisen ohjauksen avulla. Lisäksi saat valmiuksia suunnitella ja toteuttaa markkinointia erityisesti sosiaalisessa mediassa. Koulutus toteutetaan täysin etäyhteydellä, joten voit opiskella asunpaikkakunnasta riippimatta. Koulutukseen sisältyy etäopetuspäiviä, verkko-opiskelua sekä itsenäistä opiskelua etätehtävien parissa. Etäopetuspäivät toteutetaan Zoomin välityksellä ja ovat kestoltaan 4-7 tuntia.

Koulutuksen pääopettajana toimii Tapahtumatohtori Helena Wallo (Faustus Oy). Lisäksi kouluttajana toimii myös lukuisia tapahtuma-alan yritysten edustajia sekä markkinoinnin ammattilaisia, jotka tuovat koulutusohjelmaan alan ajantasaisen asiantuntemuksen.

TAPAHTUMA-ALAN OSAAJIA TARVITAAN

Tapahtumien merkitys osana tavoitteellista markkinointiviestintää kasvaa kaiken aikaa, joten tapahtuma-alan osaajia sekä fyysisten että virtuaalisten tapahtumien tuottamiseen tarvitaan yhä enemmän niin pienissä kuin isoissakin organisaatioissa. Taidolla suunniteltu ja toteutettu tapahtuma on erinomainen markkinointikeino, joten koulutuksen jälkeen pystyt entistä tehokkaammin kasvattamaan organisaatiosi liiketoimintaa tapahtumien avulla. Tapahtumatuottajia tarvitaan niin tapahtumien tuottamiseen erikoistuneissa yrityksissä että kaikissa organisaatioissa, jotka haluavat tapahtumien avulla kasvattaa liiketoimintaansa.

AMMATTITUTKINNON SUORITTAMINEN OSOITTAA, ETTÄ OLET TAPAHTUMA-ALAN AMMATTILAINEN

Koulutuksen aikana sinun on mahdollista suorittaa alan ammattitutkinto (Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala). Tutkinto suoritetaan yhteistyössä Careerian kanssa. Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä.

Tutkinto koostuu kolmesta tutkinnon osasta:
1) Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen (30 osp)
2) Markkinointiviestinnän toimeksianto (60 osp)
3) Tapahtumatuotanto (60 osp)

Ammattitutkinnon suorittaminen edellyttää, että työskentelet yrityksessä, jossa voit suorittaa tutkinnon näytöt tai pystyt hakeutumaan koulutuksen kuluessa työharjoitteluun, jonka aikana suoritat näytöt.

Tapahtumatuottajan koulutus koostuu mm. seuraavista aihealueista:

TAPAHTUMASUUNNITTELU

TAPAHTUMASUUNNITELMAN
TOTEUTUS

PROJEKTIN
HALLINTA

TAPAHTUMAN ARVIOINTI

VIESTINTÄ JA
SOSIAALINEN MEDIA

BUDJETOINTI

TURVALLISUUS JA LUVAT

ELÄMYKSELLISYYS JA
VISUAALISUUS

TAPAHTUMATEKNIIKKA

JÄLKIMARKKINOINTI

TAPAHTUMAN
KÄSIKIRJOITUS

DOKUMENTOINTI

TAPAHTUMAMUOTOILU

TAPAHTUMAN
JOHTAMINEN

TAPAHTUMA-ALAN
TRENDIT

TAPAHTUMALAJIT

MARKKINOINTIVIESTINTÄ

MESSUT

ONLINE
TAPAHTUMAT

SKETCHUP

HALUATKO TARKEMPAA TIETOA KOULUTUKSESTA?

Opiskele huippukouluttajien ohjauksessa

Helena Wallo

Helena Wallo

Tapahtumatohtori, Faustus Oy

Helena opettaa AJK:ssa tapahtumatuotantoa ja –markkinointia. Helena on kouluttaja, puhuja, bloggaaja sekä intohimoinen tapahtumaihminen. Aikaisemmin Helena on toiminut mm. markkinoinnin sekä markkinointiviestinnän tehtävissä, viestintätoimiston hallituksessa sekä kouluttajana. Helenan vahvuuksia ovat rohkeus ja värikkyys sekä vuorovaikutuksellinen opetustyyli.

Arttu Kallio

Arttu Kallio

Planning director, TAPAUS

Arttu opettaa AJK:ssa virtuaalitapahtumia ja luovaa suunnittelua. Artulla on noin 12 vuoden monipuolinen kokemus tapahtuma-alalta, ja nykyisin hän suunnittelee työkseen yritystapahtumia Tapauksella, missä hänen tehtäviinsä kuuluu erilaisten tapahtumien ideointi, konseptointi, suunnittelun ohjaaminen sekä myyntipresentaatioiden tekeminen.

Kaisa Eljaala

Kaisa Eljaala

Senior Account Manager, American Express Meetings & Events

Kaisa opettaa tapahtumien sisällön suunnittelua, projektijohtamista, budjetointia ja tapahtumien ohjaamista. Kaisalla on yli 20 vuoden kokemus tapahtuma-alalta ja silti hän innostuu alan projekteista, haasteista ja ihmisistä. Kaisan kohdalle on osunut hyvin erityyppisiä projekteja: b2b, b2c, HR, isoja ulkotapahtumia, messuja, isoja sisätapahtumia. Nykyisin Kaisa vetää tapahtumaliiketoimintayksikköä American Express GBT:llä. 

SIJOITA OSAAMISEESI

Koulutuksen hinta on 3 690 € (sis. alv 24%).

Voit maksaa koulutuksen kertamaksuna, kahdessa erässä, neljässä erässä tai kuukausimaksuna. Opiskelupaikan varausmaksu 200 € sisältyy hintaan ja maksetaan opiskelupaikan varaamisen yhteydessä.

TUTKINNON SUORITTAMINEN ON MAHDOLLISTA MYÖS OPPISOPIMUKSELLA

Liiketoiminnan ammattitutkinnon, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan suorittaminen on mahdollista myös oppisopimuksella. Jos tarvitset työssäsi lisäosaamista tapahtumien tuottamiseen, selvitä, olisiko sinulla mahdollisuus opiskella ja suorittaa tutkinto oppisopimuksella. Oppisopimus edellyttää, että sinulla on työpaikka, jossa työskentelet vähintään 25 tuntia viikossa tai olet päätoiminen yrittäjä. Oppisopimuskoulutus on yleensä maksutonta opiskelijalle ja työnantajalle. Tiedustele mahdollisuuttasi oppisopimukseen paikkakuntasi oppisopimustoimistosta. Muistathan myös laittaa AJK-Jatkokoulutukseen hakemuksen, jos tulet opiskelemaan oppisopimuksella.

EEVA-LIISA OPISKELI TAPAHTUMATUOTANTOA JA SUORITTI LIIKETOIMINNAN AMMATTITUTKINNON

Eeva-Liisa suosittelisi koulutusta kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tapahtumatuotannosta ja tekevät sitä oman työnsä ohessa. Myös AJK-Jatkokoulutus saa opiskelupaikkana Eeva-Liisalta kiitosta.
– AJK-Jatkokoulutus on hieno paikka opiskella. Terveiset ihanalle tapahtumatuotantoa opettaneelle Helena Wallolle.  AJK-Jatkokoulutus on sympaattinen oppipaikka, inhimillinen ja ”ihmiselle sopiva”. Ryhmät olivat mukavan kokoisia ja meillä oli mahtava ryhmähenki. Tulimme hyvin eri aloilta, isoista ja pienistä yrityksistä. Opimme paljon myös toisiltamme, Eeva-Liisa kiittelee.
Lue Eeva-Liisan koko tarina!

Haluatko kehittää osaamistasi tapahtumatuotannossa?

Yhteistyöverkostot osana koulutusta

Bright Finland on alansa johtava toimija. Teemme tapahtumien visuaalista suunnittelua, sisällöntuotantoa ja teknistä toteutusta. Tapahtumamarkkinointi on kasvanut viime vuosina voimakkaasti ja osaajien tarve on jatkuva. Haluamme olla auttamassa alalle tulevia kasvamaan nopeammin ammattilaisiksi tukemaan markkinan kasvua nyt ja tulevaisuudessa.Juho Hiidenmaa

myyntijohtaja, Bright Finland

Tapahtumat ovat vahvasti kasvussa oleva markkinointiviestinnän väline. Tapahtumatuottajista on jatkuva pula, ja uusien alalle tulijoiden on tulevaisuudessa oltava heti valmiita työhön. Koulutus tuo laadukasta osaamista alalle, jossa tavoitteet on asetettava korkealle.Nina Harlin

liiketoimintajohtaja, Evento-lehti

Ammattitaitoinen tapahtumatuottajien tiimi on tapahtumayrityksen ydin. Ala kasvaa ja kansainvälistyy, ja asiakkaiden vaatimustaso kasvaa kovaa vauhtia. Jo uran alkuvaiheessa tulevaisuuden tuottajatähdiltä odotetaan monipuolisia tietoja ja taitoja. Elämys Group haluaa olla mukana kouluttamassa ja kasvattamassa kansainvälisten tapahtumien ammattilaisia tällle kiinnostavalle ja kiehtovalle alalle.Jussi Viskari

CEO, Elämys Group

Tapahtumien arvostuksen ja osaamisen edistäminen on tärkeässä osassa Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n toimintaa. Tähän nähden tämäkin koulutus on meille tärkeä ja siksi olemme innokkaasti mukana.Risto Oksanen

toimitusjohtaja, Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry

YHTEYSTIEDOT

AJK-Jatkokoulutus
Kuortaneenkatu 5
00520 Helsinki

OTA YHTEYTTÄ