AJK-Jatkokoulutus: Joustavat koulutusratkaisut urasi kasvattamiseen

Haluaisitko toimia visualistina, sisustussuunnittelijana tai tapahtumatuottajana tai etsitkö muita uusia mahdollisuuksia urasi kehittämiseen? AJK-Jatkokoulutus tarjoaa monipuolisia koulutusvaihtoehtoja, jotka vastaavat nykypäivän työelämän vaatimuksiin ja auttavat sinua saavuttamaan ammatilliset tavoitteesi. Koulutuspalvelumme on suunniteltu tukemaan ammattilaista jatkuvaa oppimista ja kehitystä.

Koulutusohjelmamme ovat joustavia, mahdollistaen opiskelun työn ohessa. Voit valita etäopiskelun, joka tarjoaa vapauden opiskella missä ja milloin se sinulle parhaiten sopii, tai osallistua lähiopetukseen koulutustilassamme Helsingin Vallilassa. Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman webinaareja ja verkkokursseja, jotka on suunniteltu vastaamaan eri alojen asiantuntijoiden tarpeisiin.

Monipuoliset koulutusohjelmat ammattilaisille

AJK-Jatkokoulutuksen koulutusohjelmat on räätälöity vastaamaan visuaalisen alan, sisustussuunnittelun ja tapahtumatuotannon ammattilaisia tarpeita. Yhteistyössä Mercuria Pro:n kanssa toteutettava liiketoiminnan ammattitutkinto on vain yksi esimerkki laadukkaasta koulutuksestamme, joka yhdistää teorian käytännön työkokemukseen ja tarjoaa arvokkaita valmiuksia työelämään.

Toteutamme koulutuksia niin avoimina maksullisina koulutuksina kuin myös oppisopimus- ja yrityskoulutuksina, mikä mahdollistaa räätälöidyt oppimisratkaisut erilaisiin tarpeisiin. Olemme sitoutuneet tarjoamaan ajankohtaista ja käytännönläheistä opetusta, joka tukee urakehitystäsi ja auttaa sinua pysymään alasi kehityksen kärjessä.

Joustavuus ja laatu koulutuksen ytimessä

Me AJK-Jatkokoulutuksessa ymmärrämme, että aikuisopiskelijoiden tarpeet vaihtelevat. Siksi olemme kehittäneet koulutusohjelmiamme siten, että ne tukevat opiskelijoiden henkilökohtaisia ja ammatillisia tavoitteita. Joustavat opiskelumuodot, kuten etäopiskelu ja verkkokurssit, mahdollistavat opintojen yhdistämisen kiireiseenkin arkeen.

Laadukas koulutus on investointi tulevaisuuteen, ja me AJK-Jatkokoulutuksessa olemme omistautuneet tarjoamaan parhaan mahdollisen oppimiskokemuksen. Kokeneet kouluttajamme ja ajantasainen opetusmateriaali takaavat, että saat käyttöösi uusimmat tiedot ja taidot, jotka edistävät urasi kasvua ja menestystä.

Tervetuloa AJK-Jatkokoulutukseen, missä urasi kasvu ja kehitys ovat etusijalla. Ota seuraava askel ammatillisella polullasi ja liity tyytyväisten opiskelijoidemme joukkoon, jotka ovat jo löytäneet meidän koulutuksistamme avaimet menestykseen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Vieritä ylös