• AIKA
  • aukeaa elokuussa

Opiskele myymäläkonseptoinnin ammattilaiseksi

OPI MITEN ASIAKKAAT HURMAAVA MYYMÄLÄKONSEPTI SUUNNITELLAAN

Myymäläkonseptin suunnittelukoulutuksen tavoitteena on kehittää osallistujille valmiudet suunnitella hurmaava konsepti, joka perustuu asiakastarpeeseen ja vahvaan asiakaslupaukseen. Hurmaava myymäläkonsepti on visuaalisesti ja elämyksellisesti niin vaikuttava, että se itsessään luo kilpailuetua yritykselle.

Koulutuksen tarkempi ohjelma julkaistaan elokuussa. Liity postituslistallemme ja saat ennakkotiedot ensimmäisten joukossa!

Ainutlaatuinen koulutus myymäläkonseptin suunnitteluun alkaa AJK-Jatkokoulutuksessa lokakuussa 2022

Koulutuksessa on seitsemän opetuspäivää, joista noin puolet toteutetaan lähiopetuksena ja puolet etäopetuksena. Koulutuksen aikana opiskelijat suunnittelevat visuaalisen konseptin erilaisia konseptisuunnittelun työkaluja käyttäen. Koulutus on käytännönläheinen, vuorovaikutteinen ja osallistava.

Kouluttajina toimivat maamme kaupan alan johtavat asiantuntijat.

Koulutuksen tarkempi ohjelma julkaistaan elokuussa, jolloin myös ilmoittautuminen aukeaa.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii kaikille kaupan alalla työskenteleville, jotka haluavat syventää osaamistaan myymäläkonseptin suunnittelussa. Koulutus sopii hyvin myös yrittäjille, esimerkiksi kaikille suunnittelijoille.

Voit toimia esimerkiksi:

• markkinoinnin parissa
  • myyjänä tai visualistina
  • erilaisissa suunnittelutehtävissä
  • kaupan tukitoimissa (tavarantoimitus, kalusteet, markkinointi)
  • projekti- tai tuotepäällikkönä
  • kauppiaana
  • yrittäjänä

KEHITY MYYMÄLÄKONSEPTOINNIN AMMATTILAISEKSI

Anna yhteystietosi, niin ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa, kun koulutuksen tarkempi ohjelma ja hinta julkaistaan elokuussa!

Lisätietoja myymäläkonseptin suunnittelukoulutuksesta

Haluan saada ensimmäisten joukossa lisätietoja myymäläkonseptin suunnittelukoulutuksesta ja hyväksyn AJK-Jatkokoulutuksen tietosuojakäytännöt
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Vieritä ylös