VISUALISTINA SAAN

LUOVUUDEN KAUPALLISUUTEEN

Koulutusohjelma työelämän vaatimuksiin

VISUALISTI LISÄÄ MYYNTIÄ

Visualistina suunnittelet ja toteutat kaupallisia ja inspiroivia tiloja ja esillepanoja myymälöissä, messuilla ja erilaisissa tapahtumissa. Visualistin työssä pääset hyödyntämään luovuutta, visuaalisuutta ja kaupallista ajattelua. Visualistin työn tavoitteena on luoda elämyksiä, lisätä tuotteiden myyntiä ja tehdä ostamisesta helppoa ja hauskaa.

Visualistina voit työskennellä erilaisissa myymälöissä ja tavarataloissa visualistina tai visualisti-myyjänä tai myymäläketjuissa myymälä-, esillepano- ja tai konseptisuunnittelijana. Voit työskennellä myös messu- ja tapahtumamarkkinoinnin parissa, yritysten erilaisissa markkinointitehtävissä sekä yrittäjänä.

AJK:sta valmistuneen visualistin tarina

SIIRI OPISKELI AJK:SSA VISUALISTIKSI

Vaatemuotoilijataustan omaava Siiri opiskeli AJK:ssa visualistiksi ja sai opintojen myötä uusia mahdollisuuksia edetä visualistin urallaan. Tutustu tarkemmin Siirin tarinaan

Valmistuttuasi voit liittyä Visualisteihin

VISUALISTIT

Visuaalisen markkinoinnin ammattilaisten yhdistyksen tarkoituksena on visuaalisen markkinoinnin tunnetuksi tekeminen sekä alan arvostuksen nostaminen. Yhdistys toimii vuoden 2018 alusta lähtien rekisteröimättömänä ja kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita yhdistykseen mukaan.

AJK:n visualistin koulutus lukuina

SAI HYVÄT VALMIUDET TOIMIA VM-ALALLA

ON VISUAALISEN MARKKINOINNIN TYÖSSÄ KOULUTUKSEN JÄLKEEN

KOKEE SAANEENSA VALMIUKSIA EDETÄ URALLAAN

SUOSITTELEE KOULUTUSTA MUILLE

Tämä koulutus on juuri sinua varten!

Ura visualistina?
Älä epäröi!