Visualistiksi tai sisustussuunnittelijaksi – Hae AJK-Jatkokoulutukseen

Alta löydät sähköiset hakulomakkeet koulutuksiimme.

Hakuajat

Hakuaika 2.2.2018 alkavaan sisustussuunnittelukoulutukseen päättyy 18.1.2018.

Hakuaika 7.3.2018 alkavaan visualistin peruskoulutukseen ja visualistin tutkintokoulutukseen päättyy 22.2.2018.

Ilmoittautumisaika sisustussuunnittelijan täydennyskursseille viimeistään kaksi viikkoa ennen opintokokonaisuuden alkua.

Oppisopimus

Voit suorittaa visualistin tutkinnon omakustanteisesti tai oppisopimuksella. Jos haluat opiskella oppisopimuksella, sinulla pitää olla oppisopimustyöpaikka. Jos työskentelet jo visuaalisen markkinoinnin parissa, tiedustele työnantajaltasi mahdollisuutta opiskella oppisopimuksella.

Oppisopimusopiskelijat hakeutuvat koulutukseen oppisopimustoimiston kautta. Lisätietoa oppisopimuksesta löydät oppisopimuskoulutus -sivulta. Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta. Oppisopimusopiskelija maksaa ainoastaan tutkintomaksun 58 €.

Valintaperusteet

Sisustussuunnittelukoulutus:

Työnäytteessä arvioimme käsin tehdyn visuaalisen toteutuksen kokonaisuutta, ulkoasun selkeyttä ja ilmaisutaidon luovuutta. Opiskelijat valitaan arvioidun soveltuvuuden sekä aikaisemman koulutuksen ja työkokemuksen perusteella.

Sisustussuunnittelun jatkokoulutus:

Koulutukseen otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 24 opiskelijaa, jotka ovat suorittaneet AJK-Jatkokoulutuksen sisustussuunnittelukoulutuksen tai muun vastaavan koulutuksen suorittanutta tai työskentelevät sisustusalalla.

Visualistin peruskoulutus ja tutkintokoulutus:

Opiskelijat valitaan aikaisemman koulutuksen, työkokemuksen ja arvioidun soveltuvuuden perusteella.