Visuaalisen markkinoinnin ja sisustussuunnittelun koulutusta aikuisille

Koulutusta vankalla kokemuksella

AJK-Jatkokoulutus on visualistien ja sisustussuunnittelijoiden koulutukseen erikoistunut, vuonna 1993 perustettu, yksityinen aikuiskouluttaja. AJK-Jatkokoulutuksella on markkinointiviestinnän ammattitutkinnon, visuaalisen markkinoijan osaamisalan tutkinnonjärjestämisoikeudet.

Monimuotokoulutusta joustavasti aikuisille

Koulutustoimintaamme kuvaavia sanoja ovat yksilöllisyys, laatu ja joustavuus. Opiskelu on mahdollista työssäkäynnin ohella ja asuinpaikkakunnasta riippumatta. Visualistin ja sisustussuunnittelijan koulutusta toteutetaan kaikille avoimena maksullisena koulutuksena, oppisopimuskoulutuksena ja yrityskohtaisena koulutuksena. Koulutuksien rahoittajina toimivat yksittäiset opiskelijat, yritykset ja oppisopimustoimistot.

Alan arvostetuimpia yksityisiä aikuiskouluttajia

Koulutusohjelmamme ovat tunnettuja ja arvostettuja työmarkkinoilla. Meiltä valmistuneet ovat työllistyneet oman opiskelualansa työtehtäviin sekä yrittäjiksi erittäin hyvin. Sisustussuunnittelukoulutuksen suorittaneista jopa yli puolet toimii yrittäjinä.

Viihtyisät koulutustilat hyvien kulkuyhteyksien varrella

Koulumme sijaitsee Helsingin Vallilassa Tekosilkkikutomon uudistetuissa tiloissa.

Monipuoliset yhteistyökumppanit

AJK-Jatkokoulutus on jäsenenä Messu- ja somistusalan liitossa ja toimii yhteistyössä Somistajayhdistyksen ja AJK-Sisustussuunnitteljat Ry:n kanssa.

AJK:lla on vakiintunutta yhteistyötä eri yritysten kannssa. Yritysyhteistyökumppaneitamme ovat mm. Tikkurila, Svanfors, ABL-laatat ja Mkaksi.

Huippuvalmentaja

Olemme mukana nuorten visualistien kansainvälisisissä kilpailuissa ammattitaitovalmentajana ns. huippuvalmennusyksikkönä.

skills

Haaveena sisustussuunnittelijan tai visualistin ammatti? Nyt on aika tehdä unelmista totta!

Haku kevään 2018 koulutuksiin on käynnissä. Tutustu tarkemmin nettisivuillamme ja kouluttaudu tulevaisuuden osaajaksi.

View on Facebook

Uutta messuprojektia pukkaa visualistiopiskelijoille 💪🏻. Studia-messuilla tullaan näkemään sinisen viileä ja innostava osasto! Seuraa työn etenemistä täällä ja AJK:n Instassa.
😊👩🏻‍🎨🔨

View on Facebook

Asuntostailauskurssi on pian taas täällä!

Suosittu kurssi järjestetään tänä syksynä kaksipäiväisenä 1.-2.12.2017. Näiden kahden päivän aikana perehdyt asunnon myyntistailauksen saloihin ammattistailaaja Riina Ahtolan johdolla. Tule hakemaan kuumimmat vinkit ja ideat, miten saat asunnostasi viihtyisän ja houkuttelevan pienellä vaivalla.

Ilmoittaudu ajoissa ja varaa paikkasi kurssilta!

www.ajk-jatkokoulutus.fi/asuntostailaus/