Tapahtumatuottajan verkkokurssi

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
889 €
Aloita

1 140 €

sis. alv. 24 %

Tilaa laskulla
(ensisijaisesti yritysasiakkaat)

Osta verkkokaupasta


Taidolla suunniteltu ja toteutettu tapahtuma on erinomainen keino kasvattaa liiketoimintaa kaikenkokoisissa organisaatioissa. Kurssilla pääset opiskelemaan tapahtumien suunnittelua ja toteutusta omaan tahtiisi verkossa.


Mitä

Verkko-opinnot tapahtuma-alalle

Verkkokurssin aikana perehdyt tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen alan asiantuntijoiden kouluttamana. Saat käytännön vinkkejä ja esimerkkejä sekä fyysisten että virtuaalitapahtumien suunnitteluun.

Kenelle

Tapahtumien parissa työskenteleville

Tapahtumatuottajan verkkokurssi on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia suunnittelemaan ja toteuttamaan vaikuttavia tapahtumia. Kurssi sopii erinomaisesti kaikille tapahtumien parissa työskenteleville, jotka haluavat kehittää omaa tapahtuma-alan osaamistaan sekä saada uusia näkökulmia ja ideoita tapahtumasuunnitteluun.

Miten

Joustavaa etäopiskelua

Verkkokurssilla pääset opiskelemaan tapahtumatuotantoa joustavasti omien aikataulujesi mukaan. Kurssi sisältää neljä itsenäisesti opiskeltavaa moduulia, jotka koostuvat mm. opetusvideoista, asiantuntijahaastatteluista, kirjallisista materiaaleista, linkeistä, vinkeistä sekä automatisoiduista tehtävistä.

Miksi

Uutta osaamista alalle

Tapahtuma-ala kasvaa vauhdilla ja alalle tarvitaan osaajia. Nyt on siis hyvä aika kouluttautua tulevaisuuden tapahtumia varten! Taidolla suunniteltu ja toteutettu tapahtuma on erinomainen markkinointikeino ja onnistuneet tapahtumat voivat kasvattaa organisaatiosi liiketoimintaa.


Verkkokurssin sisältö

Miksi tapahtuma järjestetään?
 • Tapahtuman tarkoitus ja tavoitteet
 • Tavoitteet ja tulosten mittaaminen
 • Tapahtumalajit
Kenelle tapahtuma järjestetään?
 • Kohderyhmien määrittely
 • Kohderyhmien vaikutus suunnitteluun
 • Viestintä, markkinointi ja kutsuprosessi
Mitä suunnittelet?
 • Luova suunnittelu
 • Sisällön suunnittelu
 • Virtuaalitapahtumat
Miten tapahtuma tuotetaan?
 • Tapahtuman tuottamisen prosessi
 • Tapahtuman tuotannon suunnittelu ja budjetointi
 • Tapahtuman ohjaaminen käytännössä

Verkkokurssin kouluttajat

Helena Wallo

Tapahtumatohtori, Faustus Oy

Helena on tapahtuma-alan vaikuttaja, kouluttaja, puhuja, bloggaaja sekä intohimoinen tapahtumaihminen. Helenalla on 30 vuoden kokemus alalta ja aikaisemmin hän on toiminut mm. markkinoinnin sekä markkinointiviestinnän tehtävissä, viestintätoimiston hallituksessa sekä kouluttajana. Helenan vahvuuksia ovat rohkeus ja värikkyys sekä vuorovaikutuksellinen opetustyyli.

Arttu Kallio

Planning director, TAPAUS

Artulla on noin 12 vuoden monipuolinen kokemus tapahtuma-alalta, ja nykyisin hän suunnittelee työkseen yritystapahtumia Tapauksella, missä hänen tehtäviinsä kuuluu erilaisten tapahtumien ideointi, konseptointi, suunnittelun ohjaaminen sekä myyntiesitysten tekeminen.

Kaisa Eljaala

Senior Account Manager, American Express Meetings & Events

Kaisalla on yli 20 vuoden kokemus tapahtuma-alalta ja silti hän innostuu alan projekteista, haasteista ja ihmisistä. Kaisa on ollut mukana erityyppisissä projekteissa: b2b, b2c, HR, isot ulkotapahtumat, messut, isot sisätapahtumat. Nykyisin Kaisa vetää tapahtumaliiketoiminta-yksikköä American Express GBT:llä.


Sijoita osaamiseesi

Verkkkokurssin hinta on 1 140€ (sis. alv 24%).

Kurssiaineisto on käytössäsi 12 kuukauden ajan. Kurssin suoritettuasi saat todistuksen tapahtumatuottajan verkkokurssista.


Ota tapahtumat haltuun!


Yritys tai organisaatio – onko teiltä tulossa useampi osallistuja verkkokurssille?

Jos organisaatiostanne on tulossa useampi osallistuja verkkokurssille – tiedustelkaa erityishinnoittelua. Voimme räätälöidä verkkokurssin lisäksi myös tapahtuma-alan koulutuspäiviä teille toiveidenne mukaan.

Ota yhteyttä

info@ajk-jatkokoulutus.fi
puh. 050 433 5969

Haluatko laajemman koulutuksen tai alan ammattitutkinnon?

Jos haluat saada laajemman koulutuksen tai tutkinnon tapahtuma-alalle live-opetuksineen, suosittelemme hakeutumaan AJK-Jatkokoulutuksen tapahtumatuottajan koulutusohjelmaan tai tutkintotavoitteiseen tapahtumatuottajan koulutukseen. Nämä koulutukset sisältävät verkko-opiskelun lisäksi opetuspäiviä ja etätehtäviä.

Tapahtumatuottajan verkkokurssi on kuitenkin erinomainen vaihtoehto sinulle, jos haluat opiskella täysin verkossa omaan tahtiisi, eikä sinulla ole aikaa käyttää kokonaisia koulutuspäiviä opetukseen osallistumiseen tai laatia laajoja etätehtäviä.

1140 €

sis. alv. 24 %

Tilaa laskulla

Osta verkkokaupasta

Vieritä ylös