Keittiösuunnittelun verkkokurssi

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
Suljettu
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu.

58 €

sis. alv. 24 %

Tilaa laskulla

Osta verkkokaupasta

Suunnittele oma unelmiesi keittiö sisustusarkkitehdin asiantuntijavinkeillä!

Kurssin sisältö on osa AJK-Jatkokoulutuksen Sisustussuunnittelun perusteet -verkkokurssia. Mikäli haluat perehtyä kokonaisvaltaisemmin oman kodin muiden tilojen suunnitteluun, niin suosittelemme valitsemaan koko kurssin täältä.

Mitä

Verkkokurssi keittiön suunnitteluun

Kurssin aiheena on oman kodin keittiön suunnittelu. Perehdyt keittiön perusmalleihin, toimintoihin, mitoituksiin, laitteisiin, pintamateriaaleihin ja eri mekanismeihin esimerkkien avulla. Verkkokurssilta saat hyvät perustiedot oman unelmakeittiösi suunnitteluun. Kouluttajana oppitunnilla on sisustusarkkitehti Lars Räihä.

Kenelle

Harrastajille ja remontoijille

Verkkokurssi sopii sinulle, joka olet kiinnostunut oman keittiön suunnittelusta tai sinulla on tulossa keittiöremontti. Se on oivallinen kurssi niin harrastajille, sisustajille kuin oman kodin remontoijille.

Miten

Itsenäistä opiskelua verkossa

Verkkokurssi on tiivis tehopaketti keittiösuunnittelun perusperiaatteista. Kurssin opetusvideon kesto on noin 30 minuuttia, joten sinun ei tarvitse käyttää tuntitolkulla aikaa keittiösuunnittelun opiskeluun, vaan saat tarvittavat tiedot tehokkaasti suoraan asiantuntijalta.

Miksi

Perustiedot oman keittiön suunnitteluun

Kurssilta saat kattavat perustiedot oman keittiösuunnitelman tekemiseen ja toteutukseen. Kouluttajana toimii sisustusalan kokenut ammattilainen, sisustusarkkitehti Lars Räihä, joka jakaa sinulle arvokkaita vinkkejä keittiöremontin tai kevyemmän uudistuksen suunnitteluun.

Verkkokurssin sisältö

Keittiösuunnittelu
  • Keittiön perusmallit
  • Toiminnot
  • Mitoitus
  • Kalusteiden perusmitat
  • Keittiön laitteet
  • Eri mekanismit
  • Pintamateriaalit
  • Runkojen ja ovien materiaalit
  • Työtasojen ja välitilojen materiaalit

Verkkokurssin hinta

Verkkokurssin hinta on 58 € (sis. alv 24%).

Verkkokurssin materiaali on käytössäsi kuuden kuukauden ajan ostohetkestä. Lisäksi voit ladata itsellesi talteen tiivistelmän kurssin asioista.

Kouluttajana Lars Räihä

Sisustusarkkitehti, SIO Räihä Interiors

Lassella on oma suunnittelutoimisto, jonka lisäksi hän luennoi aktiivisesti alan kursseilla. Hän on erikoistunut sekä kotien että julkisten tilojen suunnitteluun. Lasse on perehtynyt hyvin markkinoilla oleviin tuotteisiin ja materiaaleihin.

Vieritä ylös