Visuaalisen markkinoinnin ja sisustussuunnittelun koulutusta aikuisille

Koulutusta vankalla kokemuksella

AJK-Jatkokoulutus on visualistien ja sisustussuunnittelijoiden koulutukseen erikoistunut, vuonna 1993 perustettu, yksityinen aikuiskouluttaja. AJK-Jatkokoulutuksella on markkinointiviestinnän ammattitutkinnon, visuaalisen markkinoijan osaamisalan tutkinnonjärjestämisoikeudet.

Monimuotokoulutusta joustavasti aikuisille

Koulutustoimintaamme kuvaavia sanoja ovat yksilöllisyys, laatu ja joustavuus. Opiskelu on mahdollista työssäkäynnin ohella ja asuinpaikkakunnasta riippumatta. Visualistin ja sisustussuunnittelijan koulutusta toteutetaan kaikille avoimena maksullisena koulutuksena, oppisopimuskoulutuksena ja yrityskohtaisena koulutuksena. Koulutuksien rahoittajina toimivat yksittäiset opiskelijat, yritykset ja oppisopimustoimistot.

Alan arvostetuimpia yksityisiä aikuiskouluttajia

Koulutusohjelmamme ovat tunnettuja ja arvostettuja työmarkkinoilla. Meiltä valmistuneet ovat työllistyneet oman opiskelualansa työtehtäviin sekä yrittäjiksi erittäin hyvin. Sisustussuunnittelukoulutuksen suorittaneista jopa yli puolet toimii yrittäjinä.

Viihtyisät koulutustilat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Koulumme sijaitsee Helsingin Vallilassa Tekosilkkikutomon uudistetuissa tiloissa.

Monipuoliset yhteistyökumppanit

AJK-Jatkokoulutus on jäsenenä Messu- ja somistusalan liitossa ja toimii yhteistyössä Somistajayhdistyksen ja AJK-Sisustussuunnitteljat Ry:n kanssa.

AJK:lla on vakiintunutta yhteistyötä eri yritysten kannssa. Yritysyhteistyökumppaneitamme ovat mm. Tikkurila, Svanfors, ABL-laatat ja Mkaksi.

Huippuvalmentaja

Olemme mukana nuorten visualistien kansainvälisisissä kilpailuissa ammattitaitovalmentajana ns. huippuvalmennusyksikkönä.

skills

Lauantaina sisustussuunnitteluopiskelijat harjoittelivat luonnospiirtämistä ja värittämistekniikoita. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Visualistiopiskelijat aloittivat syksyn värikkäästi näyteikkunaharjoituksen parissa. Tästä se lukukausi taas alkaa! ... See MoreSee Less