Visuaalisen markkinoinnin ja sisustussuunnittelun koulutusta aikuisille

Koulutusta vankalla kokemuksella

AJK-Jatkokoulutus on visualistien ja sisustussuunnittelijoiden koulutukseen erikoistunut, vuonna 1993 perustettu, yksityinen aikuiskouluttaja.

Monimuotokoulutusta joustavasti aikuisille

Koulutustoimintaamme kuvaavia sanoja ovat yksilöllisyys, laatu ja joustavuus. Opiskelu on mahdollista työssäkäynnin ohella ja asuinpaikkakunnasta riippumatta. Visualistin ja sisustussuunnittelijan koulutusta toteutetaan kaikille avoimena maksullisena koulutuksena ja yrityskohtaisena koulutuksena. Koulutuksien rahoittajina toimivat yksittäiset opiskelijat ja yritykset.

Alan arvostetuimpia yksityisiä aikuiskouluttajia

Koulutusohjelmamme ovat tunnettuja ja arvostettuja työmarkkinoilla. Meiltä valmistuneet ovat työllistyneet oman opiskelualansa työtehtäviin sekä yrittäjiksi erittäin hyvin. Sisustussuunnittelukoulutuksen suorittaneista jopa yli puolet toimii yrittäjinä.

Viihtyisät koulutustilat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Koulumme sijaitsee Helsingin Vallilassa Tekosilkkikutomon uudistetuissa tiloissa.

Monipuoliset yhteistyökumppanit

AJK-Jatkokoulutus on jäsenenä Messu- ja somistusalan liitossa ja toimii yhteistyössä AJK-Jatkokoulutuksesta valmistuneiden sisustussuunnittelijoiden yhdistyksen, Sissarit Ry:n, kanssa.

AJK-Jatkokoulutus tekee tutkintoyhteistyötä Edupolin kanssa. AJK:n visualistin koulutus antaa hyvät valmiudet vuonna 2019 alkavan Liiketoiminnan ammattitutkinnon myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan suorittamiseen.

AJK:lla on vakiintunutta yhteistyötä eri yritysten kanssa. Yritysyhteistyökumppaneitamme ovat mm. Tikkurila, Svanefors, ABL-laatat, Kylpyhuonekeskus ja HTH-Keittiöt.

AJK-Jatkokoulutus