Visualistin tutkinto

4.3.2019 asti

Tasokasta visuaalisen markkinoinnin koulutusta

Laajenna osaamistasi tai hanki uusi ammatti – Suorita visualistin tutkinto

Monipuolinen opetusohjelma, käytännön harjoitukset, ammattitaitoiset opettajat ja alan verkostot tarjoavat sinulle osaamisen visualistin työtehtäviin. Visualistin tutkinnon suoritettuasi olet visuaalisen markkinoinnin ammattilainen, joka suunnittelee ja toteuttaa erilaisia tiloja, esillepanoja sekä somistuksia. Visualistin ammattitaidossa visuaalinen silmä ja luovuus yhdistyvät kaupalliseen ajatteluun.

Motivoituneessa opiskeluryhmässä asiantuntevien opettajien ohjauksessa kehityt monipuoliseksi visuaalisen markkinoinnin ammattilaiseksi. Koulutuksen aikana suoritat yhteistyössä Edupolin kanssa visualistin ammattitutkinnon (Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala).

Visualistin tutkintokoulutus soveltuu sinulle,
jos työskentelet tai haluaisit työskennellä esim.
• myyjä-visualistina/myyjä-somistajana
• myyjänä
• visualistina/somistajana
• myymälä-/esillepano-/konseptisuunnittelijana
• messu- ja tapahtumamarkkinoinnin parissa
• yritysten markkinointitehtävissä
• yrittäjänä

JOUSTAVAA OPISKELUA TYÖN OHELLA

Voit opiskella työn ohella ja asuinpaikkakunnasta riippumatta. Koulutukseen sisältyy 26 opintopäivää, jotka järjestetään kaksipäiväisinä lähiopetuspäivinä keskimäärin kerran kuukaudessa. Lähiopetusta on pääsääntöisesti klo 9-16. Opintopäivien välisellä etäopintojaksolla opiskelet itsenäisesti erilaisten suunnittelu-, analysointi ja piirtämistehtävien parissa. Koulutuksen aikana sinulla on käytössäsi verkko-oppimisalusta (Moodle).

AMMATTITUTKINNON SUORITTAMINEN

Visualistin tutkintokoulutuksen aikana suoritat ammattitutkinnon (Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala). Tutkinto suoritetaan yhteistyössä Edupolin kanssa.

www.edupoli.fi

Ammattitutkinnon suorittaminen edellyttää, että työskentelet yrityksessä, jossa voit suorittaa tutkinnon näytöt tai pystyt hakeutumaan koulutuksen loppuvaiheessa työharjoitteluun, jonka aikana suoritat näytöt.

Tutkinnon suorittaminen on mahdollista myös oppisopimuksella. Jos tarvitset työssäsi lisäosaamista visuaalisen markkinoinnin työtehtäviin, selvitä, olisiko sinulla mahdollisuus opiskella ja suorittaa tutkinto oppisopimuksella.

OVET AUKI TYÖELÄMÄÄN

AJK:n visualistin koulutuksesta valmistuneet ovat työllistyneet hyvin alan eri tehtäviin. Noin 75 % valmistuneista työskentelee visuaalisen markkinoinnin parissa mm. visualisteina/myyjä-visualisteina/aluevisualisteina, myymäläpäällikköinä, markkinointiin liittyvissä tehtävissä sekä yrittäjinä. Visualistin työnkuvaan kuuluu esimerkiksi myymälöiden visuaalisesta ilmeestä, esillepanoista ja näyteikkunoista huolehtimista, myyntiä, sosiaalisen median ylläpitoa, markkinointimateriaalin tuottamista sekä messujen ja tapahtumien suunnittelua ja toteuttamista.

Visualistin tutkintokoulutus koostuu mm. seuraavista aihealueista

MARKKINOINTI-

MARKKINOINTI SOSIAALISESSA MEDIASSA

LIIKETOIMINTA JA MARKKINOINTI

VISUALISTIN PORTFOLIO

HALUATKO TARKEMPAA TIETOA KOULUTUSOHJELMASTA?

SIJOITA TULEVAISUUTEESI

Visualistin tutkinnon hinta on 3690 € (sis. alv 24 %).

Voit maksaa koulutuksen kertamaksuna, kahdessa erässä, neljässä erässä tai kuukausimaksuna. Opiskelun aloitusmaksu 200 € sisältyy ensimmäiseen maksuerään. Maksu kattaa opetuksen lisäksi tarvittavat opiskeluaineistot ja tutkinnon suorittamisen.

Opiskelijoiden kommentteja

Koulutus on parantanut kaupallista näkemystäni ja visuaalista silmääni yleisesti.

Valmistuin AJK:sta jo neljä vuotta sitten ja muistelen vieläkin lämmöllä ihanaa opiskeluilmapiiriä, samanhenkisiä ihmisiä ja kivoja koulutuspäiviä. Myös opettajat olivat ammattitaitoisia ja opin valtavasti uusia asioita.

Olen saanut varmuutta työni tekemiseen ja pystyn työssäni myös jakamaan oppimaani alueellani työskenteleville myyjävisualisteille.

Kiitos mahtavasta kokemuksesta! Nautin opiskelusta AJK:ssa suunnattomasti ja opettajat erinomaisia. Suosittelen koulutustanne aina, kun mahdollista.

Ylenin heti koulutuksen jälkeen myymälävastaavaksi.

Kouluun oli aina Superkiva tulla ja sieltä kun lähti kotiin, ideaa irtosi vaikka mihin. Ja mikä parasta, olen edelleen innostunut. Ideoin ja suunnittelen kaikenlaista.

Ura visualistina?
Älä epäröi!