• AIKA
  • kevät 2023
  • HINTA
  • LAAJUUS
  • ILMOITTAUDU

Käytä SketchUp-ohjelmaa tehokkaasti ja ammattimaisesti suunnittelijan työssä

KEHITY SKETCHUP PRO- JA LAYOUT-OHJELMAN TAITAJAKSI!


AJK-Jatkokoulutus järjestää jälleen SketchUp 3D-mallinnuksen ja pohjakuvapiirrosten kurssin. Kouluttajana toimii tila- ja sisustussuunnittelija Marika Ritala-Mäkinen, joka käyttää hyvin paljon SketchUp-ohjelmaa omassa työssään sisustus- ja tilasuunnittelijayrittäjänä. Suomessa ainutlaatuinen koulutus antaa sinulle erittäin ammattimaiset valmiudet SketchUp-suunnittelutyöhön.

Kurssi järjestetään hybridikoulutuksena eli voit valita, osallistutko opetukseen paikan päällä Helsingin Vallilassa vai ilmaisen Zoom-ohjelman välityksellä.

KOULUTUS SOPII KAIKILLE TILOJEN PARISSA TYÖSKENTELEVILLE SUUNNITTELIJOILLE


ESITIETOVAATIMUS:

Perustiedot ja -taidot SketchUp-ohjelmasta. Kertaamme kurssin alussa vähän perusasioita, mutta olisi hyvä, että jokaisella osallistujalla on perustiedot ohjelmasta.

KURSSI SOVELTUU:

  • Sisustussuunnittelijoille
  • Tilasuunnittelijoille
  • Tiloja suunnitteleville visualisteille
  • Messuosastojen suunnittelijoille

Kurssi sopii niin yrittäjille, suunnittelutyötä tekevien yritysten työntekijöille kuin alan opiskelijoille. 

KURSSILLE TARVITSET MUKAAN:

Suositus on, että opiskelija käyttää SketchUp Pro 2020 versiota tai uudempaa. Mukana opiskelijalla on oltava SketchUp Pro -ohjelmisto ja voimassa oleva lisenssi valmiiksi asennettuna kannettavalle tietokoneelle, toimivat Trimble-tunnukset sekä erillinen tietokonehiiri. Opettajan opetus tapahtuu SketchUp Pro 2021 version (PC) avulla.


KURSSIN AIKATAULU

Kurssin aikataulu päivittyy myöhemmin.

Kurssin aikana pääset työstämään itseäsi varten omaa kurssityöprojektia, johon saat opastusta, asiantuntija- sekä tietenkin vertaispalautetta. Oppiminen tapahtuu siis sekä Marikan demojen, luento-opetuksen ja keskusteluiden kautta, mutta myös konkreettisesti tekemällä. Kurssityön tavoitteena on viedä taitosi uudelle tasolle käytännön kautta.OPETTAJANA TILA- JA SISUSTUSSUUNNITTELIJA MARIKA RITALA-MÄKINEN

Marika hyödyntää SketchUp-mallinnusta ja LayOut-lisäosaa päivittäin työssään tila- ja sisustussuunnittelijana. Tällä ainutlaatuisella kurssilla pääset syventämään SketchUp-taitojasi ja opit parhaat käytänteet kokeneen tila- ja sisustussuunnittelijan ohjauksessa. Marikalla on oma suunnittelutoimisto Luovisio.

”Minulle kouluttajana on tärkeää jakaa myös ns. hiljaista tietoa koulutettavilleni, ei pelkästään itse 3D-mallinnusohjelmasta, vaan myös suunnittelijana toimimisesta, suunnittelutyöstä ja yrittäjyydestä. Se on jotain sellaista, mitä ei voi lukea kirjoista tai oppaista vaan, mitä kokemus ja projektit ovat tuoneet tullessaan. Teen sen mielelläni, koska olisin itse toivonut kuulevani sellaista oman suunnittelu-urani alussa.”


HINTA

Hintatiedot päivittyvät myöhemmin.

Alennukset:
AJK:n nykyopiskelijat: -10 %.
Sissarit Ry jäsen: -15 %
Visualistit Ry jäsen: -15 %

Vieritä ylös