Suunnittelijan SketchUp Pro ja LayOut jatkokurssi

AIKA

27.1.2022 – 26.3.2022

HINTA

1100 € (alv. 0 %). Kertamaksu tai erissä.

LAAJUUS

5 OPETUSPÄIVÄÄ + ITSENÄINEN TYÖSKENTELY

ILMOITTAUDU

Ilmoittaudu viimeistään 16.1.2022

Käytä SketchUp-ohjelmaa tehokkaasti ja ammattimaisesti suunnittelijan työssä

Kehity SketchUp Pro- ja LayOut-ohjelman taitajaksi!

AJK-Jatkokoulutus järjestää SketchUp 3D-mallinnuksen ja pohjakuvapiirrosten tiiviskurssin. Kouluttajana toimii tila- ja sisustussuunnittelija Marika Ritala-Mäkinen, joka käyttää hyvin paljon SketchUp-ohjelmaa omassa työssään sisustus- ja tilasuunnittelijayrittäjänä. Suomessa ainutlaatuinen tiiviskurssi antaa sinulle erittäin ammattimaiset valmiudet SketchUp-suunnittelutyöhön. Kurssi järjestetään livekoulutuksena AJK-Jatkokoulutuksen viihtyisissä koulutustiloissa Helsingin Vallillassa.

Koulutus sopii kaikille tilojen parissa työskenteleville suunnittelijoille

Esitietovaatimus:

Perustiedot ja -taidot SketchUp-ohjelmasta. Kertaamme kurssin alussa vähän perusasioita, mutta olisi hyvä, että jokaisella osallistujalla on perustiedot ohjelmasta.

Kurssi soveltuu:

• Sisustussuunnittelijoille
  • Tilasuunnittelijoille
  • Tiloja suunnitteleville visualisteille
  • Messuosastojen suunnittelijoille

Kurssi sopii niin yrittäjille, suunnittelutyötä tekevien yritysten työntekijöille kuin alan opiskelijoille.

Kurssille tarvitset mukaan:

Suositus on, että opiskelija käyttää SketchUp Pro 2020 versiota tai uudempaa. Mukana opiskelijalla on oltava SketchUp Pro -ohjelmisto ja voimassa oleva lisenssi valmiiksi asennettuna kannettavalle tietokoneelle, toimivat Trimble-tunnukset sekä erillinen tietokonehiiri ja valmius liittyä tietokoneella AJK:n langattomaan verkkoon. Opettajan opetus tapahtuu SketchUp Pro 2021 version (PC) avulla.

Opetus järjestetään AJK:n koulutustiloissa Helsingin Vallilassa (Kuortaneenkatu 5).

Kurssin aikataulu

TAMMIKUU
Opetuspäivä 1: Torstai 27.1.2022 klo 10-17
– Sketchup Pro -kertaus sekä suunnittelijan Best Practices

Opetuspäivä 2: Perjantai 28.1.2022 klo 10-17
– Layout Pro -perusteet

HELMIKUU
Opetuspäivä 3: Perjantai 4.2.2022 klo 10-17
– Suunnitelman koostaminen SketchUpin ja Layoutin avulla

Opetuspäivä 4: Lauantai 5.2.2022 klo 10-17
– SketchUp Pro ja Layout suunnitelmien esittelyssä asiakkaalle

MAALISKUU
Opetuspäivä 5: Lauantai 26.3.2022 klo 10-17
– Kurssitöiden esittelyt ja palaute

Kurssin aikana pääset työstämään itseäsi varten omaa kurssityöprojektia, johon saat opastusta, asiantuntija- sekä tietenkin vertaispalautetta. Oppiminen tapahtuu siis sekä Marikan demojen, luento-opetuksen ja keskusteluiden kautta, mutta myös konkreettisesti tekemällä. Kurssityön tavoitteena on viedä taitosi uudelle tasolle käytännön kautta.

Opettajana tila- ja sisustussuunnittelija Marika Ritala-Mäkinen

Marika hyödyntää SketchUp-mallinnusta ja LayOut-lisäosaa päivittäin työssään tila- ja sisustussuunnittelijana. Tällä ainutlaatuisella kurssilla pääset syventämään SketchUp-taitojasi ja opit parhaat käytänteet kokeneen tila- ja sisustussuunnittelijan ohjauksessa. Marikalla on oma suunnittelutoimisto Luovisio.

”Minulle kouluttajana on tärkeää jakaa myös ns. hiljaista tietoa koulutettavilleni, ei pelkästään itse 3D-mallinnusohjelmasta, vaan myös suunnittelijana toimimisesta, suunnittelutyöstä ja yrittäjyydestä. Se on jotain sellaista, mitä ei voi lukea kirjoista tai oppaista vaan, mitä kokemus ja projektit ovat tuoneet tullessaan. Teen sen mielelläni, koska olisin itse toivonut kuulevani sellaista oman suunnittelu-urani alussa.”

HINTA

1100 € (alv. 0 %).
Kurssin voi maksaa kertamaksuna, kahdessa tai kolmessa erässä.
AJK:n opiskelijat ja alumnit saavat kurssista -10% alennuksen.